Елена Кучкова е съсипанаЕлена Кучкова е пред раздяла с гаджето-политик

Блондинката Елена Кучкова ще посрещне новата 2015 година с огромно разочарование.

Тя изплака в социалната мрежа Фейсбук, че раните, които любовта причинява не винаги убиват, но пък за сметка на това никога не зарастват.
Елена Кучкова прави намеци, че се разделя с прословутия си приятел-политик.
Очевидно плеймейтката се е превърнала в поредната жертва на сериозно любовно разочарование.

Елена Кучкова е пред раздяла с гаджето-политик

Елена Кучкова е пред раздяла с гаджето-политик

Броени дни след като Елена Кучкова разкри самоличността на дълго пазеното в сянка гадже политик – Любомир Ников, тя зарина стената си в социалната мрежа с постове за нещастната любов.
Очевидно кадърът на ДПС я е разочаровал твърде много, за да се стигне дотам.
Някои от публикациите в профила й носят недвусмислени послания към онзи представител на силния пол, който е нанесъл огромна рана на сърцето й.
Плеймейтката използва и припева на една от песните на Преслава, в която се пита дали ще я целува до несвяст, ако утре я губи и ще каже ли, че най-важното нещо за него е тя.

В един от поредицата постове посветени на разочарованието от любовта Елена Кучкова намеква и за причините, които са довели до евентуалната раздяла.
Тя твърди, че любов, в която няма уважение, няма шансове да стигне далеч и да се издигне високо.
Плеймейтката завършва, че такава любов е ангел само с едно крило, пише Блиц.

Междувременно стана ясно, че гаджето-политик на Елена Кучкова не е на 38 години, както бе разпространено, а с десетилетие по-възрастен. Прости сметки сочат, че той е два пъти по-голям от горещата блондинка.
След като се е разделил със съпругата си през 1996 година, Любомир Ников е успял да завоюва сърцата на немалко привлекателни дами.
Сред завоеванията му, е и модната консултантка на бившето предаване „Огледала” – Гери.
Запознати твърдят, че тя имала много силни чувства към кадъра на ДПС, но той не й отговорил със същотоSource Article from http://www.razkritia.com/432983/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B0-2/