Месечни архиви: април 2015

Скандална истина предизвика всеобщия бунт срещу Алисия!Алисия въртяла мръсни номера на колежките си и била любовница на продуцента!

Певиците все повече недоволстват срещу Алисия. Името й е замесено около скандала с музикална компания „Ара мюзик”, където тя има привилегии на кралица, недоволстват останалите певици.

Първи слух, че продуцента и бос на музикална компания Виктор Касъмов има любовни отношения с бившата на Ники Михайлов намекна Джина Стоева.

Алисия

Алисия имала връзка с продуцента

Певицата напусна с гръм и трясък „Ара мюзик”, като заяви, че там й се спъва кариерата, не се правят нови за никой от колежките й, с изключение на Ася. Капката, преляла чашата на търпението й се оказа дуетното парче с Тони Стораро.

Първоначално продуцента обещал тя да изпее общата песен с Човека глас, като Касъмов дори гарантирал да й съдейства, за да се появи на пазара то още по-бързо. Но след това с дяволски финт там се на мърдала Алисия и получила всички адмирации и протекции от продуцента си. Това било така според Джина, че двамата с певицата са стари гаджета.

Според други, не по-малко упорити слухове, Алисия топлела леглото на шефа си още докато била с Валери Божинов. За да се разпадне връзката й с националния вратар също причината била, че тя мачкала паралелно чаршафите и с Виктор Касъмов. След Джина Стоева „Ара мюзик” напуска и колежката й Ивена.

Тя също е недоволна от работата във фирмата и твърди, че кариерата й се спъва. Единствено с привилегии се ползвала Алисия, като нейните клипове и песни се правят без пари, за сметка на музикалната компания, а останалите певици тенденциозно се игнорират. Емануела също обяви война на „Ара мюзик”.

Красавицата също заяви, че има намерение да се махне от фирмата поради същите причини. А те са всеобщи и за останалите певици в нея, като не подкрепяне на кариерата им, не се дава шанс за развитие с нови парчета и клипове, единствено се обръща внимание на Алисия като изпълнителка. Припомняме, че преди време Емануела щеше да се жени за сина на продуцента си – Денис.

В едно интервю при Гала „На кафе” обаче певицата, която дари с наследник олигарсите Диневи нищо не направи да защити бъдещия си жених, когото обявиха, че си пада по собствения си пол.

Още тогава тя подметна и това, че Виктор Касъмов и Алисия са любовници и заради това той гледа с друго око на нея, а не обръща никакво внимание на останалите певици от собствената си компания „Ара мюзик”. След тази постъпка на Емануела нейния шеф беше повече от бесен, припомнят паметливи.Source Article from http://www.razkritia.com/444697/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/

Хипнотерапевт: Спазвайте само 1 стъпка и никога няма да напълнеете!Ако спазвате само това условие, наистина никога няма да напълнеете, твърди хипнотерапевтът!

Да се храним само и единствено, когато изпитваме физически глад. В никакъв случай не и емоционален. Едва тогава никога няма да имаме проблем с теглото си, а ако сме натрупали излишни килограми, те ще се стопят. Това съветва известният хипнотерапевт Жаклин Хърст.

Истинският глад настъпва, когато ни боли главата и ни се вие от глад, когато ни причернява пред очите, стомаха ни къркори и наистина сме гладни. При емоционалния си глад ние се тъпчем заради стрес, от умора, когато сме ядосани, нервни, неспокойни, отегчени или самотни.

хипнотерапевт

Хипнотерапевтът даде ценни съвети за красотата и здравето ни

Тогава ние буквално „схрускваме и изяждаме” емоциите си, твърди известния гуру в храненето. Но ако чувстваме истински глад нещата ще се регулират от само себе си и ние никога няма да имаме извънгабаритно тегло.

