Полицията не пощади протестиращите в Киев! Лее се кръв, десетки са ранени (СНИМКИ)Протестиращите в украинската столица Киев пострадаха след щурм на специалните части на полицията

 

Полицията не пощади протестиращите на площада в Киев.

Настояващите за оставка на президента Виктор Янукович излязоха навън, въпреки кучия студ, но мирната им акция беше разтурена след щурм на специалните части, предаде агенция „Булфото”.

Протестиращите в Киев не бяха пощадени от полицията

Протестиращите в Киев не бяха пощадени от полицията

Най-малко 40 души се е наложило да постъпят в болница, а други имат леки рани по телата си. Тълпата, която подкрепя европейската интеграция, беше разпръсната грубо и със сила.

От опозицията са категорични, че подобни сцени не са виждани в Украйна.

Камиони и багери са минали след хората, за да изринат остатъците от бунта. Преди това съпричастни с протестиращите са им осигурили дрехи, чайници, храна и одеала.

Поради натиск от страна на Русия, се стигна до спиране на работата по споразумението за асоцииране с ЕС. Според отлично информиран източник, руският президент Владимир Путин дори е отправил заплахи на четири очи към украинския си колега Виктор Янукович.

Последваха масови протести, а в резултат се стигна до бой и кръв, защото полицията се опита да спре демонстрациите.

Вижте снимките от протестите в Киев!

Source Article from http://www.razkritia.com/259139/policiyata-ne-postadi-protestirastite-v-kiev-lee-se-krav-desetki-sa-raneni-snimki/