Чуколов и сие сега показаха „среден” на всички!

Докато „свои” го отърваха по бързата процедура, той се изгаври с едно от лицата на протеста

За малко над час Комисията по парламентарна етика оневини Десислав Чуколов.

Народният избраник не се наложи да разчита на лидера си Сидеров, който аха да я председателства, но заради обществената реакция, разцепиха комисията и му оставиха само да бди над тази за борба с корупцията! Това обаче не беше никаква беля за палавите атакисти, които мине не мине време все скандали произвеждат!

Чуколов не само се разписа в дружеските им изпълнения, но си имаше и „солово мероприятие”! Протестиращите го обвиниха, че им е размахал среден пръст, докато излизал от парламента!
чуколов1 300x168 Чуколов и сие сега показаха „среден” на всички!
Той обаче се размина без наказание, макар срещу него беше подаден сигнал от представителя на протестиращите Николай Стайков. Сърдитият представител на „суверена” разполагал с 14 свидетеля на скандалния поздрав, но това не свърши работа!

Павел Шопов писна в подкрепа на съпартиеца си и заразказва как колата на Десислав била удряна и заливана с кафе, макар да не го е видял с очите си. ГЕРБерите искаха да порицаят скандалджията, но мнозинството не пожела с аргумента, че нямали етичен кодекс, който да го постановява.

Чуколов със сигурност не е загубил съня си предишната нощ. За сметка на това пък любителят на скандални поздрави се оказа особено голям ценител на „жезъли” от всеки тип!

десислав 300x282 Чуколов и сие сега показаха „среден” на всички!

Десислав не се тревожи от Комисията, знае какъв ще е резултатът и се забавлява!

Ето, дори в навечерието на Хелоуин се присети за едно от култовите лица на протеста и сподели с вълнение как ще се преоблече Асен Генов. Понеже цензурирахме снимката, сме длъжни да предупредим: Това в ръката му не е пистолет!Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/JBbvkPGuOOw/