Шеф Манчев се разплака пред камерите на Нова твЕто какво сподели със сълзи на очи шеф Манчев

Шеф Манчев трогна зрителите пред малкия екран с думите, които каза. Известният готвач беше гост на Мон Дьо. Той говори за проблемите в ресторантьорския бизнес у нас.

Според Манчев всички проблеми идват от некачествената подготовка на кадрите, които работят в този сектор.

Той е убеден, че некачественото образование е това, което съсипва сектора и то влияе най-вече върху качеството на услугата. Според него, за да има качествено обслужване и клиентите да са доволни, трябва заетите в сектора да са добре обучени и подготвени.

„Кошмари в кухнята“ показва тъжна действителност в българските ресторанти, убеден е шеф Манчев. Фактът, че продуктите и ресторантите ни нямат своя история, говори лошо не само за ресторантьорите, но и за потребителите на услугата.

Клиентът трябва да се промени, а не само ресторантьорът, убеден е Манчев. Той е на мнение, че едва когато българинът започне да търси качество на услугата, тогава ще го получи.

Тайната на добрата кухня в един ресторант се крие не само в уменията на добре подготвения и квалифициран персонал, но и в историята на продуктите. Трябва да се научим преди всичко да произвеждаме качествени продукти, които да се използват във всички ресторанти.

Шеф Манчев

Шеф Манчев се разплака, говорейки за баща си

Със сълзи на очи той каза, че ако има възможност много би искал да разговаря отново с баща си. За съжаление родителят му вече не е между живите.

Просълзеният Манчев каза, че много би искал да благодари на баща си за всичко, което е в момента и което е постигнал. Той каза, че именно покойният му баща го е насочил към тази професия и му е вдъхвал сили.

Известният готвача направи предложения за меню, което според него би се харесало на няколко  известни личности. Манчев заяви, че би сготвил цяло пиле за Делян Пеевски, а за Цветан Василев – риба.

Според него, Бойко Борисов би харесал най-много телешки стек, а Лютви Местан – гювеч, пише БЛИЦ.Source Article from http://www.razkritia.com/447227/%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD/