Ученичката на Кашпировски: Плевнелиев е бил ирландска пастирка!Ученичката на Кашпировски разказа изумителни неща!

Изумителни неща за политическия ни елит разкри ученичката на руския маг Анатолий Кашпировски. Олга Ускова в предаването по Нава телевизия „На светло” разказа доста любопитни факти за тези, които управляват и са управлявали страната ни по време на демокрацията.

Според нея Ахмед Доган е бил властелин, доста влиятелен ръководител по време на предишните си прераждания и той има в себе си силата и могъществото да оправи страната ни.

Плевнелиев е бил ирландска пастирка, взриви с новината магът

Плевнелиев е бил ирландска пастирка, взриви с новината магът

Невероятен и може би отговарящ на истината е и миналия живот на президента ни Росен Плевнелиев. Той бил ирландска пастирка и най-вероятно това му прераждане донякъде навява на поведението, отношението и манталитета на държавния ни глава.

Меглена Кулева също е белязана със странна съдба. Тя била преродена наложница в турски харем. Тогава е трябвало само да мълчи, слуша и изпълнява. Затова в този живот една от основателките на реформаторския блок си е избрала да говори много. В сегашното й прераждане е заложено да има и използва дар словото си, затова ученичката на великия психотерапевт я съветва да направи собствено телевизионно предаване, с което ще жъне големи успехи. И да загърби политиката. Да изостави попрището но политик Ускова препоръчва и на експрезидента и основателя на новата лява формация „АБВ” Георги Първанов. В това тя не вижда някакви бляскави успехи и бъдеще, а го съветва да стане преподавател във висше учебно заведение.

Силен дух, който много може да даде на българския народ бил сегашния ни министър-председател Пламен Орешарски. Той владеел и черната сила, но имал невероятни дарби и заложби, с които можел да тласне сънародниците ни напред.

Бойко Борисов във всичките си прераждания бил генерал. В момента той бил много изтощен и нервен, затова трябвало да отскочи до Тибет за презареждане. Именно там „Генерала” се е преродил последния път.

Волен Сидеров пък бил млад дух. По вселенските закони той бил „ученик” в осми клас и му трябвало време, за да достигне до някои истини. Но все пак в него били закодирани кодовете на древните българи.

Пророчицата съветва лидера на Левицата Сергей Станишев и Люба Кулезич да работят съвместно. Двамата в миналото са имали връзка, тъй като са се прераждали в обща страна- Монголия. Червеният водач бил воин в армията на Чингиз хан.

Source Article from http://www.razkritia.com/404150/uchenichkata-na-kashpirovski-plevneliev-e-bil-irlandska-pastirka/