Мръсно! Нова ТВ отмъкнаха поредно водещо лице от бТВ!

От медията сериозно са се заели със задачата да отмъкнат кадрите от конкурентите си

Поредна скандална рокада взриви медийното пространство по-рано днес. И отново става въпрос за размяна на кадри между бТВ и Нова телевизия. И по-точно – Нова ТВ отмъкнаха изпълнителния продуцент на конкурентите си – Дарина Сарелска. От днес тя заема поста директор на секция “Новини и актуални предавания”, който до момента беше заеман от Красимира Кръстева.

darina 215x300 Мръсно! Нова ТВ отмъкнаха поредно водещо лице от бТВ!

Дарина Сарелска премина от бТВ в Нова ТВ

Тя остава в медията, но вече като главен директор. От Нова обясниха рокадата с идеята си да завземат лидерската позиция сред зрителите по отношение на отразяването на последните новини, както и продуцирането на собствени предавания на актуални тематики. Припомняме ви, че рокадата се случва само няколко седмици след като Нова отмъкнаха водещите на сутрешния блок на бТВ Ани Цолова и Виктор Николаев.

Те станаха лица на сутрешния блок на Нова, а статистиките показват, че откакто това се случи, аудиторията, предпочитаща да започва деня си с Нова, е нараснала с 60%, предават от Марица.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/lY_4hKsD0eo/