Зуека се глези с почивка на Канарите за 15 бонаЗуека и Ани Вичева  почиват  с  петзвездна ваканция на Канарските острови

Водещият на „Господари на ефира“, Васил Василев-Зуека за сефте си позволява толкова дълга ваканция. Той и любимата му половинка Ани Вичева заминаха на екзотична почивка в началото на месеца на остров Ел Хиеро, един от Канарските острови.

Тази година известната двойка решили да загърбят всякакви ангажименти и да се отдадат на отдих и Zueka_18романтика. С тях е й синчето им Стефан, и заради него Зуека избрал известната дестинация, за да не бъдат смущавани от феновете си и любопитни зрители на хитовото предаване „Господари на ефира”.

Те се радват на усамотение на почти безлюдния остров Ел Хиеро , който е най-малкия от Канарските острови. На острова  са  изградени вили, които са отдалечени една от друга и осигуряват на почиващите лукс и достатъчно спокойствие. Ел Хиеро е известен с прекрасната си морска природа, невероятно чистата плажна ивица и плитко море. Щастливите родители Зуека и Ани се радват на безгрижните игри на Стефчо, за когото се грижи бавачка.

Запознати, обаче под сурдинка твърдят, че Зуека и Ани са се отдали на денонощни запои. Двамата били любители на алкохола и почти няма момент, в който да са трезви. Това била основната причина двойката да търси усамотение, разказват техни колеги.

Спокойствието, луксът и прекрасната природа, съчетани заедно излизат около 4 бона на седмица. Петзвездното удоволствие, с което Зуека глези семейството си му стъпва 15 бона за месец, разказват запознати и близки колеги на актьора.

Васил Васлев-Зуека и Ани Вичева са заедно вече десетилетие. За първи път си позволяват лукса да се насладят на скъпа и романтична ваканция. А причините са много. Най-напред Зуека беше женен, после се появиха проблемите с изграждането на новия дом и накрая грижите за детето, което се появи и ощастливи родителите през миналата пролет. Фамилната им къща, в която известната двойка сви гнездо е около 200 квадрата, с огромен двор и излязла на Зуека 200 хилядарки, но в евро, които той получи, като кредит. След туй на дневен ред дойде обзавеждането на дома и семейството останало без средства, за да си позволят почивка, разказват близките им.

 Source Article from http://www.razkritia.com/452936/%D0%B7%D1%83%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0/