Месечни архиви: юли 2015

Зуека се глези с почивка на Канарите за 15 бонаЗуека и Ани Вичева  почиват  с  петзвездна ваканция на Канарските острови

Водещият на „Господари на ефира“, Васил Василев-Зуека за сефте си позволява толкова дълга ваканция. Той и любимата му половинка Ани Вичева заминаха на екзотична почивка в началото на месеца на остров Ел Хиеро, един от Канарските острови.

Тази година известната двойка решили да загърбят всякакви ангажименти и да се отдадат на отдих и Zueka_18романтика. С тях е й синчето им Стефан, и заради него Зуека избрал известната дестинация, за да не бъдат смущавани от феновете си и любопитни зрители на хитовото предаване „Господари на ефира”.

Те се радват на усамотение на почти безлюдния остров Ел Хиеро , който е най-малкия от Канарските острови. На острова  са  изградени вили, които са отдалечени една от друга и осигуряват на почиващите лукс и достатъчно спокойствие. Ел Хиеро е известен с прекрасната си морска природа, невероятно чистата плажна ивица и плитко море. Щастливите родители Зуека и Ани се радват на безгрижните игри на Стефчо, за когото се грижи бавачка.

Запознати, обаче под сурдинка твърдят, че Зуека и Ани са се отдали на денонощни запои. Двамата били любители на алкохола и почти няма момент, в който да са трезви. Това била основната причина двойката да търси усамотение, разказват техни колеги.

Спокойствието, луксът и прекрасната природа, съчетани заедно излизат около 4 бона на седмица. Петзвездното удоволствие, с което Зуека глези семейството си му стъпва 15 бона за месец, разказват запознати и близки колеги на актьора.

Васил Васлев-Зуека и Ани Вичева са заедно вече десетилетие. За първи път си позволяват лукса да се насладят на скъпа и романтична ваканция. А причините са много. Най-напред Зуека беше женен, после се появиха проблемите с изграждането на новия дом и накрая грижите за детето, което се появи и ощастливи родителите през миналата пролет. Фамилната им къща, в която известната двойка сви гнездо е около 200 квадрата, с огромен двор и излязла на Зуека 200 хилядарки, но в евро, които той получи, като кредит. След туй на дневен ред дойде обзавеждането на дома и семейството останало без средства, за да си позволят почивка, разказват близките им.

 Source Article from http://www.razkritia.com/452936/%D0%B7%D1%83%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0/

Синоптици: Рекордни жеги през август, живакът скача до 44 градусаСиноптици предупредиха за рекордни жеги през август, прогнозите са за много високи температури

Рекордни жеги ни очакват през август предупреждават синоптици. След като днес бе най-горещия ден на месец юли, август се очертава още по-напечен. И дори по-лошо — температурите стигат до 42-44 градуса през следващите дни.

Синоптици обявиха и кои са най-горещите градове днес в България. На първо място е Русе, Търноо, Сандански, където термометрите удариха над 40 градуса. И докато във Варна и Бургас търсеха прохлада по морето, то в останалите градове на страната, сенките край басейна и парковете се оказаха крайно недостатъчни, за да се спасят хората от силната топлина, пише „Блиц“.

Абсолютният рекорд принадлежи на Сандански, а на второ място е Русе, където измериха 41 градуса. Търново и Плевен продължават класацията, която за щастие няма да правим скоро. Синоптиците обещават до събота и неделя прохладно време, както и в началото на другата седмица. Пикът най-вероятно ще настъпи седмица преди средата на август, когато прогнозите на родните синоптици са за наистина изключително горещо време—до 44 градуса.

Днешният летен ден се усети силно горещ и по морето. Край морския бряг температурата на водата достигаше почти 30 градуса, колкото беше и на въздуха. Неслучайно във Варна и Бургас потърсиха спасение из парковете, морските градини и разбира се край брега. Сенчестите хамаци в морската градина на Бургас се превърнаха в любимо място за почивка на летовниците.

Голяма част от тях избраха да се скрият именно тук, докато отминат най-горещите часове.

Синоптици предвиждат още по-горещо време през август

Синоптици предвиждат още по-горещо време през август

Във Варна пък заложиха на нетрадиционни чешмички, които да разхлаждат летовниците в жегата. Управата в морската ни столица за пореден път се постара да намери креативен начин да привлече вниманието.

