Месечни архиви: януари 2015

Отказах алкохола заради голяма и споделена любовАз съм най-обикновен човек, който си има своите си проблеми и мъки, и който най-накрая може да се похвали, че е срещнал голямата любов

алкохол

Отказах алкохола заради голяма и споделена любов

Но за да я срещна, и за да бъде тя моя, аз трябваше много да се променя. Иначе казано – нищо на този свят не идва даром, трябва да си го заслужиш.

Аз успях да откажа алкохола колкото от любов към моето момиче, толкова и с помощта на капките Алкофитал. Това са билкови капки, които започнах да ползвам в началото на отказването. Най-лесно ми беше да се амбицирам. Обаче едно е да си кажеш, че вече няма да пиеш, друго е да го направиш наистина. В началото и на мен ми беше трудно и именно заради това започнах да ползва капките Алкофитал. Билковите капки предизвикват непоносимост към алкохола и ми помогнаха да намаля темпото с пиенето в началото.

В процеса на моето отказване употребих общо три опаковки. Сега съм си поръчал още две, защото искам да имам подръка, ако се наложи, както и да направя още един курс на лечение с капките Алкофитал. Надявам се трайно да откажа алкохола, за да мога да задържа момичето, което обичам. Искам да имам нормален и спокоен живот като другите хора. Мисля, че достатъчно време се правих на бохем. Време е да се държа нормално като отговорен човек!

Марин Христов от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.comSource Article from http://www.razkritia.com/435925/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%85-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4/

Ангела Меркел отговори на Алексис Ципрас за „нацистките престъпления“Меркел отговори на Алексис Ципрас за дълга и „нацистките престъпления“

Ангела Меркел не остави без отговор нападките на Алексис Ципрас. Първата дама на ЕС отговори на Алексис Ципрас по обвиненията за „нацистките престъпления“, като засегна и темата за дълга на Гърция. Германският канцлер реагира не толкова на изявленията на Ципрас, че ще търси възмездие за злоупотребите с Гърция по време на Втората световна война, колкото в отговор на финансовия министър на страната.

Ангела Меркел заяви, че не трябва да има опрощаване на дългове на Атина, само ден след като новият гръцки министър на финансите Янис Варуфакис обяви, че повече няма да си сътрудничи с одиторите от така наречената „тройка кредитори“ — Европейската комисия, Европейската централна банка и МВФ.

Ангела Меркел отговори на Алексис Ципрас за дълга на Гърция и обезщетението

Ангела Меркел отговори на Алексис Ципрас за дълга на Гърция и обезщетението

В напрегнатата съвместна пресконференция с ръководителя на еврозоната, вчера в Атина Варуфакис каза, че Атина е готова да преговаря с кредиторите, но не и с тройката одитори, за които каза, че са били само „комитет построен на гнила основа“.

Днес Ангела Меркел каза, че не предвижда ново анулиране на дълга.

„Вече имаше доброволно опрощаване на задълженията от частните кредитори. Банките намалиха с повече от милиард евро гръцкия дълг„, казва Меркел.

Гърция трябва да получи още 7,2 милиарда евро заем от еврозоната, но Варуфакис заяви, че неговото правителство ще отхвърли тази транш.

Еврокомисарят по икономическите и финансовите въпроси Пиер Московиц междувременно заяви, че Европейската комисия ще направи всичко, за да попречи на Гърция да напусне еврозоната.

Реакцията на Ангела Меркел бе в отговор и на нападките на Алексис Ципрас, за искане на опрощаване на гръцкия дълг. Премиерът на южната ни съседка заяви, че ще настоява не само за опрощаване на дълга, но и също така за обезщетение за военните престъпления по време на войната през 1944 година. Предстои да видим ще се стигне ли до вадене на този коз в преговорите с ЕС.Source Article from http://www.razkritia.com/435968/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%81-%D1%86%D0%B8%D0%BF/

Ислямска държава обяви война на ЕгипетИслямска държава обяви война на Египет, завзема нови територии

Ислямска държава разшири територията си като обяви война и на Египет. Организацията, която превзе редица територии в Ирак и Сирия напредва. Следващата цел на бойците, вече не са терористични атаки в Европа, а превземане на Африка. И първата им цел се оказа Египет.

Нилската държава от месеци се тресе от безредици, протести и конфликти, след като бе извършен военен преврат. Ислямска държава е другият удар, с който новото правителство ще се бори. Цел на атаката е Синайския полуостров, където от дълго време действат различни въоръжени ислямистки групи. Атаките идват веднага след протестите в неделя, които се проведоха в Кайро и в няколко други египетски градове, в по повод четиригодишнината от бунта през 2011 г., с който от власт беше свален тогавашният президент Хосни Мубарак, предаде Би Би Си.

