Месечни архиви: юни 2015

Лов на вещици в 21 век от Ислямска държаваЛов на вещици в 21-ви век от Ислямска държава

Испанската инквизиция и големия лов на вещици от Средните векове може и да са история, но не и за Ислямска държава. Организацията е толкова фанатизирана, че избиват вече и хора, които са набедени за магьосничество.

Според последните новини от сирийския център за наблюдение на правата на човека в Лондон, две жени са били обвинени в магьосничество и екзекутирани по тази причина.

Наблюдателите свидетелстват, че за първи път в организацията се провежда лов на вещици и се обвиняват хора в използване на магически сили, за да се вреди на организацията. По всичко изглежда, че терористите живеят в Средните векове и са готови да въведат дори най-зловещите порядки от онова време в ежедневието си.

И двете жени са екзекутирани заедно със съпрузите си по обвинение в „магьосничество и магия“. От наблюдателите коментират, че е имало показни убийства с камъни на жени по-рано, но за първи път се извършва екзекуция заради магьосничество и то по особено жесток начин.
Междувременно международната общност все още не е обявила как ще отговори на атентатите в Кувейт, Франция и Тунис.

Англия загуби над 30 свои поданици, а още 8 жители на европейски държави бяха ранени в град Сус. Миналият черен петък бе кошмарен и за Кувейт, и за Франция, където също имаше атентати. В Британия вече се провеждат масови учения на населението и полицията, как да реагират по време на терористичен акт, как да се държат при нападение и как да се измъкнат или предпазят при масова стрелба.

Нападенията в Тунис и останалите точки в света, накараха британците да вземат и други извънредни мерки. Освен това бе направено проучване, къде е най-безопасно да се почива това лято. За наша чест, България е посочена като сравнително безопасна точка за терористични атаки.

Ислямска държава организира лов на вещици

Ислямска държава организира лов на вещици

За сметка на това Гърция, Турция, Испания, Франция, Египет, Италия, Германия са смятани за по-рискови зони и властите препоръчват на гражданите си да се въздържат от пътуване до тези държави.

Ето кои са горещите точки това лято

Ето кои са горещите точки заплашени от организацията това лято

Междувременно международната общност ще трябва да се справи не само с фанатизирани терористи, но и с лов на вещици и инквизиране на невинни жертви от  терористичната организация.Source Article from http://www.razkritia.com/450209/%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B2-21-%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2/

Ким Чен Ун с поредно безумие: Застреля архитект заради лош дизайн!Ким Чен Ун с пореден абсурд, застреля архитекта на летището, не харесал дизайна на сградата

Когато Ким Чен Ун представи пред обществото новата сграда на летището, пропусна да спомене, че нейният архитект е бил екзекутиран, защото именно на него не му харесал дизайна. Корейският диктатор за пореден път прояви безумен каприз, отнемайки човешки живот по абсурдна причина.

Правителството на Северна Корея с дни пропагандираше новото летище в Пхенян, говорейки за стъклените стени и други нововъведения в сградата.

Наскоро се появиха и снимки от обиколката на Ким Чен Ун и съпругата му при откриването на обновеното летище, пише британският Дейли мейл. Пред обществото президентът похвали интериора и екстериора на сградата, но пропусна да спомене една „мъничка“ подробност. А именно – разпоредил е екзекуцията на главния архитект, само защото на него не му харесало, как изглежда готовия проект.

Всъщност реновираното летище е поредният опит на страната да привлича туристи. На територията на сградата има кафенета, аптека, шоколадови фонтани и други атракции. Но на снимките, направени по време на официалната обиколка на летището, мистериозно липсва Ма Вон Чу от факултета по дизайн. Той изчезна още миналата година, заедно с още петима с високопоставени служители, като според някои източници е бил екзекутиран през ноември 2014 ,“заради корупция и неспазване на заповедите“.

Неговата смърт е била решена непосредствено след спирането на ремонта на летището. Всъщност обновяването било спряно заради това, че Ким Чен Ун не бил доволен от външния вид на сградата.

„В последната фаза на строителството на терминал 2 бяха допуснати сериозни грешки, защото архитектите не мислеха за партийната идея при дизайна. А това е от решаващо значение за запазване на националната идентичност.