В Бургас се крият от жегата в хамаци под сянка...

В Бургас се крият от жегата в хамаци под сянка…

Артистична чешма с рибен дизайн ще разхлажда варненци край сградата на общината.

Във Варна се разхлаждат с нова чешма, сн. Булфото

Във Варна се разхлаждат с нова чешма, сн. Булфото

Предстои нестандартното произведение да бъде дарено на първи август.Source Article from http://www.razkritia.com/452924/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%B0%D0%B2%D0%B3%D1%83%D1%81%D1%82-%D0%B6/

НАСА пусна онлайн посланията за извънземните от VoyagerНАСА обяви посланието за извънземните от Voyager, ето какво пише на златните плочи

Посланията за извънземните, които НАСА изпрати записани на златна плоча с апарата Voyager вече са оповестени. Агенцията за космически изследвания сподели подробности около задачата си и онова, което е направила, когато е изпратила златните плочи в Космоса.

През 1977 г., космическите кораби на НАСА Voyager 1 и 2 заминаха на мисии за изследване на Юпитер и Сатурн. Те приключиха мисиите и се впуснаха в събирането на данни за останалите региони от Слънчевата система. През 2012 г., Voyager 1 успя да влезе в междузвездна вселена, което стана повод и много учени да смятат, че точно в това пространство той е влязъл в контакт с извънземни.

Както е известно на космическите кораби имаше събрани звуци и песни от цял свят, като послание към извънземните. Сред тях е и песента изпълнена от голямата народна певица Валя Балканска „Излел е Дельо хайдутин“. Освен нея, от НАСА решиха да изпратят и някои други съобщения на извънземните, ако те случайно се натъкнат на Voyager. За първи път е пусната онлайн цялата колекция от записи, които НАСА събра на златните плочи изпратени във вселената.

Съобщенията събрани в т.нар. „Златен диск“ са своеобразно описание на нашия живот показан в музика, звуци, както и поздрави на 55 различни езика. Целта на тези съобщения е да покажем на извънземните, че съществуваме и какви сме. Освен това посланията са записани върху 30 см златен диск, който съдържа звуци и снимки, които показват разнообразието на живота и културата на Земята.

НАСА обяви какво пренася Voyager

НАСА обяви какво пренася Voyager -пусна посланията онлайн

Всяка страна на диска има специално защитно алуминиево покритие. Също така, са оставени и инструкции и дори език със символи, за да бъде дадено обяснение за произхода на космическия кораб, както и с указания, които показват как се пуска плочите, заявяват учените на НАСА.Source Article from http://www.razkritia.com/452923/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD/

Елена Станулова провали сватбата на Бони!Елена Станулова, дъщерята на Искра Радева, отмъкна годеника на Бони под носа й

Елена Станулова не се посвени да раздели певицата й годеника й

Елена Станулова провали сватбата на Бони! Дъщерята на Искра Радева се оказа в основата на скандален любовен триъгълник, потърпевша от който е певицата. Бони и вече бившият й годеник – богатият арабин Раби, имаха връзка в продължение на цели три години. Като заради милионера изпълнителката се държеше изключително обрано и консервативно в къщата на ВИП Брадър, където участва.

Елена Станулова

Елена Станулова

И когато той най-накрая се престраши да й предложи брак и двамата стягаха сватбата си, се намеси щерката на Искра Радева. Не е ясно кой кого е свалил, но е факт, че когато арабинът и Бони трябваше да правят последните приготовления за сватбата си, отношенията между двамата забуксуваха.

И ти не без помощта на Елена, с която Раби изкара романтична почивка в Анталия, в петзвездния хотел Миракъл. Където двамата били забелязани и разпознати от бдителни нашенци, научиха от hotarena.net. По това време Раби все още се води сгоден за Бони, която не подозира какво се случва зад гърба й.

Богаташът пък до последно й замазвал очите, че гласи луксозен апартамент за двамата в полите на Витоша и затова няма много време за нея.

Все още не е ясно доколко връзката между него и Елена е сериозна или става въпрос само за моментно увлечение. Запознати с характера и стремленията на хубавицата са убедени, че тя няма да пропусне удалата й се възможност и ще направи всичко възможно, за да го оплете дългосрочно в мрежите си.

