Мариан Вълев разтърси съвестта на журналистите с писмо!Мариан Вълев изпълни обещанието си преди почти година да не говори с медиите дълго време

Мариан Вълев наказа журналистите с дълго мълчание и неочаквано писмо!

Освен в ефира на БНТ, когато коментира заедно с колегите си новия сезон на „Под прикритие”, актьорът отказва всякакви интервюта. Той изригна изключително емоционално при Мартин Карбовски срещу властта и политиците. Тогава размаха среден пръст и заяви, че това е последното му интервю за дълъг период от време.

Мариан Вълев не си промени мнението на другия ден както правят повечето популярни. Мълчанието му не попречи на фоновете му да го обичат и спектакълът му ВИП се радва на изключителна популярност. За сметка на това, жълтата преса не му прощава и ако не го забърква в любовни афери, измисля друг скандал около него.

Последното, което се появи по негов адрес беше, че е вилнял на парти, надрусан с кокаин. Това може би накара Мариан Вълев да напише писмо в отговор на поканата на „168 часа” за интервю.

Както се очаква, посланието му е откровено, горчиво и твърде емоционално. Може би, че такъв ще бъде отговорът му и към останалите в гилдията:
marian valev 1
marian valev 2
marian valev 3

Source Article from http://www.razkritia.com/264770/marian-valev-raztarsi-savestta-na-jurnalistite-s-pismo/