Дете бере душа след като лодка в увеселителен парк го премаза

Петгодишното момченце е в много тежко състояние, с опасност за живота

Ужасяваща трагедия разтърси един от най-големите детски увеселителни паркове в цял свят. Момченце на пет годинки се намира в много тежко състояние в болница след като пострада жестоко на един от атракционите в любимия на децата по цял свят “Дисниленд” Париж.

vlakche 300x150 Дете бере душа след като лодка в увеселителен парк го премаза

Дете бере душа след инцидент в увеселителен парк

Трагедията се е разиграла край една от лодките, които се движат върху релси, разположени под слой вода. Според правилника на увеселителния парк въпросното забавление е подходящо за деца на всички възрасти, тъй като е определено като безопасно. Момченцето обаче се е намирало върху самите релси по време на инцидента и буквално е било премазано от връхлетяла го лодка. Все още не е ясно какво е довело до трагичния инцидент.

Запознати издават, че малчуганът най-вероятно не е бил достатъчно добре привързан към лодката, в която се е возил и по някакъв начин е изпаднал от нея. Тепърва ще се проведе разследване, за да се установят виновните за инцидента, предават от ПИК.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/yTUg0nm7bcU/