Четирите отделни нападения срещу силите за сигурност, които се случиха вчера в египетската провинция северен Синай, нанесоха тежки щети. При тях се смята, че са убити най-малко 30 души и над 100 са ранени. Това са едни от най-кървавите терористични нападения, извършени през последните няколко години в страната.

Ислямска държава нападна Египет

Ислямска държава нападна Египет

Както предадоха световните агенции, позовавайки се на доклади на местните медии, отговорността за серията нападения пое египетския клон на сунитската екстремистка групировка Ислямска държава с лидер Ансар Бейт ал Макадис, а междувременно обяви и нови атаки в страната, предаде Би Би Си.

Местните власти от североизточния египетски град Ел Ариш съобщиха, че вчера една кола — бомба е бил открита пред военната база в града, както и това, че джихадистка организация многократно организира атаки и обстрелва няколко места из града, в които са били поставени контролно-пропускателни пунктове на египетски сили за сигурност.

Откритото обявяване на война между Ислямска държава и Египет предизвика сериозни притеснения на ООН. Макар и непризната като държавно обединение, организацията продължава да набира скорост, хора и територии и успя да постави голяма част от Сирия и Ирак под свой контрол и дори атакува Египет с ясната цел да покори африканската държава.Source Article from http://www.razkritia.com/435932/%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BF%D0%B5/

Страшен пожар в Москва – изгоряха 14 милиона книгиОгромен пожар в Москва, изгоряха 14 милиона книги

Страшен пожар пламна в Москва вчера. Властите бяха вдигнати на крак, а цялата общественост остана потресена от случилото се. Библиотеката към Руската академия на науките пламна като клечка. А вътре бяха унищожени повече от 14 000 000 книги, сред които и безценни древни славянски ръкописи.

Пожарът е избухнал в библиотеката на московския институт за социални науки късно снощи. Огънят бързо се е разпрострял, но за щастие околните сгради не са пламнали, след като многобройните пожарникарски коли успяха да го локализират.

В библиотеката, в която се намират повече от 14 милиона книги, сред които и много ценни образци, огънят се е разпрострял на площ около 2000 квадратни метра. Сред творбите има и редки текстове на древен славянски език, както и документи от Общността на нациите, ЮНЕСКО, и парламентарните доклади от страни, включително САЩ, които датират от 1789. Засега не се знае каква е вредата, но се очаква, да е повече от голяма, тъй като в пожара, който започнал на третия етаж, успя да изпепели дори покрива на библиотеката.

Огромен пожар в Москва

Огромен пожар в Москва

Съобщението за пожара на последния етаж бе подадено късно вечерта в петък. В ранните часове на съботния ден, от пожарната служба успяха да локализират пожара. Президентът на РАН Владимир Фортов оценя щетите на около 15% от общия библиотечен фонд. В който се съхраняват над 14 000 000 книги.ran

„Надяваме се, че ще успеем да съхраним тук библиотеката и да възстановим сградата“, сподели той. Фортов не скри, че се надява, най-ценните ръкописи да не са пострадали, а да са успели да се запазят.ran 2

Библиотеката на РАН е най-крупния научен информационен център в Русия за социални и хуманитарни науки. Тук се пазят издания на източни, европейски и руски езици, в това число и редки издания от 16-20 век.

Според руските медии, в пожара има и пострадали хора, но засега няма официално потвърждение за това.
В гасенето на пожара в библиотеката, основана през 1918 г. участват 150 пожарникари.Source Article from http://www.razkritia.com/435958/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%80-%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%85%D0%B0-14-%D0%BC%D0%B8%D0%BB/

Непознатата Северна Корея (Първообраз на „Игрите на глада“?)В Северна Корея няма само лагери и диктатура, вижте как живеят хората в столицата

Без интернет, без Фейсбук и Туитър, без ферарита и скъпи лимузини. Тук няма вносни продукти, всичко е местно производство, а времето изглежда сякаш е спряло. Северна Корея има и друго лице, освен онова на крайната бедност. Животът в столицата Пхенян изглежда различно, но по някакъв начин зловещо напомня на Капитола от „Игрите на глада“.

Местните хора са любезни и учтиви, но стоят далеч от туристите. Тук всичко е местно, в краен случаи някои стоки са внесени от Южна Корея, но не и от запада. А въоръжената пропаганда е навсякъде.

