В чий болен мозък се роди идеята за пребития Божинов?

Партенката тръгва от спортните сайтове

В полицейския бюлетин в Пловдив няма отразен подобен инцидент. Идеята тръгва от спортни сайтове, които тръбят „Валери Божинов е пребит в Пловдив”, като тялото му е захвърлено в храстите край бреговете на Марица до Водната палата. В близост там има две чалготеки „Планета Пловдив” и „Билионерите”.
Спортните сайтове твърдят, че тялото било открито от таксиджии, които повикали линейка. „Това с Валери сигурно е станало в съседното заведение „Билионерите” – коментира охранител от охранителната агенция ДАИКС. Думите му дават основание на сайта да твърди, че историята е истина, като подминава подробността, че това „сигурно” може и да не е чак толкова „сигурно”. Още повече, че от самото заведение отричат да има такава история. Фейсбук обаче подсилва ефекта на недостоверната информация.

valeri bojinov 30 300x183 В чий болен мозък се роди идеята за пребития Божинов?

Валери сам опроверга грозния слух

„Валери озобщо не е стъпвал в нашето заведение” – отсичат от управата на „Билионерите”.
От ръководството на „Планета Пловдив” пък са категорични, че е имало инцидент, но става дума за друг човек.
И ето я новината на деня – „Валери пребит в Пловдив”. Чия медия или заведение си прави пиар на гърба на футболиста, сами съдете. Но информацията е доста противоречива. Още повече, че редакторите от спортните сайтове не са си направили труда да наберат Божинов по телефона, за да проверят достоверна ли е информацията. Самият Валери плаши медиите със съд и в този случаи с основание.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/mFQaFpKzZ6c/