Щастливо събитие в живота на Славена ВътоваМиската Славена Вътова сбъдна едно от най-съкровените си желания

„Мис България“ 2006 – Славена Вътова сбъдна най-съкровеното си желание. Само месеци след като обяви, че ще става булка, красавицата научи, че е бременна. През лятото миската се сгоди за половинката си. Тя има връзка с 41-годишния милионер Юлиан Цолов.

Преди няколко дни Славена Вътова е била засечена пред кабинет за скрининг в „Майчин дом“. Заедно с нея е била и възрастна дама, която вероятно е нейната майка, пише Хот арена.

Миската има връзка с милионера от 1 година. Тя получи предложението за брак това лято по време на почивка в био селище край Лещен. Красавицата организира почивката, за да отпразнува заедно с половинката си 6 месеца, откакто са заедно. Славена Вътова реши да изненада половинката си с романтична почивка, но се оказа, че Юлиан също й е подготвил изненада. По-възрастният от нея милионер й направи предложение за брак, падайки на колене пред нея с диамантен пръстен в ръка.

Славена Вътова

Славена Вътова е бременна

Славена Вътова сподели, че не си спомня нищо от това, което й е казал Юлиян в романтичния момент, тъй като е била много развълнувана. Дори за миг миската не се е замислила за отговора. Тя разкри, че връзката й с Юлиан е изключително емоционална и същевременно, изпълнена със спокойствие. Щастливото събитие вероятно ще бъде през май месец. Красавицата сподели, че мечтае за сватба на открито. Не е изключено двамата да отложат сватбата след раждането на наследника им, тъй като през май месец Славена Вътова ще бъде в напреднала бременност.

Любовта между двамата пламнала от първия миг. Те се запознали на купон в столично заведение и заживели заедно месец след това.

Името на Юлиан Цолов нашумя покрай афера в Ню Йорк, където той излежа присъда от 4 години и половина, за да запази сумата от 4,5 милиона, която спечели при прехвърлянето си от една брокерска компания в друга.

 

 

 Source Article from http://www.razkritia.com/433006/%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B2/