Шокиращи разкрития за изчезналата 14-годишна Анджела!Ще я приемем, каквато и да е. Само да се върне, плачат родителите!

От 21 януари, датата на изчезването няма вест за издирваната 14-годишна Анджела. Силно притеснените й родители са се обърнали към Нова телевизия, за да помогнат в нейното издирване. Те я описват като затворена, вглъбена във вътрешната си вселена девойка, която не е контактувала с много хора. Според двамата детето им е нямало и много приятелки.

Родителите на издирваната девойка обясниха, че са имали известни недоразумения с детето си. Те редовно са се карали с нея и й причинявали доста тревоги. Това е най-вероятната причина момичето да напусне дома си. „Ще я приемем, каквато и да е, но да си дойде“, плачат родителите.

anjelaЗа това, че е имала забежка и връзка с друго момиче, говорят изпратените съобщения в телефона на издирваната. Момичето се е казвало Клаудия и то е пуснало имейл на Анджела във фаталната нощ. На него заповедно и категорично то й е казало да се срещнат.

Но от полицията не се дават още сведения, за да не се възпрепятства разследването. Притеснените родители са готови да приемат дъщеря си такава, каквато е , стига детето им да се прибере у тях здраво и читаво. От полицията апелират към всеки, който е виждал и познава изчезналото момиче да се свърже с полицията.

Source Article from http://www.razkritia.com/264781/razkritiya-za-izcheznalata-14-godishna-andjela/