Хръст е категоричен, е ако следваме това правило и инстинктите си, да се храним само когато физически ни се иска, дори и да имаме свърхтегло, то ще се регулира и ние ще отслабнем. Всичко, което е прието на емоционална основа отива просто така, на вятъра и ни докарва само повече килограми и застрашава здравето ни.

Експертът препоръчва добре да се вслушаме в гласа на нашето тяло и да се храним така, както то ни „препоръчва”. Жаклин Хърст признава, че да де научим да ядем така ни е необходимо повече време, трябва ни и търпение, както и доста обучение. Не е лесно да се настрои организма ни към естествените си ритми, ако дълго време те са били заглушавани.

Като такива заглушители той посочва, че са диетите. Вместо в правилната посока, те тласкат нашия организъм в коренно противоположния ритъм. Диетите, колкото и да са щадящи, ни отдалечават от естествения глас на нашето тяло и ние спираме да се вслушваме в нормалния му повик.

Според специалиста в храненето да ядеш, ръководен от физическите инстинкти е най-нормалното нещо на света, дори и от това да се водиш от емоционалните си реакции.

Храненето на емоционална основа не само, че не засища но и ни кара да искаме да се тъпчем още и още безконечно. И ако гладът наистина не ни е проблем, то в храната не бива да виждаме решението на проблемите си, съветва хипнотерапевтът.Source Article from http://www.razkritia.com/444686/%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-1-%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0/

Щерката на Пламен Галев се фука с тузарска придобивкаЩерката на Пламен Галев живее като истинска принцеса

Дъщерята на Пламен Галев – Светла смая всички. Наследницата на мафиота живее от няколко години в Лондон.

Веднага след като завърши 7-ми клас баща й я изпрати да учи в Кралството. Заедно с нея там са и брат й и тяхната майка Емилия. Наследниците на мафиота учат в най-престижните колежи в Обединеното кралство.

Докато живее в България, Светла Галева учеше в престижна столична гимназия и пътуваше всеки ден от Ресилово до София. Един от гардовете на баща я караше и прибираше от училище.

Откакто баща й е в неизвестност, Светла не се е вясвала в България. За последно тя е била в Дупница в края на миналата година, но направила всичко възможно завръщането й да остане незабелязано.

Пламен Галев

Пламен Галев с щедър жест към щерка си

В момента тя дружи с децата на известни руски олигарси и арабски шейхове, които също учат в Кралството.

Наследницата на брат Галев демонстрира 5-звезден начин на живот, за които много от приятелите й мечтаят. От няколко месеца щерката на мафиота бръмчи из Лондон със свръхлуксозно Ферари, подарък от баща й.

Колата е в емблематичния за тази марка червен цвят и струва цели 170 000 евро. Автомобилът е мафотската щерка получила като награда за високите си оценки в колежа. Това далеч не е всичко. Светла Галева разполага с автопарк за над 2 милиона лева.

Младата дама живее в луксозен мезонет в центъра на Лондон. Просторното жилище тя дели с майка си и своя по-малък брат, пише Хот арена.

Милионерската щерка харчи 5-цифрени суми на месец. През седмицата тя заляга над учебниците, но всеки уикенд не пропуска купона в най-известните клубове в Лондон, където обикновено оставя по няколко хиляди лири на вечер, пише Хот арена.

Както стана ясно, баща й неговият авер живеят в Дубай. Братя Галеви обитават имението на арабски шейх, което са купили от наследниците му. Тъмната част от денонощието те прекарват в луксозен бункер, тъй като страхуват от атентат срещу тях.Source Article from http://www.razkritia.com/444676/%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D1%84%D1%83%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D1%82%D1%83%D0%B7%D0%B0%D1%80/

Срина я: Виж как Миглена Ангелова „нахрани“ Венета Райкова!Миглена Ангелова срина русокосата си заместничка Венета Райкова!

Миглена Ангелова захапа колежката си Венета Райкова и новото й предаване „Дневникът на Венета”. Според ексцентричната дама, която вече не е на екран повече от година това е неуспешен опит в студийното присъствие на блондинката.

