Шок: Бориса Тютюнджиева пусна мустаци?!Бориса Тютюнджиева шашна със странен мъх над устната, почти мустак!

Бориса Тютюнджиева завъртя мустак като на Филип Тотю. Така поне личи от снимките, които моделката си постна на страницата в социалната мрежа. Фотото направо е с качество трепач и по него ясно личи всяко едно мъхче или косъмче, което е по лицето на красавицата Бориса Тютюнджиева. Веднага нета се взриви от коментари. Някои недоволстваха, че моделката не се поддържа, а има прекалено високо самочувствие за себе си.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева май не е чувала за епилация

От картинката с фейса й ясно си личи, че манекенката Бориса Тютюнджиева е придала нова форма на веждите си. Вместо гъсти и плътни тя ги е направила тънки, извити като на момиче от азиатски произход. Според някои потребители на нета те определят веждите й по скоро като проскубани, пише hotarena.net.

Това, че има гъста растителност под горната устна го е забелязал още призьора в култовото шоу „Къртицата” Георги Стоянов. ММА боецът, който не успя да изтрае презрителното отношение на моделката към почти всички в реалите се отнесе дори с агресия към Бориса Тютюнджиева и й заяви, че има голям мустак. Явно една от най-красивите жени не се е постарала да си премахне гъстите косми, които вече са добили формата на мустак над горната й устна.

Смуглата красавица Бориса Тютюнджиева, която с убийствено самочувствие раздаваше присъди на всички явно е позабравила за епилацията. Нахаканата моделка е срината в земята от доскорошните си фенове. Те горещо й препоръчват ако не козметик, то поне да се залови със самобръсначката, за да „изтрие срама от лицето си, тоест от горната си устна”.Source Article from http://www.razkritia.com/417834/shok-borisa-tyutyundjieva-pusna-mustaci/