Пхенян в Северна Корея силно напомня Капитолия от "Игрите на глада"

Пхенян в Северна Корея силно напомня Капитола от „Игрите на глада“

„Забранено е на хората да влизат в контакт със западните посетители, а те са и много консервативни, затова е изключително трудно да се свържа с човек от Северна Корея, който не работи като ръководство“, разказва Саймън Кокерел, един от малкото американци, имали възможност да посещават често страната и да се движат сравнително свободно из нея. Той добавя, че все пак, по-голямата част от тях се отпускат. korea 11

И въпреки ограниченията за публичния достъп до новини, част от хората в Северна Корея частично са наясно с нещата, които се случват извън границите на тяхната държава.korea 3 korea 4 korea 5

Така, Кокерел си спомня, че те вече са се интересували за президентските избори в САЩ през 2008 г., т.е. били очаровани от разликите между Маккейн и Обама, поради разликата в годините, раса, мненията и други подобни.

korea 13 korea 14 korea 16 korea 19 korea 14 5 korea 20 korea 21 korea 22

„Наистина получавате усещането, че сте извън своето време. Въпреки това, от време на време нещо може да ви изненада. И докато гледате, как Мерцедес от седемдесетте години се движи по улиците, можеш да видите и някой Хамър“, обяснява Саймън, добавяйки, че най-богатите накрая започнали да купуват модерна дрехи и да показват, че имат пари, показност, която е непозната само преди няколко години.korea 22r korea 25r korea

„Не можеш да стигнеш до най-дълбоките и най-тъмни части на страната в рамките на тези обиколки, но се придобива ясна представа за разликите между Пхенян и други градове“, заключава Кокерел, добавяйки, че въпреки всички усилия на властите, малко по малко страната се отваря към света.Source Article from http://www.razkritia.com/435931/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0/

Непознатата Северна Корея (Първообраз на „Игрите на глада“?)В Северна Корея няма само лагери и диктатура, вижте как живеят хората в столицата

Без интернет, без Фейсбук и Туитър, без ферарита и скъпи лимузини. Тук няма вносни продукти, всичко е местно производство, а времето изглежда сякаш е спряло. Северна Корея има и друго лице, освен онова на крайната бедност. Животът в столицата Пхенян изглежда различно, но по някакъв начин зловещо напомня на Капитола от „Игрите на глада“.

Местните хора са любезни и учтиви, но стоят далеч от туристите. Тук всичко е местно, в краен случаи някои стоки са внесени от Южна Корея, но не и от запада. А въоръжената пропаганда е навсякъде.

Пхенян в Северна Корея силно напомня Капитолия от "Игрите на глада"

Пхенян в Северна Корея силно напомня Капитола от „Игрите на глада“

„Забранено е на хората да влизат в контакт със западните посетители, а те са и много консервативни, затова е изключително трудно да се свържа с човек от Северна Корея, който не работи като ръководство“, разказва Саймън Кокерел, един от малкото американци, имали възможност да посещават често страната и да се движат сравнително свободно из нея. Той добавя, че все пак, по-голямата част от тях се отпускат. korea 11

И въпреки ограниченията за публичния достъп до новини, част от хората в Северна Корея частично са наясно с нещата, които се случват извън границите на тяхната държава.korea 3 korea 4 korea 5

Така, Кокерел си спомня, че те вече са се интересували за президентските избори в САЩ през 2008 г., т.е. били очаровани от разликите между Маккейн и Обама, поради разликата в годините, раса, мненията и други подобни.

korea 13 korea 14 korea 16 korea 19 korea 14 5 korea 20 korea 21 korea 22

„Наистина получавате усещането, че сте извън своето време. Въпреки това, от време на време нещо може да ви изненада. И докато гледате, как Мерцедес от седемдесетте години се движи по улиците, можеш да видите и някой Хамър“, обяснява Саймън, добавяйки, че най-богатите накрая започнали да купуват модерна дрехи и да показват, че имат пари, показност, която е непозната само преди няколко години.korea 22r korea 25r korea

„Не можеш да стигнеш до най-дълбоките и най-тъмни части на страната в рамките на тези обиколки, но се придобива ясна представа за разликите между Пхенян и други градове“, заключава Кокерел, добавяйки, че въпреки всички усилия на властите, малко по малко страната се отваря към света.Source Article from http://www.razkritia.com/435931/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%8F-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0/

Желю Желев ще бъде погребан до Йорданка в понеделникЖелю Желев вдигнал температура в четвъртък вечер, на сутринта го открила дъщеря му Станка

Желю Желев сам е пожелал да бъде погребан до покойната си дъщеря Йорданка

Желю Желев ще бъде погребан в понеделник в Боянските гробища. Това е окончателното решение на дъщеря му Станка. Бившият държавен глава сам е пожелал последният му дом да бъде именно там, до другото му дете Йорданка, която се самоуби през 1993 година, по време на президентския мандат на баща си.

