Цветан Василев си отмъсти на Николай БарековЦветан Василев си отмъсти на Николай Бареков за скандалните разкрития, които направи за него

Цветан Василев започна своето отмъщение. Една от публичните личности, които скочиха срещу него след избухването на скандала с КТБ, беше бившият изпълнителен директор на свързаната с него телевизия ТВ7 – Николай Бареков. Евродепутатът взриви медиите със скандалните разкрития, които направи за злополучния банкер Цветан Василев.

Цветан Василев

Цветан Василев си отмъсти на Николай Бареков

В медийното пространство изтече кореспонденцията между продуцентите на телевизията на Цветан Василев и репортерите й в морската ни вчера. Поводът за тази кореспонденция е вчерашната пресконференция на лидера на „България без цензура“ във Варна.

В мейл до ръководството на телевизията репортерът докладва на шефовете си, сред които е и самият Цветан Василев, че Николай Бареков говори на конгреса си за работните местна, които ще разкрие и представя изборните листи и участниците в тях. Кореспондентът пита как да бъде синхрона, с които да се отрази събитието в новинарската емисия. Той припомня, че е поличил нареждане от Сашо да отрази събитието.

На журналистически синхрон понятието синхрон означава излъчване на част от репортажа, в които дадена личност дава изявление пред камерите на репортерите. В отговор кореспондентът получава мейл, че за Николай Бареков няма да има сихрон в новините. За сметка на това листите на Реформаторския блок бяха представени обстойно.

Вероятно зад всичко това стои Цветан Василев, който иска да си отмъсти на Николай Бареков, пише ПИК.Source Article from http://www.razkritia.com/421047/cvetan-vasilev-udrya-nikolai-barekov/