Ванга изпрати съдбовен знак от Отвъдното

На няколко пъти се явява в съня на жена от Петрич

От няколко дни Райна Ганева от Петрич обикаля из околностите на града, за да разкаже съня си.

Тя споделя с всеки срещнат, че от известно време насам всяка нощ в съня й се появява пророчицата Ванга.
Вече няколко пъти тя й казва, че идва война, уточнявайки, че причина за задаващото се бедствие, са натрупалите се множество грехове.
Ганева вярва, че сънят й не е случаен и крие тайно послание от пророчицата, която през целия си земен път не спря да ни учи на доброта, мъдрост, смирение и търпение.

vanga1 300x209 Ванга изпрати съдбовен знак от Отвъдното

На няколко пъти се явява в съня на жена от Петрич

Всички гореспоменати добродетели, са двата основни клона на дървото на живота, отбелязва на страниците си вестник „Вяра”.
Райна отдава съновидението на масовите протести, които изригнаха с нова сила през последните няколко дни, след като студенти окупираха Софийския университет, а примерът им бе последван и от колегите им от още няколко висши учебни заведения.

Тя обаче подчертава, че вероятно пророческият й сън е един вид съвет от Ванга, която се опитва да ни накара да се отърсим от злобата, алчността и разединението, която е задушила хората.
По всяка вероятност именно тези неща са разбудили духа на великата ясновидка.
От друга страна пък пророчицата ни подсказва, че не спира да бди над народа си, дори и от Отвъдното, пише Новини.бг.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/-S872SNZ3nM/