Срещата Бойко Борисов-Лютви Местан предхождана от кафе на Местан с Цецка Цачева!Срещата Бойко Борисов-Лютви Местан не е единствената между представители на двете уж опозиционни партии

Срещата Бойко Борисов-Лютви Местан не е единствената на лидера на ДПС с представител на ГЕРБ. Източници на razkritia.com твърдят, че преди няколко седмици Лютви Местан е пил кафе и с Цецка Цачева. Това се е случило точно седмица преди лидерът на ДПС да се срещне с колегата си от ГЕРБ. Местан и Цачева се видели в софийското кафене „Модера“, което до преди няколко години беше по-известно като ресторант „Монтерей“.

Срещата Бойко Борисов-Лютви Местан предшествана от такава с Цецка Цачева

Срещата Бойко Борисов-Лютви Местан предшествана от такава с Цецка Цачева

Срещата между двамата е трябвало да остане в пълна тайна, но очевидци успели да ги разпознаят. Ако това се окаже вярно, обясненията за срещата Бойко Борисов-Лютви Местан, които бяха дадени от централите и на двете партии, ще се окажат не съвсем достоверни, коментират запознати.

Както знаете, от щабовете на ГЕРБ и на ДПС беше обяснено, че срещата е спонтанно хрумване на Местан и Бойко и в организирането й няма абсолютно никакви задкулисни игри и политически договорки. Варненският сайт „Афера“ обаче твърди, че това не е истина и срещата между Местан и Цецка Цачева го доказва.

Свидетели са категорични, че двамата са били засечени заедно в „Модера“, а на въпросите на ошашавените гости в заведението отговорили, че просто хапват по комшийски, понеже живеели на блузо, предават от БЛИЦ.

Source Article from http://www.razkritia.com/404264/srestata-boiko-borisov-lyutvi-mestan-predhojdana-ot-kafe-na-mestan-s-cecka-cacheva/