Според Миглена предаването на русата телевизионерка копира досущ нейното предаване „Искрено и лично”. Реплика е, но не може да стигне оригинала по ред причини. Въпреки че от неговия старт са изминали повече от петнадесет години, то не може да бъде изтипосвано все още в това съвършенство, в което го е направила Миглена Ангелова.

Венета Райкова

Венета Райкова направена на пух и прах от Миглена Ангелова

А и червените дрехи, запазена марка за брюнетката не са подходящи за блондинката „Доспехите ли правят човека рицар?”, пита ехидно, както само тя го умее Ангелова.

Миглена Ангелова разнищва предаването и, като твърди, че концепцията в „Искрено и лично” не е нейна идея. Но разговорите в студиото й и маниера й да бъде едновременно нетърпелива, но и и уважаваща събеседниците си, да е досадна и да прекъсва, но едновременно с това и добре подготвена си е чисто неин терк.

Който обаче изобщо не пасва на нейния „заместител” в ефир. Защото през годините Венета Райкова си е създава съвсем друг екранен образ, който добре й отговаря на темперамента и маниера й на водене, но сега в тези обувки те са и направо чужди. „Не знам защо от ТВ7 са причинили това на Венета Райкова”, не спира да я съжалява Ангелова.

Тя продължава с нападките, добре обвити в дипломация за качествата на Венета Райкова като водеща на новото й предаване. Ангелова е категорична, че едно предаване не може да бъде откраднато, защото автентично го прави личните качества на телевизионния водещ.

Тя е категорична, че знанията, отношението към твоя гостите в студиото, любовта към хората в и извън него, и уважението ти към тях няма как да бъде копирано. Ти или си го носиш, или не и никой на света не може да те научи на това, убедена е Миглена Ангелова.Source Article from http://www.razkritia.com/444681/%D1%81%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%B6-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%80/

Нови разкрития за скандалното спиране на ТВ7!Скандалът с ТВ7 предизвика многобройни отзиви сред гилдията!

След вандалския акт по спирането на ТВ 7 редакторите и репортерите твърдят, че нямат вина за случилото се. Отговорността, че в студиото на медията нахлу частен съдебен изпълнител, трябва да носят единствено собствениците й, категорични са журналистите.

Те твърдят, че срещу никой от длъжниците на скандалната КТб не са предприети такива крути мерки, единствено само срещу ТВ7. „Наказанието е насочено срещу тези, които по време на протестита бяхме непослушни”, твърдят репортерите, които са били в студиото по време на всички народни недоволства и са ги отразявали съвестно.

ТВ7

Скандалът с ТВ7 се разраства

Други пък са на мнение, че не трябва да изкупуват греховете на останалите, които наистина са виновни за тази ситуация. Според тях те са „наказани”, защото са останали в същата тази медия, докато повечето им колеги са си тръгнали, веднага след като са започнали проблемите с банката.

Припомняме, че вчера в сградата на медията в София нахлу полиция и частен съдебен изпълнител. Официалната версия е, че тя е спряна и й се изземва имуществото заради огромните дългове, които е натрупала към КТБ.

Неофициалната, по мнението на много известни журналисти и лица от висшия ешелон на властта е, че акцията е насочена срещу медията, за да спре. Така ТВ7 ще се обезцени, ценните й кадри изчезват и тя може да се купи на нищожна цена. Според независимите експерти дълговете на медията не са изобщо много големи към банката, но тя е апетитна хапка за „наш човек” или който и да е бъдещ инвеститор.

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова обаче заяви, че медията, както и останалите хора са равни пред закона. Затова ТВ 7 първо и трябва да си оправи бакиите и дълговете, а не да прави живи вериги и да твърди, че свободата на словото у нас е потъпкано.