Ким Чен Ун екзекутира архитект - не бил доволен от летището в Пхенян

Ким Чен Ун екзекутира архитект – не бил доволен от летището в Пхенян

Важно е терминалът да бъде завършен, така че да бъде въплъщение на Северна Корея, лице на страната ни и врата към Пхенян“, заяви тогава Ким, разпореждайки промените в летището, преди да бъде завършен ремонта.Source Article from http://www.razkritia.com/450208/%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%83%D0%BD-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%B0/

Мария Илиева потресе колегите сиКолегите на Мария Илиева са в потрес от поведението й

Мария Илиева потресе колегите си с постъпката си. Изпълнителите от гилдията са потресени от поведението й. Скандалната брюнетка се фука с младо гадже.

Отдавна тя е известна със слабостта си към по-млади мъже, но този път тя мина всички граници. Новият й е едва на 18 години. Младежът, с когото изпълнителката има връзка, е участник в Х-Фактор.

18-годишният Анатас Колев от няколко месеца върти любов с певицата, която е на 36 години и може да му бъде майка. Очевидно разлика в годините не смущава нито него, нито нея.

Първоначално огнената брюнетка се оправдавала през колегите си, че е постоянно с него, тъй като двамата работят заедно. Но от няколко седмици тя не спира да се хвали с най-новото си завоевание.

Колегите й са в потрес от поведението и се възмущават от факта, че тя има връзка с младеж, на когото тя може да е майка.

Възмутени от случващото се са и родителите на Наско, които за съжаление са безсилни. Тийнейджърът също не се притеснява от разликата в годините между него и любимата му. Тя го подкрепя не само професионално, но и финансово, тъй като покрива всичките му разходи.

Тази есен Наско ще се премести в столицата. Той ще се нанесе в жилището на изпълнителката.

Мария Илиева

Колегите на Мария Илиева са в потресени

Преди да започне връзка с Наско, брюнетката беше обвързана с баскетболиста Мартин, който също е по-млад от нея. Заговори се дори, че той е предложил брак.

Връзката между тях приключи след поредния скандал. Спортистът, който обича да си подпийва посегна на Мария Илиева. Това се оказа капката, която преля чашата на търпението й.

Преди да започне връзка с него, певицата изживя бурен романс със спортния министър Красен Кралев, който в момента се радва на любовта с красивата новинарка Виктория Петрова, пише ПИК.Source Article from http://www.razkritia.com/450204/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8/

Здравко Василев от Биг Брадър разкри истинатаЗдравко Василев все още е в шок от смъртта на баща му

Здравко Василев от Биг Брадър разкри цялата истина за фалита си.

Здравко Василев, който стана известен покрай участието си в първия сезон на риалити формата в България разкри цялата истина.
Той е категоричен, че не е фалирал и по този начин отрече мълвата, която напоследък се тиражира все повече.

С привидно спокойствие и типичното си чувство за хумор, Здравко Василев успокоява „доброжелателите” си, че огромният труд, който полага не е отишъл на празно и все още не е стигнал до фалит.
Участникът от Биг Брадър уточнява, че цялото му семейство е заето с ресторантчето и лодката, с които си вадят хляба.

Здравко Василев все още е в шок от смъртта на баща му

Здравко Василев все още е в шок от смъртта на баща му

Здравко Василев обаче не крие, че все още е в шок и не може да преживее смъртта на баща си.
Спомня си, че в злокобния ден обядвали заедно с баща му Янаки, след което се разделили.
Половин час по-късно Здравко Василев научил черната вест за нелепата смърт на баща му.
Припомняме, че той издъхна, след като падна в асансьорна шахта. Инцидентът се случи миналата година.

Макар Здравко Василев да се опитва да приема философски подобни случки, той не крие, че баща му, е бил най-близкият му приятел и няма как да не му липсва.
Той е бил и човекът, който винаги е подкрепял всяка негова идея и всяко начинание.
В интервю за списание „LOVE style”, Здравко Василев споделя с горчивина, че едва ли някога ще успее да преодолее тежката загуба, тъй като мъката по любим човек не се заличава с времето, а се засилва.

