Николета Лозанова шашна с ново амплоа!Николета Лозанова шашна Валери Божинов с ново амплоа!

Николета Лозанова вече има нова роля. Плеймейтката сее заела сериозно да се превърне в професионална готвачка. Водещата на клюкарския формат „Папараци” си е наумила да усвои тънкостите на готварството. Моделката не е известна с готварските си умения. Затова и кухнята в нейния дом е повече от чиста.

Причината е, че съпругата на футболиста Валери Божинов не се върти особено често в нея и затова тя изглежда така, сякаш човешки крак не е стъпвал там.

Николета Лозанова

Николета Лозанова става перфектната готвачка за Валери Божинов

Но накрая манекенката е решила да разбере все пак за какво служи тигана, тенджерата и тавата. Съпругата на Валери Божинов не може да се похвали с много, но все пак е възможно да се похвали с някои елементарни готварски умения. И те са, че умее да приготвя яйца на очи, да прави някои по-лесни супички и да майстори омлети.

Николета обаче пожелала да се научи да готви най-вече заради дъщеря си, която вече расте и трябва да се храни доста по-здравословно. И то с домашно приготвена храна.

Около Никулден, когато беше именния й ден плеймейтката пусна снимки в социалната мрежа, че майстори пълнен шаран. Нейна най-верна помощница се оказа очарователната й дъщеря Никол. Дали това е истина не се знае, но форумци заподозряха, че шарана просто е бил поръчан от ресторанта, а тя демонстрира готварските си умения.

Все пак моделката се е навила да се научи на изкуството да върти тенджери и тигани, и да готви умело. Тя дори усърдно търси да ес запише на курс, където освен бързо, но и да се научи да готви наистина превъзходно. С което да се превърне в още по-любима съпруга за своя футболист.

Source Article from http://www.razkritia.com/435897/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B0/