Според документите ТВ7 е получила милиони левове пряко от КТБ и още над триста милиона лева от фирми, свързани с банката. И то само в разстояние на три години, е обяснението на министъра на вътрешните работи. Бойко Борисов също призова телевизията да си оправи дълговете към Фонда за гарантиране на влоговете.Source Article from http://www.razkritia.com/444677/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD/

Султанът на Бруней скандализира (Тайния му живот шокира всички)Тайния живот на султанът на Бруней предизвика невероятен скандал, вижте как живее

По една австралийска телевизия, вчера е била излъчено предаване за живота на един уникален владетел -султанът от Бруней, глава на тази малка южноазиатска държава и неговият екстравагантен начин на живот, който едновременно е в унисон с мюсюлманските религиозни убеждения и не е.

Миналата година в Бруней бе въведен шериата, според който крадците могат да бъдат “наградени” с отрязване на ръката, а прелюбодейците и еднополовите двойки ги чака каменна смърт (бой с камъни). Този закон се прилага за всички, които живеят в Бруней, с изключение на султана и кралското семейство.

Тъй като частите от древния ислямски закон са въведени постепенно, сега Бруней е пред узаконяване на боят с камъни. Журналистите от предаването „60 минути“ на „Chanel 9″, използвайки фалшива самоличност, посетиха тази малка държава, за да проучат колко точно са дебели оковите на режима, който притиска хората, както и да говорят с една жена, която някога е била част от харема на владетеля – султанът на Бруней. Именно тя разкрила лицемерието на султана във връзка с настоящата ситуация в страната.

„Шест месеца се опитвахме да получим разрешение да посетим Бруней и да разговаряме със султана, но бяхме отхвърлени, така че в крайна сметка решихме да отидем като туристи“, разказва журналистката Алисън Легдон.

Тя посочва, че са станали свидетели как една красива страна е под репресия, където на гражданите никога не е позволено да критикуват кралското семейство, преди всичко, защото това е престъпление. Те очевидно не знаят и за неморалното поведение на принц Джефри, по-малкият брат на султана на Бруней.

За него и брат му се говори, че събират красиви жени като играчки, а принц Джефри въпреки всичко успява да извлече от държавата благини в размер на 13 милиарда евро. Според Джилиан Лорънс, американка, която с години преживява в харема на принц Джефри и султанът на Бруней, братята изобщо не са били загрижени за възрастта на момичетата, които подбирали.

Султанът на Бруней шокира с начина си на живот

Султанът на Бруней шокира с начина си на живот

„Лорън е на 18 години, когато влиза в харема, а там вече има между 30 и 40 момичета на възраст от 15 години. Там тя прекара една дълга година. Получава стотици хиляди евро в подаръци, бижута и дрехи. Била добре обгрижвана, само защото се харесвала на принц Джефри“, посочва журналистката.Source Article from http://www.razkritia.com/444641/%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D1%83%D0%BD%D0%B5%D0%B9-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD/

САЩ пред гражданска война? (Размириците в Балтимор продължават)Размириците в Балтимор могат да доведат до гражданска война, полицията взе крайни мерки

САЩ се изправи пред една от най-кървавите трагедии заради размириците в Балтимор. Властите взеха крайни мерки, за да не се стигне до гражданска война. След жестокото убийство от служители на полицията, които отнеха живота на Фреди Грей — болно момче, с увреждания на гръбначния мозък, в града избухнаха жестоки размирици в понеделник вечерта. Кметът наложи вечерен час, но без резултат и се наложи да бъде извикана националната гвардия и да се намесят над 2000 войници, за да умиротвори общността. Арестувани са повече от 230 души, след които има и деца. Всички те са прибрани в ареста за нарушение на обществения ред.

Кървавите сблъсъци в Балтимор едва не прераснаха в гражданска война. След трагедията започнаха жестоки демонстрации, които прераснаха в размирици—нападнати бяха аптеки, болници, жилищни сгради. Запалени бяха повече от 144 коли, които пожарникарите още не могат да потушат.

