ПИБ с пълна подкрепа от всички банки, в понеделник ще работят нормалноПИБ е получил пълна подкрепа от всички банки в България

ПИБ има пълната подкрепа на всички банки, намиращи се на територията на България. Шефовете на финансовите институции в страната са заявили пред ръководството на Българска национална банка, че ще окажат подкрепа на Първа инвестиционна банка в настоящата ситуация.

ПИБШефовете на банките също така са обявили категоричното си намерение да отворят в понеделник и да работят с нормално работно време с клиенти, въпреки опитите да се разклати доверието в системата. Също така стана ясно, че утре се очаква Народното събрание да има извънредно заседание, на което ще се приемат промените в Закона за банките.

Според тях разпространението на лъжливи слухове за финансовото състояние на която и да е банкова и финансова институция, ще бъде класифицирано като криминално деяние, предават от „24 часа“.

Припомняме ви, че в страната е на път да се създаде сериозен хаос след поредицата от слухове, че родни банки фалират. Първоначално беше само КТБ, след което и ПИБ. Това вся паника у хората и те се юрнаха да теглят парите си от трезорите, създавайки по този начин предпоставки за финансова нестабилност в държавата.Source Article from http://www.razkritia.com/414620/pib-s-palna-podkrepa-ot-vsichki-banki-v-ponedelnik-ste-rabotyat-normalno/