Нечувано: Решението на Мария втрещи всички!Решението на Мария направо не е за вярване!

Мара Отварачката реши да се раздели окончателно с големите си джуки. Поп фолк дивата е решила тотално да се раздели с провокативния си имидж и да запрати назад огромните си устни, с които стана за смях. Джуките на певицата Мария по-скоро приличат като на „целунала котлона”, отколкото да са творение на пластичната хирургия. В зората на кариерата си миньончето си вкара в устините солидно количество силикон, който напълно я обезобрази. Оттогава те са повод за подигравка и са пример за неудачен опит на пластичната хирургия да я направят красива.

Колежките не направиха грешката на Мара. Те си инжектират в устните хиалуронова киселина, която, за разлика от силикона след време се разгражда и устните придобиват естествения си вид.

Мария

Мария ще си маха джуките – невероятно!

Мария на няколко пъти е правила опит да премахне силикона от устните си, но все неуспешни. Изкуственото вещество не може да се разгради и тя изглежда с него направо гротесно. Но сега, заради предстоящата й сватба с дългогодишния й приятел, милионера Християн Гущеров, тя иска да го премахне. За целта Мария отново се е подложила на операция в частна клиника, за която е броила два бона. След последната хирургическа интервенция устните й изглеждат сравнително по-добре, отколкото преди, твърдят близки до пайнерката.

Припомняме, че пухкавия й приятел Християн Гущеров предложи на Мария брак след няколкогодишно съжителство. Певицата получи от богаташа сватбения си пръстен. Двамата са решили да минат под венчило в средата на първия месец след Нова година. В момента двамата имаха недоразумение къде точно да се проведе сватбената церемония – дали в България или в чужбина, но и това недоразумение е на път да бъде разрешено.

Мария е признала, че повече няма да прави неразумни корекции по себе си. Защото със своите устни тя е получила много подигравки от потребителите на нета, които многократно са се гъбаркали със силиконовите й джуки.Source Article from http://www.razkritia.com/429129/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/