Трагедията в Балтимор започна, след като 25-годишния Фреди Грей стана обект на полицейско насилие. Той е арестуван за притежание на нож и отведен в ареста, но по пътя пътува без предпазен колан, а докато стига до болницата получава 80% увреждания на гръбначния стълб, от които умира седмица по-късно. Шестима полицай са разследвани за инцидента с момчето. Демонстрациите обаче преди ден обхванаха целия град с искане за справедливост.

Едит от местните свещеници сподели, че трагедията в Балтимор не е причинена от хулигани, а от бедни деца, които са останали без дом и образование. „Съкращенията отнеха на тези деца всичко—техния дом, правото да се образоват, изкараха ги на улиците“, споделя той пред местен вестник.

Балтимор пламна от размириците

Балтимор пламна от размириците

Ранени полицай, горящи сгради и бой на националната гвардия

Ранени полицай, горящи сгради и бой на националната гвардия

Балтимор осъмна в пламъци

Балтимор осъмна в пламъци

 

Дори и след като властите „умиротвориха“ бунтовниците в района, един от най-тежките въпроси остава проблемът с бедността. Заради бунтовете десетки останаха на улиците, тъй като домовете им се оказаха унищожени, а не разполагат със застраховки, които да ги обезщетят.Source Article from http://www.razkritia.com/444551/%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82/

Нов удар по италианската мафия: Атакуваха дома на счетоводителя на Н’дрангетаНов удар по италианската мафия и клана Н’дрангета, заловиха финансиста на мафията

Италианската мафия понесе нов жесток удар, след като полицията удари по Н’дрангета. Този път на прицела на антимафиотите се оказа не друг, а фаталния счетоводител на най-голямата мафиотска фамилия–Клаудио Луци.

В рамките на мащабна акция срещу Н’дрангета най-големия клон на мафията от южната част на Италия, полицията успя да нанесе наистина жесток удар. Освен, че е задържан Клаудио Луци — счетоводителят на мафията, властите успяха да конфискуват и цялото му имущество. Присвоени от държавата са къщи и банкови сметки на обща стойност 21 милиона евро. Конфискувана е и луксозна вила в Баден, близо до Виена.

Вилата е собственост на Клаудио Луци, който е водил финансите на мафиотите от Калабрия. Става дума за вила от 300 квадратни метра, която има двор от 700 квадратни метра. Имението не прилича много на дома на най-опасния мафиот в Мексико, който преди дни властите отвъд океана задържана. Въпреки това луксът тук може да смае мнозина, още повече, че за първи път е нанесен толкова жесток удар по мафията.

Държавната прокуратура във Виена вчера потвърди за приключването на акцията, която продължава вече с месеци, пише OE24.

„Н’дрангета в Италия са изключително важни, те са най-богатия клан в мафията, а властите предупреждават, че имат и огромно влияние върху икономическата система на страната“, се казва в изявление на прокуратурата. Ударът по счетоводителя им обаче може да се окаже ключов за отслабване на организацията, още повече, че в края на миналата година властите успяха да извършат показни арести.

Полицията нанесе нов удар по италианската мафия

Полицията нанесе нов удар по италианската мафия

Тогава внедрени полицаи успяха да заснемат т. нар. „убийства на честа“ в италианската мафия, както и тайните ритуали в организацията. Кланът се води от строга йерархична и феодална система, която на пръв поглед е трудна за разбиване. Освен разбира се, чрез последване на потока на парите и естествено изваждането на счетоводителя на мафията от организацията–който се оказа доста труден за арестуване.Source Article from http://www.razkritia.com/444566/%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BF%D0%BE-%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%B2/

Венета Райкова претърпя чутовен провалВенета Райкова се разкайва за решението, което взе

Венета Райкова се провали с гръм и трясък. Въпреки трескавата подготовка за завръщането й в ефир, тя претърпя невиждан провал. Блондинката се подложи на диета и дори върна мерките си от моминските години, за да се хареса на зрителите. Но уви.

