Наследникът на Митьо Пищова се отрече от негоМладежът се срамува от изцепките на Митьо Пищова

Скандалноизвестният бизнесмен от Велико Търново Митьо Пищова съвсем се смахна. След като проплака, че обмисля да се обеси на 6 май, понеже е болен, няма пари за лекарства и операции, а всички близки са го низвергнали, надареният шоумен излезе с ново 20 – уголеми си мъжеството с 50 кубика силикон.
Великотърновският бохем обаче не спря дотук с публичните си изцепки – пише „Уикенд”. В ефира на Нова ТВ Митьо Пищова разхвърли тлъста пачка с пари пред очите на втрещения водещ. Парите намерил в дамаджана в мазето си.

Митьо Пищова

Митьо Пищова разхвърля пачка с пари в студиото

„140 мухлясали хилядарки открих в мазето на баба и дядо в Батак. Останали са от аренда на ниви. Връщам се към стария си начин на живот – ядене, пиене и жени. Сега имам пари и мога да си го позволя” – изхвърли се Митьо Пищова. Той се похвали с обувки ала Евгени Минчев, за които броил 2 бона.
Имането обаче Митьо Пищова нямал намерение да дели със семейството си, а най-ощетен е синът му, който през цялото време беше плътно до него и най-много му помагаше, когато беше на легло. „С него сме поели в различни посоки, не сме си близки вече” – коментира с половин уста великотърновският баровец. Истината обаче е друга – единственият наследник на Митьо Пищова се е отрекъл от него и не иска и да чуе за скандалния си баща. „От толкова много простотии и излагации накрая сам ще си остане” – коментират жители на старопрестолния град.

Source Article from http://www.razkritia.com/404139/naslednikat-na-mitio-pistova-se-otreche-ot-nego/