Бомба: Драмата с Тачо се оказа пълен фарс!Напускането на Тачо във Вип Брадър бе пълен фарс!

Най-интересният участник в Къщата на ВИП Брадър е безспорно Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева обаче бе изгонен заради шамара, който удари на бившата си любовница Зорница Линдарева. Като неоспорим фактор бе изтъкнат довода, че ВИП Брадър не търпи в Къщата да има насилие. Изгонването на съпруга на Шестата по хубост обаче бе истински фарс.

След разигралия се скандал, в който Тачо посегна на Зорница Линдарева той бе изведен от Къщата на бароковия разкош. Тачо бе оставен в трудово-възпитателното общежитие, за да се реши съдбата му от останалите съквартиранти, както и от зрителския вот.

Тачо

Изгонването на Тачо бе толкова нескопосно режисирано, че ядоса мнозина

Почти всички съквартиранти се изказаха в негова полза и пожелаха Тачо да си остане в Къщата. Това поиска дори и битата от него Зорница Линдарева. Изкусителката не престана да хвали Тачо и заяви, че заради алкохола той става по-буен, но иначе е много добър и свестен.

Жени Калканджиева също се изказа в полза на съпруга си, като го обрисува като добър и чувствителен човек, но първосигнален и не достатъчно обръгнат на живота.

Още Ники Кънчев с реакцията си показа, че има нещо гнило в цялата ситуация. Той проведе разговор с Тачо в работническото общежитие. След което каза, че ще му пусне най-хубавите моменти от престоя му в Къщата. Клипчето разбира се не можеше да се сътвори на мига, той е правено преди. Това наведе на мисълта зрителите, че Тачо е вече подготвен за елиминиране от Къщата.

В предаването на Гала „На кафе” Тачо категорично заяви, че не съжалява за шамара на Зорница Линдарева. С присъщата си откровеност той заяви, че поддържа казаното в Къщата, когато е бил пиян за казаното по адрес на съпругата си Жени. Отношенията между тях наистина не са особено добри, а жена му Жени Калканджиева от половин година непрекъснато пътува до Варна, Бургас и Рим.

Там Шестата по хубост си има любовници, при които отива. Но отворените отношения на брака им не им носят радост. А Тачо призна, че двойката още не се е развела официално заради финансов проблем.Source Article from http://www.razkritia.com/423925/%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D0%BF-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80/