Припомняме, че в края на март, тази година името на Здравко Василев бе замесено в случая с убийството на малкия Никита, чието безжизнено тяло бе открито край Пасарел.
Тогава разследващите обявиха, че апартаментът, в който се предполага, че са живели под наем малкият Никита и майка му Анна, е бил собственост на руснак.
Жилището обаче е било закупено от Здравко Василев.Source Article from http://www.razkritia.com/450201/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B8%D0%B3-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%B8/

Изненадващи разкрития за Дарина ПавловаДарина Павлова и свекър й са сътрудници на ДС

Изплуваха изненадващи разкрития за вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова.

Оказва се, че Дарина Павлова и свекър й Павел Найденов са сътрудници на ДС.
Информацията бе потвърдена и от справката на Комисията за разкриване на документите и обявяване на принадлежността на българи към ДС и разузнавателни служби на БА (Българската армия).

Дарина Павлова и свекър й са сътрудници на ДС

Дарина Павлова и свекър й са сътрудници на ДС

Дарина Павлова е сътрудник на ДС от 1989 година, когато е била вербувана от Георги Петков.
Тя е регистрирана в документите на службата на 19 април, същата година с името Антена.
Вдовицата на Илия Павлов е сътрудничела на структурите на I, III и VI управление на ДС.

Оказва се, че бащата на боса на „Мултигруп” – Павел Найденов също е сътрудничел на Държавна сигурност.
Той е бил вербуван девет години по-рано от снаха си Дарина Павлова.
Павел Найденов е вербуван от Иван Станков на 6 ноември и е регистриран в документите на службата като Славяни.
Павел Найденов е сътрудничел на II, III и VI управление на ДС, пише vsekiden.com.

След като вече изплува наяве една от най-дълбоко пазените тайни на Дарина Павлова, всичко си идва на мястото.
Широката общественост е наясно, че големите пари на страната ни бяха разграбени именно от агентите на Държавна сигурност, които към днешна дата са милионери.
Дарина Павлова също не прави изключение.

Неотдавна стана ясно, че Дарина Павлова се е върнала в родината си не заради журирането на „България търси талант”, а заради грандиозен бизнес проект, в който е взела за сътрудник бизнесмена Стойчо Кълвачев – Кълвача.
Богатата вдовица възнамерява да издигне грандиозен спа и развлекателен комплекс близо до Казанлък.

Грандиозният комплекс ще бъде разположен на около двеста декара площ и до голяма степен ще имитира ĸypopтa „Aнaнтapa Myи He“ във Bиeтнaм.
Дори се предвижда да наеме близо 2 000 души работна ръка от Виетнам за реализирането на грандиозния проект.
Така и не става ясно обаче защо взема за съдружник неуспешния бизнесмен Кълвача.Source Article from http://www.razkritia.com/450198/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0/

Честито: Анелия най-сетне ГО откри – това ли е принцът, когото чакаше?! (СНИМКИ)Успя ли Анелия най-сетне да се влюби отново и дали това е принцът?!

Анелия приключи със снимките на клипа си по последното си парче. Засега песента и клипа остават в тайна и една от най-тиражираните гърли на „Пайнер” обещава то да е поредният летен хит. В него обаче определено няма да липсват горещи сцени.

За тях една от най-нашумелите изпълнителки на „Пайнер”Анелия е избрала модела Кристиян Кирилов. Той е добре известен в хайлайф средите. В гилдията упорито се заговори, че брюнетката не го е използвала само като статист в нейното видео, а е помачкала вече и чаршафите с него. И дори припламнали искри.

Анелия

Анелия отдавна бе в очакване на своя приказен принц

Не се знае обаче дали това ще е поредната й креватна заигравка или между двамата има нещо по-сериозно и той ще се окаже „принцът“.

Певицата е известна с това, че сменя партньорите си като носни кърпички. Тя имаше няколко по-продължителни връзки, коит приключиха също сравнително бързо. Първата й по–сериозна връзка беше с бизнесмена Мартин Данона.

После дойде ред на по-младият от нея милионерски наследник Калоян Арсенов. Според упоритата клюка обаче двойката се раздели заради властната майка на младока. Екс министърката Долорес Арсенова не искала в дома си по-възрастна чалгарка, на всичкото отгоре с дете и с тъмна слава.

