Заловиха известен автокрадец в зрелищен екшън (Снимки)В дома на 29-годишния Асен Колев органите на реда откриха цял куп лъскави крадени возила

Зрелищна полицейска акция сътвориха от МВР в сряда. Досущ като в екшън филм, полицаите нахлуха в дома на известния столичен автоджамбаз Асен Колев, по-известен с прякора си Хастара.

Хастара е стар познайник на полицията

Хастара е стар познайник на полицията

Екшънът се разигра по обяд в столичния квартал „Симеоново“ след като униформени организирали акция по издирването на престъпника в продължение на шест месеца. За пръв път от МВР предоставиха снимков материал до медиите от зрелищната акция. В дома на задържания бяха открити цял куп лъскави возила, всички от които крадени. Сред тях са последен модел Рено Лагуна, Лексус и Ауди. Номерата на всички тя са били свалени, за да се пренабият и след това возилото да бъде продадено.

Припомняме ви, че на 11 април тази година Хастара удари с краден джип служебния автомобил в който се возеше тогавашния началник на ДАНС Константин Казаков. Колев обаче успя да избяга и да се укрие от полицаите и от тогава е обявен за издирване. В дома му бяха открити още инструменти за разбиване на автомобилни ключалки, фалшиви дистанционни за гаражи, както и цял набор с ключове за гаражни и автомобилни врати, предават от „24 часа“.

Source Article from http://www.razkritia.com/259068/zaloviha-izvesten-avtokradec-v-zrelisten-ekshan-snimki/