Трагедия! Млад мъж намерен мъртъв в София!Ужасът за минувачите е бил огромен!

На ужасяваща гледка се натъкнали граждани снощи в столицата. Те попаднали на труп на мъж, разхождайки се по булевард „Константин Величков”. Бездиханното тяло било открито в малкия парк до черквата „Св. Петър и Павел” към 10 часа вечерта.

Тялото на нещастника било положено в беседката на градинката до църквата. Неестественото положение, както и това, че човекът не помръдвал провокирали любопитството и подтикнали случайните минувачи да се приближат. Тогава те констатирали, че човекът не диша и предположили, че не е жив. Веднага сигнализирали на 112. Там злощастния инцидент пристигнала кола на „Бърза помощ”.

police1Малко след това дошла и полицейска патрулка. Медиците установили единствено, че младият мъж е мъртъв. Засега не се знае никакви лични данни за нещастника. Единственото, което е установено е, че трупът принадлежи на 32-годишен мъж. При първоначалния оглед на лекарите е установено, че по тленните останки на младия мъж няма следи от насилие. От какво е починал обаче ще се изяснява тепърва в Съдебна медицина. След първите прегледи именно там е изпратен трупа на 32-годишния мъж за анализ и диагностициране.

Source Article from http://www.razkritia.com/261739/tragediya-v-sofiya/