Не пускат Жени Калканджиева в САЩ заради МаргинитеОтказаха виза на Жени Калканджиева за САЩ

Жени Калканджиева бясна заради отказа

Жени Калканджиева удари на камък в опита си да замине за САЩ. Шестата по хубост в света искаше да замине за страната на неограничените възможности на екскурзия, но не успя. Веднъж вече шефката на Визаж си изкарала туристическа виза за ест месеца, но отървала сроковете и не заминала когато трябвало.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева

След като визата й изтекла, тя отново подала документи, за да си извади нова. Този път обаче от американска страна решили да разгледат документите й по-обстойно и съответно й отказали. Като основна причина американците изтъкнали факта, че Жени няма достатъчно здрави семейни отношения в България, нито пък социални и икономически такива. Което я превръща в потенциален емигрант.

jeniЗатова и властите решили да не я допускат до страната, научиха от hotarena.net. Запознати издават, че имало и друга, доста по-сериозна причина на Жени да й бъде отказана виза. А именно – връзката й с Маргините.

Името на миската се оказало в секретни доклади на САЩ, изнесени от Уикилийкс, заедно с имената на Маргините, Японеца, Вълка и Маджо.

Според доклада въпросните лица, заедно с Калканджиева, са ядрото на СИК, в чиято дейност са включени кражби на коли, трафик на наркотици, изнудване, трафик на жени и финансови измами.

Точно заради тези връзки на модната шефка с подземния свят от САЩ предпочели да не рискуват и й отказали виза. Което пък сериозно я вбесило. Жени не скри яростта си и във Фейсбук, където занарежда яростни постове и коментари. Гневът й стана повод за дълъг монолог, в който миската реди американците, питайки как така дават визи на жените на ъндърграунд босовете, но не и на една Мис БГ.Source Article from http://www.razkritia.com/447134/%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0/