Ад в ученически автобус!Децата се тъпчат като сардели

След инцидента с прегазената от автобус Гергана, родители сигнализираха, че децата им биват превозвани като сардели в ученически автобус.

Те алармират, че в превозното средство биват качвани два пъти повече пътници, отколкото може да поеме и този абсурд продължава от години.
Родителите са притеснени от това, че има всички предпоставки за нов инцидент като този с Гери. Този път абсурдният пример е от община Криводол, предава bTV.

Децата се тъпчат като сардели

Децата се тъпчат като сардели

30-местният автобус качва около 70 деца всеки ден. Тази сутрин в него се качиха около 50 ученици, тъй като останалите са болни.
Краси Панов, който е дядо на ученик недоумява защо е нужно децата да се бутат като „чували с картофи” и допълва, че ще се издушат.
Децата пътуват по този начин от четири години насам, когато е било закрито училището в село Галатин.
Отначало имало по-голям автобус, след това пуснали два, но в последствие единият бил премахнат.

Родителите са притеснени, че освен всичко друго през зимата превозното средство трябва да се справя със снега и поледиците.
Арсен Цеков не може да приеме за нормално децата да бъдат набутани като сардели и пита, ако не дай си Боже този автобус се обърне, какво ще стане с тези деца.
Заради посещението на медиите в селото, в уречения час пристигат два автобуса. Местните жители обаче изразиха съмнение, че това няма да продължи дълго и е само за пред камера, пише Блиц.

Source Article from http://www.razkritia.com/264764/ad-v-uchenicheski-avtobus/