Всичките й бивши половинки са все заможни господа, които да й осигуряват лъскав стандарт на живот.Source Article from http://www.razkritia.com/452919/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1/

Гробът на Румяна потъна в бурениФенове и колеги напълно забравиха трагично загиналата Румяна

Единствено децата на Румяна се сещат за нея

Гробът на Румяна потъна в бурени. Оказа се, че точно 16 години след фаталната катастрофа, която отне живота на звездата, абсолютно никой не си спомня за нея. И гробът й в гробищата в Бургас е обрасъл в бурени и напълно занемарен. Единствено двете й пораснали деца – Илиян и Марияна, се сещат и тъжат за нея, но имат възможност да посещават гроба й само по няколко пъти в годината.

Румяна загина преди 16 години

Румяна загина преди 16 години

Само няколко от най-верните й фенове също се сещат да я почетат с цветя на датата, когато певицата загуби живота си. Никой от колегите й обаче не се и сеща за нея, в това число и такива, на които приживе Румяна е помогнала да започнат кариерите си, разказват огорчените й близки.

Припомняме ви, че Румяна загина на 30 юли 1999 година в зверска катастрофа край Блатец.

Изпълнителката е бързала за свое участие във Видинско, а зад волана на автомобила е бил гаджето й Любо. Който е карал с над 150 км/час, припомнят от Hotnews.bg.

Певицата умира на място, а децата й, които са се возели на задната седалка, пострадаха тежко и се възстановяваха в продължение на месеци. Единствено Любо се отървава без особени травми, а всички близки и приятели на Румяна и до ден днешен го обвиняват за трагедията.

Любопитното е, че близките й разказват, че само дни преди смъртта си певицата споделила пред дъщеря си, че най-голямото й желание е никога да не остарее, разказват втрещените й приятели.Source Article from http://www.razkritia.com/452915/%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%8A%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Свидетели на мелето с Преслава с шокиращи разкритияСвидетели на поредното меле между Преслава и Бирмата направиха шокиращи разкрития

Очевидци на екшъна, който се разигра между Преслава и Бирмата миналата събота, проговориха. Летовници, почиващи в хотел „Тарсис“ са възмутени от отношението на охранителите към случващото се пред очите им.

Кървавата сага се разиграла на паркинга на хотела. Виковете на Преслава уплашиха туристите. Въпреки крехката си физика, фолкаджийката се била досущ като мъж, разказват очевидци. Първоначално те не  разбрали, че това е тя, тъй лицето и ръцете й били в кръв.

Окървавената изпълнителка крещяла и налагала Бирмата и охранителите му без страх от оръжията, които носят със себе си.

Свидетели описват случилото се като сцена от екшън.

„Беше наистина ужасно! Върнахме се в мутренските години, когато всеки разчистваше силите си с физическа саморазправа“, коментират потресени летовници.

Управата на хотела, където се разигра ужасния екшън, упорито отказва да коментира случилото се.

При опит от страна на екип на „Всеки ден“ да получи информация от ръководството на комплекса, получи категоричен отказа за какъвто и да било коментар по случая.

Мениджърите на хотела са категорични, че случилото се не ги касае по никакъв начин и информация за това може да даде само полицията.

Това поставя под въпрос сигурността на летовниците и в частност охранителната система на хотела. Въпреки, че комплексът е под видеонаблюдение, гардовете пристигнали едва след развръзката на мелето.

Преслава

Преслава се била наравно с гардовете си

Вероятно не са се намесили, тъй като се страхуват от мутрите на Преслава и Бирмата, които винаги се движат въоръжени.

Според запознати слабата охранителна система на хотела е причината управата му да прави всичко възможно да не се раздухва случая.