А и самият Калоян бил доста голям купонджия, който не се се спирал да се прехвърля от легло в легло. Това сложило и край на отношенията на двамата. Анелия винаги е твърдяла, че бащата на дъщеря й Коко Динев има специално място в сърцето й.

Анелия и Кристиян безспорно са красива двойка, но бъдещето ще покаже

Анелия и Кристиян безспорно са красива двойка, но бъдещето ще покаже

Но наскоро гласовитката заяви в поредното си интервю, че няма сериозен мъж до себе си, а тя копнее за стабилно мъжко рамо. Разбира се, то да е и добре подплатено финансово, за да й осигурява супер стандарт на живот. От друга страна поп фолк дивата признава, че плаши мъжете, защото е силна, независима и е постигнала много неща в живота си.

Анелия обаче шашна аудиторията с изказването си наскоро, че очаква не краля, а принца, който да е само неин. Това няма как да стане, защото първо тя не е кралица и второ спи все с пажове, побързаха да я изкодошат зевзеци.Source Article from http://www.razkritia.com/450150/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B5-%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B2/

Десислава се ошишка бруталноДесислава тотално се занемари след раздялата си със Зарко

Десислава е напълняла смущаващо много

Десислава се ошишка брутално! Обичаната певица стресира всички – и фенове, и зрители, по време на гостуването си в „Шоуто на Слави“. Където ясно се видя колко много е напълняла само за няколко седмици. За капак на твърде многото излишни килограми, Деси не беше съобразила тоалета си с новата си външност и се беше спряла на супер впита рокличка, с която се надяваше да подчертае формите си.

Десислава се ошишка брутално

Десислава се ошишка брутално

Вместо това обаче певицата едва не стана за смях, след като на няколко пъти тоалетът й аха да се спраска под напора на телесата й. Заради твърде стегнатият тоалет, блондинката дори не можа да седне както трябва и се наложи да стои полулегнала по време на цялото си интервю.

„Роклята ми ме стяга, няма как да седя“, чистосърдечно си призна звездата, видяха от Hotarena.net.

Ошашавеният Слави Трифонов бързо се взе в ръце и реагира мигновено като предложи на гостенката си да седне в неговия въртящ се стол и да не се мъчи на ниското диванче. Въпреки това обаче певицата пак с мъка се намести на новото място, а под роклята й се показа покъртителна гледка – грозни паласки и корем.

Явно, че фолк дивата тотално се е отказала от диетите. Гласовитата изпълнителка винаги е била по-пухкавичка, но никога не се е занемарявала по този начин, втрещени са феновете й. Които са убедени, че и стресът покрай раздялата й с половинката й Зарко си е казал своето и Деси е започнала да пълнее ударно и от стрес.Source Article from http://www.razkritia.com/450149/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%88%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/

Близките на Боби Кристина се сдобриха на смъртния й одърСемейството на Боби Кристина си взема последно сбогом с нея

Близките на Боби Кристина Браун най-накрая се помириха, на смъртния й одър

Близките на Боби Кристина Браун се помириха на смъртния й одър. Двете фамилии на момичето – Браун и Хюстън, заровиха томахавките след години война и неразбирателство в името на спокойствието в последните дни живот на дъщерята на Уитни Хюстън.

Семейството на Боби Кристина се помири на смъртния й одър

Семейството на Боби Кристина се помири на смъртния й одър

Която така и не излезе от дългите месеци кома, в която изпадна, след като беше намерена в безсъзнание във ваната в дома си. Преди няколко дена стана ясно, че близките й са решили системите, които поддържаха живота й, да бъдат изключени, след като в състоянието й не се забелязва никакво подобрение.

Единствените медикаменти, които лекарите й дават, са болкоуспокояващи, като прогнозите им са, че Боби Кристина ще напусне този свят в рамките на няколко дена, научиха от hotarena.net. На смъртния й одър са се събрали и двете фамилии, като Леола Браун се извини на Пат Хюстън, задето я е нарекла меркантилна и зла.

