Скандална истина предизвика всеобщия бунт срещу Алисия!Алисия въртяла мръсни номера на колежките си и била любовница на продуцента!

Певиците все повече недоволстват срещу Алисия. Името й е замесено около скандала с музикална компания „Ара мюзик”, където тя има привилегии на кралица, недоволстват останалите певици.

Първи слух, че продуцента и бос на музикална компания Виктор Касъмов има любовни отношения с бившата на Ники Михайлов намекна Джина Стоева.

Алисия

Алисия имала връзка с продуцента

Певицата напусна с гръм и трясък „Ара мюзик”, като заяви, че там й се спъва кариерата, не се правят нови за никой от колежките й, с изключение на Ася. Капката, преляла чашата на търпението й се оказа дуетното парче с Тони Стораро.

Първоначално продуцента обещал тя да изпее общата песен с Човека глас, като Касъмов дори гарантирал да й съдейства, за да се появи на пазара то още по-бързо. Но след това с дяволски финт там се на мърдала Алисия и получила всички адмирации и протекции от продуцента си. Това било така според Джина, че двамата с певицата са стари гаджета.

Според други, не по-малко упорити слухове, Алисия топлела леглото на шефа си още докато била с Валери Божинов. За да се разпадне връзката й с националния вратар също причината била, че тя мачкала паралелно чаршафите и с Виктор Касъмов. След Джина Стоева „Ара мюзик” напуска и колежката й Ивена.

Тя също е недоволна от работата във фирмата и твърди, че кариерата й се спъва. Единствено с привилегии се ползвала Алисия, като нейните клипове и песни се правят без пари, за сметка на музикалната компания, а останалите певици тенденциозно се игнорират. Емануела също обяви война на „Ара мюзик”.

Красавицата също заяви, че има намерение да се махне от фирмата поради същите причини. А те са всеобщи и за останалите певици в нея, като не подкрепяне на кариерата им, не се дава шанс за развитие с нови парчета и клипове, единствено се обръща внимание на Алисия като изпълнителка. Припомняме, че преди време Емануела щеше да се жени за сина на продуцента си – Денис.

В едно интервю при Гала „На кафе” обаче певицата, която дари с наследник олигарсите Диневи нищо не направи да защити бъдещия си жених, когото обявиха, че си пада по собствения си пол.

Още тогава тя подметна и това, че Виктор Касъмов и Алисия са любовници и заради това той гледа с друго око на нея, а не обръща никакво внимание на останалите певици от собствената си компания „Ара мюзик”. След тази постъпка на Емануела нейния шеф беше повече от бесен, припомнят паметливи.Source Article from http://www.razkritia.com/444697/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/