Тв е отчаяна от неуспеха, който претърпя. Много скоро предаването й ще бъде свалено от ефир заради кошмарно ниския процент на гледаемост. Едва 1% от зрителите пред малкия екран избират всеки ден между 16 и 17 часа да гледат русокосата тв водеща, научи „Галерия“.

Мениджърите на ТВ7 се надяваха, че Венета Райкова ще успее да съживи медията. Предаването й се оказа пълен провал.

Венета Райкова

Венета Райкова претърпя невиждан провал

Според зрителите той бледо копие на последното ток шоу на Меглена Ангелова и предаването на Карбовски.

Заради случващото се, Венета Райкова е изпаднала в депресия. Тя горчиво се разкайва, че напусна Нова тв и не изчака бившите й работодатели да й предложат работа по нов проект.

След като дългогодишното й предаване беше свалено от ефир, тв водещата беше ангажирана покрай „Голяма уста“. Но след като Биг Брадър свърши тя остана без работа. Междувременно Венета получи предложение от телевизията на Цветан Василев и реши да напусне Нова тв.

Тя не успя да преглътне факта, че продуцентите й не я подкрепиха за „Горещо“ и тласнаха обичаното предаване към пропастта.

Зад неуспеха на Венета Райкова се крие не само скучната концепция на предаването, но и смешния й външен вид. Тя стана обект на подигравки и заради стила си на обличане. Зрителите я оприличиха на учителка от соцвремената.

Други коментират, че се е обезобразила в лице заради манията си да изглежда по-млада.

Вероятно предаването й ще бъде свалено преди края на пролетния сезон, коментират из коридорите на ТВ7, пише Хот арена.Source Article from http://www.razkritia.com/444606/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%BF%D1%8F-%D1%87%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2/

Страшен скандал разтърси „Мастър шеф“!Участнички се хванаха за косите в „Мастър шеф“!

Мариела Нордел и съперничката й по кулинарни умения Елена Петрелийска са се хванали за косите. Двете участнички в кулиналното шоу „Мастър шеф” се карат и си правят сечено заради умението да въртят черпаци и да спечелят голямата награда.

Устатата готвачка Мариела, която се представя за графиня, а има пиар агенция е в остър конфликт с една от претендентките за приза, наследничката на хотелиерски бизнес в село Огняново. Двете не могат да се дишат и едва дочаквали края на снимките, за да не се виждат повече, твърдят от екипа.

Мастър шеф

Мастър шеф прелива от скандали и злоба между участниците

Но съвсем наскоро Мариела е подала и жалба срещу съперничката си от „Мастър шеф”, заради тормоз, нанесен й и от бащата на Елена и неговия бодигард.

Потомствената графиня твърди, че въпросните мъже са я причакали един ден, след края на шоуто пред малкото НДК, където се снима кулинарното шоу и са я заплашили словесно със саморазправа. Те я обвинили, че тя е причина Елена да не стане победител заради скандалните изказвания по неин адрес до медиите, както и от негативното инфо, което й направила.

Мастер фурията съветва хората да не се взимат толкова на сериозно, а да се забавляват. Тя препоръчва и на участниците в кулинарната надпревара да се забавляват, да им е интересно, а не да съскат един срещу друг. Мариела не знае откъде идва тази злоба на Елена срещу нея, а сега тя е настроила й баща си срещу нея.

Съдиите в шоуто бизнес дамата определя като обективни, които добре се отнасят към състезателите. „Не знам защо постоянно е настроена негативно към мен. Аз съм й трън в очите. А непрекъснато казвам, че Елена има добър вкус”, коментира още графиня Мариела.

Поводът да подаде жалба в полицията е нейния съпруг, холандец, който не приел тона и отношението към жена си. А според Мариела родителите й реагират така против нея, защото са загубили надежда, че щерка им ще се закичи с титлата „Мастър шеф”.Source Article from http://www.razkritia.com/444617/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D1%88%D0%B5%D1%84/