Това 5-годишно хлапе изуми света

Не усеща никаква болка

Малчуган от Америка изуми света със способността си да издържа на болка.

Айзък Браун от щата Айова обаче не е свръхдете, имащо огромна поносимост към болката. Причината за „невероятните му способности” е генетичното заболяване от което страда, което на практика го прави напълно имунизиран срещу болката, пише Новини.бг., позовавайки се на информация на “Express”.

а 300x168 Това 5 годишно хлапе изуми света

Малкият Айзък Браун

Болезнените падания, контузии и дълбоки наранявания, които биха разплакали всяко дете от болка, нямат никакъв ефект върху 5-годишния Айзък.
Той не усетил болка дори когато счупил таза си, падайки на детската площадка.
Малчуганът отишъл при родителите си и съвсем спокойно им съобщил, че паднал, допълвайки, че нещо май не е наред, но побързал да ги успокои, че не усеща болка.
Лекарите му поставят диагнозата „вродена безчувственост към болка”.

Родителите му споделят, че подозирали от доста време, че нещо не е наред, тъй като Айзък непрестанно удрял главата си в масата, при това нарочно, мислейки си, че е забавно.
Без да осъзнава за тежките последствия, той веднъж дори пъхнал двете си ръце във фурната. При друг случай пък се порязал с парче стъкло от счупена чаша.
Лекарите посъветвали родителите на петгодишното хлапе да го научат да разпознава болката, макар и да не я усеща.
Днес Айзък вече знае, че кървенето е нещо лошо. Предстои обаче да научи различните степени на болка, пише Новини.бг.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/smxG2RsfixU/