19-годишни момичета се млатят до откат заради гадже!Хубава работа, ама селска, шегуват се по форумите!

Момичета се млатиха като за последно. Случката е станала в село от благоевградска община, а пострадалата е 19-годишна девойка. В дискотека на селото то било нападнато от две съселянки, след като влязло в тоалетната. Малко преди да излезе едното от тях скочило на Теодора и не й позволило дори да си измие ръцете.

Пред зрителите на bТV смазаната от бой Теодора си спомня, че яките тупалки продължили и извън заведението. Нападателките успели да замъкнат нищо неподозиращата жертва навън и след това й се нахвърлили. Малтретираната девойка си спомня ужасяващи неща. Първо едната Мария Зафиркова й нанесла серия от удари по лицето, в областта на гърдите и после почти по цялото тяло.

boiТеодора била свлечена на земята. След което буквално върху нея заподскачала другата насилничка, която носела същото име. При опит да разбере защо получава този як пердах, жертвата е понесла единствено канонада от страшни удари. По-късно става ясно, че причината за побоя е заради момчето, което в момента е гадже на Теодора.

Една от Мариите твърдяла, че то й принадлежи, преди е бил неин приятел и сега 19-годишната девойка го е „обсебила”. Поради това той не може да се върне отново към Мария. И единственият начин това да се случи е като елиминира съперничката си с як търкал.

Пострадалата е откарана в болница в Благоевград. Очевидци на ставащото са потресени от арогантността, злобата и яростта на двете побойнички. Теодора е с мозъчно сътресение и има увреждане на едно от очите си.

Source Article from http://www.razkritia.com/261729/boi-v-selo/