Катето Евро крие срамна семейна тайнаКатето Евро се срамува от собствения си брат и то с причина

Катето Евро от години крие тъмна семейна тайна

Катето Евро крие срамна семейна тайна! Словоохотливата актриса, която по принцип няма проблеми да разказва за всичко случващо се в личния й живот, пази тъмен епизод, свързан с най-близкия й човек. А именно – брат си Петър. Който преди години стана печално известен с факта, че беше арестуван по обвинение в педофилия.

Катето Евро

Катето Евро крие срамна тайна

Срамната история се разиграла преди десет години – през 2004 година. Тогава Пепи, както всички наричали брата на Катето Евро, беше арестуван по обвинение за блудство с малолетни и притежание на дрога, която беше открита след направен обиск в дома му. Разследващите още тогава разкриха, че се съмняват, че Петър Евро е склонявал деца към сексуални отношения.

Нещо повече, оказа се, че братът на Катето Евро е укривал в дома си тийнейджър, избягал от възпитателно училище, който дълго време е бил в неизвестност, преди да се установи, че се укрива именно в дома на Петър.

Данните, събрани в хода на разследването, показали още, че Петър Евро редовно е примамвал в дома си безпризорни деца, на които давал дрога. При обиска в дома му били открити цигари марихуана, а също и морфин. Съседи на брата на звездата разказват, че той редовно водел в дома си момчета, които видимо не били навършили пълнолетие.

В момента Петър е на свобода след като прекарал няколко години в затвора. Съседите му са категорични, че той продължава с набезите над малки момчета, научиха от hotarena.net. Сестра му пък неотдавна призна, че когато двамата били малки, тя се забавлявала като обличала по-малкия си брат в роклички, слагала му червило и дори се разхождала с него в този му вид из софийските улици.Source Article from http://www.razkritia.com/429093/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0/