Дама, нацепена като гьон, сащиса Спешна помощ!„Хубавицата“ взела акъла на докторите!

Солидна почерпка за малко не затри 49-годишна жена малко преди празниците. Тя се натряскала порядъчно и останала да лежи безпаметно пред заведение в Благоевград. Почти бездиханна е открита от случаен минувач в квартал „Еленово” на града.

Злощастния инцидент се е случил миналата вечер, а 49-годишната Емилия Т. е отведена в болница. Човекът, който открил да лежи на тротоара безпомощната жена извикал екип на „Бърза помощ”. Пристигналите на мястото на инцидента медици установили, че изпадналата в несвяст жена не страда от някакво тежко заболяване.

womanПричината за безтегловното й състояние се оказало прекомерно голямото количество изпита скоросмъртница. Лекарите подозират, че дори може да е смесила здраво питиетата. Каква е причината, довело 49-годишната жена до това безпомощно състояние тепърва ще се изясняват. След това злоупотребилата със силни питиета е откарана в болница в Благоевград. След направените прегледи и промивки на стомаха и други животоспасяващи дейности, състоянието на Емилия се стабилизира. Жената е оставена за допълнително лечение в болничното заведение.

В спешния център на болницата е доведен и мъж, който също получил силно спиртно отравяне. Той е бил в състояние да си каже само малкото име- Георги, нито откъде е и защо е попаднал на мястото, където е открит да лежи. Яко почерпеният е бил около петдесетгодишен и след необходимите манипулации в МБАЛ-Благоевград е оставен на лечение.

Source Article from http://www.razkritia.com/261733/incident-v-blagoevgrad-2/