Един милион лева за Лили Иванова за участие в Музикална академия!

Примата на българската естрада не искала да се излага пред феновете си

Лили Иванова е отказала космическия хонорар от един милион лева, за да участва в “Музикална академия”. Продуцентите на шоуто Иван и Андрей били готови на всичко, за да уредят примата на родната естрада за предаването си. Двамата нямали нищо против да се разделят с огромната сума, само и само Лили да се навие и да влезе в Академията, дори и за няколко дена като гост-звезда.

Lili Ivanova 300x225 Един милион лева за Лили Иванова за участие в Музикална академия!

Лили Иванова отказа космически хонорар за Музикална академия

Певицата нямала желание да рискува имиджа, който е градила с години, заради пари, дори и за такава крупна сума. Точно заради това Лили отклонила поканата на Иван и Андрей да участва в предаването им само дни преди началото. Двамата водещи били страшно разочаровани, тъй като до последно се надявали, че участието на легендата ще привлече повече фенове пред малките екрани.

Разкритието идва от една от естрадните легенди, които вече напуснаха Академията, издават от ПИК. И макар името на звездата да не се споменава, феновете са убедени, че става въпрос за Петя Буюклиева, която беше сред първите изгонени от музикалния формат.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/ac8aK6jCHsc/