След мелето Бирмата и гардовете му са били откарани в ареста, където са прекарали 24 часа. Бившият на Преслава ще трябва да заплати глоба в размер на 500 лева.Source Article from http://www.razkritia.com/452912/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80/

Лора Крумова нагази закона (Не ще да плаща глоба)Лора Крумова спретна щур скандал и изпадна в потрес от поставената й глоба от 30 лева

Лора Крумова се прави на ударена и разчита на популярността си за да се отърве от глобата

Лора Крумова се прави на ударена и разчита на популярността си за да се отърве от глобата

Телевизионната водеща Лора Крумова никак не е наясно с правилата за паркиране. Пухкавата блондинка бе засечена от служителите на „Градска мобилност“да паркира в зона, за която трябва да се заплати. Вече от няколко години центърът на столицата е разделен на зони и няма човек, който да не знае, че за определената зона се дължат такси за паркиране.

Май само Лора Крумова се прави на ударена и разчита на популярността си за да се отърве от глобата. Служителите , които отговарят за района на ул. „Славянска“ поставили скоби на возилото на водещата и тя изпаднала в шок, когато видяла какво са сторили.

Крумова веднага започнала да се оправдава, че е спряла само за минутка, защото имала спешна работа, но номерът й не минал. После телевизионерката се опитала да пробута факта, че работи в една от най-известните телевизии в България, но служителите на „Градска мобилност“ са се наслушали на всякакви подобни оправдания и не се склонили да простят на водещата на „Комбина“.

В крайна сметка Лора си платила глобата като поп, само че доста минувачи я видели и си извадили заключения от държанието на известната телевизионна звезда.

Само преди дни Лора Крумова се фукаше с чисто нов и лъскав „Ягуар”, с който събра погледите на обикновените хора, а някаква си глоба от 30 лева толкова я разтревожи, коментират запознати със случая. Все пак когато си публична личност трябва да спазваш правилата, а не да търсиш привилегии заради известността си, допълват те.

Според коментарите в мрежата Лора Крумова напоследък била много изнервена заради ниският рейтинг на предаването й „Комбина“ и трудно сдържала нервите си. Само, че това не е оправдание да не спазваш законите още повече ако си публично известен.Source Article from http://www.razkritia.com/452831/%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0/

Русия и Украйна отново на нож заради светецСветец скара Русия и Украйна, страните на нож

Русия и Украйна се карат заради светец, живял преди 1000 години. Киевският принц Владимир, за който се вярва, че е донесъл християнството в двете страни и е един от първите владетели на Киевска Рус, а по-късно и светец, предизвика остри спорове между двете страни.

В Русия принц Владимир е познат като велика историческа личност, която е въвела християнството по тези земи. По-късно е канонизиран и за светец, който се почита с голямо уважение в Русия.

В Украйна пък светецът е известен като първия владетел на Киевска Рус, украински лидер и разпространител на християнството в страната. Проблема е, че всяка от държавите твърди, че той е само неин светец, въпреки че се почита и в двете страни.

Всъщност, спорът е свързан не толкова със Свети Владимир, колкото с разделянето на двете църкви след разпада на СССР. Украинската църква за пореден път използва случая, да обяви своята автокефалност, което никак не се хареса на руския патриарх, който е близък до Кремъл. С честванията за годишната на светеца, Русия и Украйна използваха възможността да кръстосат отново шпаги.

В Русия годишнината бе отбелязана с пищни тържества, речи на президента и коментари, че е било крайно време да се анексира Крим, тъй като принц Владимир е кръстен там. В Украйна,  където светецът е почитан под името Володмир, бе почетен доста по-скромно, но имаше ритуали и меси из църквите в цялата страна.

Междувременно стана ясно, че властите в Москва планират да сложат и паметник на светеца с меч в ръцете. Това предизвика негодувание в Русия и Украйна, тъй като първите смятат, че Русия проявява „комплекс за малоценност“ издигайки статуя на украински владетел. В Киев от друга страна негодуват, че се издига паметник на Владимир в град, който дори не е съществувал по негово време.

Светец скара Русия и Украйна, спорят чий е

Светец скара Русия и Украйна, спорят чий е

Спорът между двете страни естествено се отнесе и до настоящите проблеми, които имат. А патриарсите не пропуснаха да се засегнат едни други – руския обяви украинските свещеници за разколници, а украинския му колега заяви, че спира всякакви отношения с руската църква.Source Article from http://www.razkritia.com/452827/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B6-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%B2/

ЦРУ: Имаме 12 часа, за да се подготвим за бедствие!ЦРУ разкриха как се готвят за бедствие в Америка

Горещите температури и пожарите в Калифорния са най-малкия проблем на САЩ. Силните слънчеви изригвания, лошото време, както и проблемите с климата, станаха повод да се появи въпроса — как се справят властите в ситуация, при която има силни слънчеви бури или други бедствия?