Единствено Сиси Хюстън не е в хосписа в Джорджия, където е настанена щерката на Уитни. Така, шест месеца след като пробваха всичко, за да се преборят за живота й, семейството на Боби Кристина призна, че тя не може да бъде спасена. Лекарите също са категорични, че вече не може да бъде направено нищо за състоянието й.

В същото време гаджето й Ник Гордън няма право да се доближава до нея, след като срещу него има издадена ограничителна заповед. Семейството на Боби Кристина се съмнява, че той има вина за състоянието й след като стана ясно, че редовно й е посягал физически и я е малтретирал.

 Source Article from http://www.razkritia.com/450146/%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0/

Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБЦветан Василев обръща чаша след чаша уиски в Белград

Цветан Василев се е отдал на алкохолни запои докато се крие от родното правосъдие

Цветан Василев се пропи покрай проблемите си с КТБ. Злополучният банкер продължава да се крие от родното правосъдие в Белград, където се е отдал на денонощни запои в луксозния си хотелски апартамент.

Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ

Цветан Василев се пропи покрай проблемите с КТБ

Негови близки не крият притеснението си за него, тъй като все по-често го виждали да посяга към бутилките с уиски, в опит да забрави за проблемите си, в които сам се напъха заради аферите си в банката.

Разбира се, 55-годишният банкер не залага на какво да е питие, а на марковото Макалан, което се води едно от най-тузарските и скъпи в своя клас. Според запознати злополучният шеф на КТБ от доста време е фен на малцовото питие, но страстта му започнала да се превръща в сериозен проблем след фалита на банката. За който той е основен подсъдим, научиха от Агенция ПИК.

Преди да избяга в Белград пък Цветан Василев редовно се запиваше у нас с Бистра Георгиева, главна  редакторка на медията Банкер. За нея и семейството й от доста време се говори, че са сред най-приближените до Цветан Василев и го защитават с цената на всичко.

Именно фирма на банкера купи дела на Георгиева в ИПК Родина, при това за огромната сума от около седем милиона евро. Тя навестявала доста често Василев в Белград, където му докладвала какво се случва в България по въпроса с КТБ.

Освен нея, чест гост на банкера в сръбската столица, е и Петко Илиев, за когото има съмнения, че освен професионални ангажименти, дели и едно легло с Георгиева.Source Article from http://www.razkritia.com/450143/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5/

Убиха съпруга на съветничка от БСПСъпругът на съветничка от БСП е открит мъртъв

Трагедия разтърси семейството на съветничка на БСП. Стефка Ангелова, която участва вече трети мандат в местното самоуправление на град Поморие, загуби съпруга си.

Марин Ангелов е бил открит с огнестрелна рана в сърцето. 61-годишният мъж е убит в дома си. Стреляно е от упор и жертвата е загинала в резултат от огнестрелна рана в сърцето.

Жителите на морското градче са шокирани от вестта за кончината на Марин и не могат да повярват, че това се е случило. Те го описват като тих, възпитан и много спокоен човек. Същото е мнението им и за неговата съпруга. Освен в местното управление на градчето като съветник от БСП, тя работи и като учител в училище „Иван Вазов“.

Поморийци я описват като скромна и много възпитана жена. Тя и съпругът й имат двама сина. Няма данни някой от тях да се заминава с незаконен бизнес или нещо нередно.

Убиха съпруга на съветничка от БСП

Убиха съпруга на съветничка от БСП

Няма и версия, по която разследващите работят. Убитият е бил управител на почивна станция в града, намираща се в непосредствена близост до Военния санаториум.

Липса и информация той или някой от семейството му да има кредит към банка или да е имал проблеми с някого.

Близки на почернената фамилия споделиха пред „Флагман“, че не са усетили около семейството на съветничката от БСП да се случва нещо нередно, пише БЛИЦ, цитирайки изданието.

Само преди година семейството било почернено от друга трагедия. Сестрата на Марин Ангелов починала от раково заболяване.

Преди няколко месеца страната ни беше разтърсена от убийството на съветничката на кмета на Пазарджик – Татяна Стоянова, което все още е неразкрито.

Въпреки, че се появиха много версии за случилото се – от лични мотиви до афери за стотици хиляди левове, причината за убийството остава неразкрита и до днес.

 

 Source Article from http://www.razkritia.com/450134/%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D1%81%D0%BF/