Щерката на Пламен Галев се фука с тузарска придобивкаЩерката на Пламен Галев живее като истинска принцеса

Дъщерята на Пламен Галев – Светла смая всички. Наследницата на мафиота живее от няколко години в Лондон.

Веднага след като завърши 7-ми клас баща й я изпрати да учи в Кралството. Заедно с нея там са и брат й и тяхната майка Емилия. Наследниците на мафиота учат в най-престижните колежи в Обединеното кралство.

Докато живее в България, Светла Галева учеше в престижна столична гимназия и пътуваше всеки ден от Ресилово до София. Един от гардовете на баща я караше и прибираше от училище.

Откакто баща й е в неизвестност, Светла не се е вясвала в България. За последно тя е била в Дупница в края на миналата година, но направила всичко възможно завръщането й да остане незабелязано.

Пламен Галев

Пламен Галев с щедър жест към щерка си

В момента тя дружи с децата на известни руски олигарси и арабски шейхове, които също учат в Кралството.

Наследницата на брат Галев демонстрира 5-звезден начин на живот, за които много от приятелите й мечтаят. От няколко месеца щерката на мафиота бръмчи из Лондон със свръхлуксозно Ферари, подарък от баща й.

Колата е в емблематичния за тази марка червен цвят и струва цели 170 000 евро. Автомобилът е мафотската щерка получила като награда за високите си оценки в колежа. Това далеч не е всичко. Светла Галева разполага с автопарк за над 2 милиона лева.

Младата дама живее в луксозен мезонет в центъра на Лондон. Просторното жилище тя дели с майка си и своя по-малък брат, пише Хот арена.

Милионерската щерка харчи 5-цифрени суми на месец. През седмицата тя заляга над учебниците, но всеки уикенд не пропуска купона в най-известните клубове в Лондон, където обикновено оставя по няколко хиляди лири на вечер, пише Хот арена.

Както стана ясно, баща й неговият авер живеят в Дубай. Братя Галеви обитават имението на арабски шейх, което са купили от наследниците му. Тъмната част от денонощието те прекарват в луксозен бункер, тъй като страхуват от атентат срещу тях.Source Article from http://www.razkritia.com/444676/%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D1%84%D1%83%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D1%82%D1%83%D0%B7%D0%B0%D1%80/