Калканджиева отмъкна Шванца от Мая ИлиеваДокато Тачо палувал със Зорница, Жени Калканджиева се утешавала с приятеля на Мая Илиева

Жени Калканджиева, която изигра ролята на жертва покрай изневярата на съпруга си Тачо със Зорница Линдарева, също не била света вода ненапита и си позволила забежка с чужд мъж – пише „Уикенд”. Около семейните си драми с Тачо, за които цяла България разбра миналото лято, шестата по красота в света отмъстила на неверния си мъж чрез горещ, макар и кратък флирт с Николай Иванов-Шванца, известен като гадже на Мая Илиева.
Връзката на Шванца и вдовицата на Главния от години обаче е на приливи и отливи – отбелязва изданието. Не е ясно с абсолютна категоричност кога точно Жени Калканджиева се намесила между Мая и избраника й.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева също не била света вода ненапита

Но из светските среди все по-усилено се говори, че Тачо започнал извънбрачната си връзка със Зорница Линдарева, за да бъде квит с жена си. По време на тази гореща афера Мая Илиева не била в страната.
Твърди се дори, че Жени Калканджиева продължила да се вижда с Шванца и по време на заточението на Тачо в Испания. След завръщането му от чужбина двамата си дадоха втори шанс в името на детето. Шванца пък се върнал при Мая Илиева и това сложило точка на сложните любовни афери.

Source Article from http://www.razkritia.com/307122/kalkandjieva-otmakna-shvanca-ot-maya-ilieva/