Как да намериш цаката на банката? Ето подъл номер – вдъхновен от тяхната „игра”



Банките си го просят толкова, че хитрец им намери цаката със същия номер, който те ползват върху нашия гръб

 

С твоите камъни, по твоята глава!

Този чудесен израз всеки го е чувал, а както става ясно, може да се приложи и спрямо банките. Както те ни тормозят, така и ние можем да им скроим същия номер.

Руснак прецака банка с техните "камъни" по тяхната глава

Руснак прецака банка с техните „камъни“ по тяхната глава

Руснакът Дмитрий Агарков им намери цаката и бързо се прочу в мрежата, пише manager.bg по материали на msn.com. В тази „игра” обикновено все клиентите са губещи, но вижте какво му хрумнало на този хитрец. Той получава кредитна карта заедно с друг договор, при това без да я е искал, а условията никак не му допадали.

42-годишният мъж решава да накове онлайн банката в Русия – Tinkoff Credit Systems. Той вписва със ситен шрифт в документа свои правила, подписва ги и връща договора на банката. Служителите пропускат да прочетат тези важни детайли и валидират споразумението.

Така те моментално се съгласяват с посочения лихвен процент в размер на…една кръгла нула. Към тази екстра Дмитрий заложил още неограничен кредитен лимит без такси плюс клауза, че банката е длъжна да плати глоби, ако промени или разтрогне договора.

След 2 години, в които Агарков се радвал на идеята си, банката все пак слага край на това и завежда дело. Съдът обаче принципно отсича, че някой не е прочел добре условията и в такъв случай, не могат да имат претенции.

Както банките процедират с нас, нали така?!

Отгоре на това, човекът депозирал допълнителен иск към финансовата институция. Той пожелал да му бъдат изплатени 550 хиляди евро, защото не са спазили договора и са го прекратили предсрочно.

Source Article from http://www.razkritia.com/259130/kak-da-namerish-cakata-na-bankata-eto-podal-nomer-vdahnoven-ot-tyahnata-igra/