Филип Киркоров се завръща в България заради Слави ТрифоновФилип Киркоров ще се включи в България търси талант

Филип Киркоров успял да спазари космически хонорар, за да се появи в шоуто

Филип Киркоров ще се завърне в България. Певецът с български корени е склонил на напористите молби на Слави Трифонов и най-вероятно ще го видим в някои от епизодите на България търси талант, което този сезон е продуцирано от гологлавия шоумен и фирмата му.

Филип Киркоров

Филип Киркоров

Шоуто започва след един месец, а Слави е готов на всичко, за да си подсигури интереса на зрителите и съответно рейтинга си. За тази цел водещият води усилени преговори с някои от най-коментираните ни родни звезди, сред които Глория, Петя Буюклиева и Асен Блатечки да се включат в журито. Безспорно обаче най-голямата звезда ще е Филип Киркоров. Той е поискал космически хонорар, за да се навие, но Слави бил готов на всичко, само и само да го докара в България.

Още повече, че в момента певецът има сериозни проблеми с българското законодателство и беше заявил, че е обиден на родината ни. Причина за скандала се оказа компанията му – „Филип Киркоров Инвестмънт“, чието седалище е в България. Срещу нея се води разследване по обвинение за данъчни измами, заради което бившият съпруг на Алла Пугачова доста често се налага да е в София.

Точно от това смятал да се възползва Слави като го покани в България търси талант. Едно участие в предаване няма да обърка твърде много ангажиментите на певеца, а дори щяло да се отрази добре на имиджа му, научиха от vsekiden.com.

Още повече, че двамата с Трифонов са близки от години. През 2013 Слави продаде на Киркоров апартамента си на морето. Певецът пък неведнъж е гостувал в шоуто му.Source Article from http://www.razkritia.com/435904/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B7/