Вижте 2013 г. през погледа на Бойко Борисов!Според Бойко Борисов изминалата година е загубена за България

През 2013-та година с държавата не се случи нищо добро, направи равносметка Борисов пред агенция „Фокус и обобщи: „Празна година!“ Тя измина под знака на парадоксите, без никаква градивност и резултат.

В политически аспект, няма нещо, което да е допринесло за доброто на държавата. И едва ли някой е доволен от ситуацията, смята Борисов, а ако има доволни, те са „с изкривен морал“. Това е, защото ГЕРБ спечели изборите, а стои в опозиция. Загубилите се правят на победители и независимо от всичко, управляват.

boiko-borisov

2013 г. през погледа на Бойко Борисов!

„Само с работа може да се спаси България“ – цитира експремиера БЛИЦ. Протести има всеки ден, почти цяла година. Ако тези хиляди хора работеха, а не пълнеха улици и площади, щеше да е много по-добре за страната, казва Борисов. Според думите му, протестиращите затрудняват другите, които искат да ходят на работа, „предизвикват сътресения“ и още много проблеми.

Убеден в правотата си, лидерът на ГЕРБ обяви пред „Фокус“: „Ние сме от малкото хора, които работят!“ На държавата трябва мир и спокойствие, за да се работи, и само тогава ще има и пенсии, и заплати, и всичко останало. В името на този гражданския мир, беше подадена оставката, казва експремиерът. Но и след това, протестите продължиха и времето премина в напразно очакване, ще подаде ли оставка новият кабинет, или не.

Лидерът на ГЕРБ не вижда нищо добро да е станало в България нито с тяхната оставка, нито новото правителство е свършило полезна работа, нито протестите са резултатни. Така че, погледнато с очите на Борисов, държавата премина „една година на празен ход”, цитира думите му БЛИЦ.

Source Article from http://www.razkritia.com/261744/vijte-2013-g-prez-pogleda-na-boiko-borisov/