Според доклад на ЦРУ правителството има 12 часа, за да се подготви за бедствие.

Без значение дали става въпрос за силно слънчево изригване, което може да доведе до сериозен срив на системите, или наводнение, специалистите имат 12 часа, за да се подготвят за него.

Силните слънчеви бури, които избухнаха това лято, предизвикаха дебати и тревоги за състоянието на планетата и реакцията на властта при подобна критична ситуация. Правителството на САЩ разполага с 12 часа срок, за да уведоми населението и да предприеме подобни мерки, разкрива доклад на ЦРУ.

В проучването са включени опциите за срив на сателитите, спиране на електричеството, проблеми с телекомуникациите, както и с други системи. Най-лошият сценарий, според „Гардиън“ е изригване от короната на Слънцето. Подобен случай е имало през 1859 година, когато слънчево изригване е предизвикало радиационна буря. През 2015 година подобно събитие би довело до срив до националните системи и комуникации, като не се изключва и повишената радиация.

Правителствата трябва да направят три неща, при тези случаи. На първо място—да се сигнализира и предупреди населението за случващото се, за да се осигури безопасността на гражданите, да се организира възстановяването на инфраструктурата чрез резервни ресурси и разбира се, извънреден план, който да спомогне за справяне с последствията, преди те да са се случая.

ЦРУ разкри как САЩ се подготвя за бедствия

ЦРУ разкри как САЩ се подготвя за бедствия

Подобни планове за действие, като този, разкрит от ЦРУимат и в Англия. Властите в Британия също са взели спешни мерки за справяне със слънчевите бури, които в последно време силно зачестяват.Source Article from http://www.razkritia.com/452824/%D1%86%D1%80%D1%83-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B5-12-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5/

Ник Гордън се появи след смъртта на Боби Кристина (Видео)Ник Гордън се появи с майка си след смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън

Ник Гордън може да бъде обвинен, че е допринесъл за смъртта на Боби Кристина Браун

Ник Гордън се появи за пръв път след смъртта на Боби Кристина Браун. Гаджето на покойната дъщеря на Уитни Хюстън е бил забелязан в близост до дома си във Флорида, където се беше затворил в последните месеци след трагедията с половинката му. 25-годишният Гордън беше в компанията на майка си, а на безименния пръст на лявата му ръка се забелязваше венчален пръстен.

Ник Гордън се появи след смъртта на Боби Кристина

Ник Гордън се появи след смъртта на Боби Кристина

Както знаете, приживе Боби Кристина обяви, че смята да се венчае за половинката си, но властите не им позволиха, тъй като Гордън e доведен брат на щерката на Уитни. Приживе самата певица също беше против връзката им, както и цялото семейство на 22-годишното момиче, които са убедени, че Гордън е бил с нея само заради парите й. И че именно той е отговорен за смъртта й, тъй като редовно я е подтиквал да ползва наркотици.

Когато е била открита в безсъзнание в банята в дома си, Боби Кристина е била цялата в синини, с подута устна и избит зъб. Заради което близките й смятат, че Гордън я е пребил преди инцидента. Нещо, което по думите им, се е случвало редовно.

Буквално часове след смъртта на Боби Кристина пък стана ясно, че полицията възнамерява да разследва трагедията като убийство, а не нещастен случай. Като основен заподозрян е именно Гордън. Разследващите смятат, че дори побоят да не е причинил загубата на съзнание, то това със сигурност са сторили наркотиците, които Боби Кристина и Ник са взели сутринта, преди трагедията.

Органите на реда са убедени, че младият мъж умишлено е подтиквал гаджето си да се дрогира, макар много добре да е знаел, че това може да се окаже фатално за нея. Тъй като щерката на Уитни не за пръв път припада във ваната след прекаляване с наркотици. И е било въпрос на време да се случи непоправимото, предават от Daily Mail.Source Article from http://www.razkritia.com/452821/%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B4%D1%8A%D0%BD-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B1/