Желю Желев

Желю Желев

Въпреки, че от правителството са предложили на семейството официална церемония на Софийските централни гробища, където са погребани заслужилите българи, близките на Желев отказали, за да спазят волята му да бъде положен до дъщеря си. Това разкри живата щерка на първия демократично избран президент на страната – Станка. Тя сподели още, че семейството иска да се прости с Желев в тесен кръг.

Самото поклонение пред тлените останки на бившия държавен глава ще бъде утре, на 1 февруари, в катедралата „Св. Александър Невски“. Церемонията ще започне в 12 на обяд , като за организацията е била създадена специална държавна комисия, в която влизат вицепремиерът Румяна Бъчварова, бившите президенти Георги Първанов и Петър Стоянов, както и Екатерина Захариева, началник на кабинета на настоящия президент Росен Плевнелиев.

Траурната служба ще бъде водена от епископ Тихон, а на нея ще присъстват както политици от родния елит, така и държавни глави на чужди държави. Към момента присъствието си е потвърдил Георги Иванов, президента на Македония. Изпратени са покани и до много негови колеги, но заради кратките срокове все още няма официални отговори, научиха от „24 часа“.

Припомняме ви, че Желю Желев почина в нощта срещу петък в съня си. Бившият държавен глава е вдигнал температура в четвъртък вечер, а на сутринта дъщеря му Станка го открила мъртъв.Source Article from http://www.razkritia.com/435910/%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%8E-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D1%89%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%BE-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BA/

Филип Киркоров се завръща в България заради Слави ТрифоновФилип Киркоров ще се включи в България търси талант

Филип Киркоров успял да спазари космически хонорар, за да се появи в шоуто

Филип Киркоров ще се завърне в България. Певецът с български корени е склонил на напористите молби на Слави Трифонов и най-вероятно ще го видим в някои от епизодите на България търси талант, което този сезон е продуцирано от гологлавия шоумен и фирмата му.

Филип Киркоров

Филип Киркоров

Шоуто започва след един месец, а Слави е готов на всичко, за да си подсигури интереса на зрителите и съответно рейтинга си. За тази цел водещият води усилени преговори с някои от най-коментираните ни родни звезди, сред които Глория, Петя Буюклиева и Асен Блатечки да се включат в журито. Безспорно обаче най-голямата звезда ще е Филип Киркоров. Той е поискал космически хонорар, за да се навие, но Слави бил готов на всичко, само и само да го докара в България.

Още повече, че в момента певецът има сериозни проблеми с българското законодателство и беше заявил, че е обиден на родината ни. Причина за скандала се оказа компанията му – „Филип Киркоров Инвестмънт“, чието седалище е в България. Срещу нея се води разследване по обвинение за данъчни измами, заради което бившият съпруг на Алла Пугачова доста често се налага да е в София.

Точно от това смятал да се възползва Слави като го покани в България търси талант. Едно участие в предаване няма да обърка твърде много ангажиментите на певеца, а дори щяло да се отрази добре на имиджа му, научиха от vsekiden.com.

Още повече, че двамата с Трифонов са близки от години. През 2013 Слави продаде на Киркоров апартамента си на морето. Певецът пък неведнъж е гостувал в шоуто му.Source Article from http://www.razkritia.com/435904/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B7/

Велислава Дърева с разтърсваща изповед за Желю ЖелевВелислава Дърева, която беше една от най-близките приятелки на Желю Желев, проговори

Журналистката Велислава Дърева беше една от близките приятелки на първия президент на страната ни, избран по демократичен начин – Желю Желев. Приятелството между двамата датира от повече от 35 години.

Дърева сподели, че Желю Желев винаги е бил силен и честен човек и той й е оказал голяма помощ в изключително тежък момент от живота й. Когато е била преследвана от управляващите и е трябвало да напусне Пловдив, Желю Желев е бил човекът, който й е подал ръка.

Журналистката разкри, че той никога не би обърнал гръб на човек в беда и много често заради приятелите си е рискувал всичко, дори и сигурността на семейството си. От думите на Велислава Дърева стана ясно, че бившият президент е от типа хора, които биха разделили и последния си лев с човек, който се нуждае от помощ.

Желю Желев

Велислава Дърева е една от най-добрите приятелки на Желю Желев

Те не скри и факта, че двамата често са спорили. Споровете им зачестили след като Желю Желев бил избран за президент. Тогава той дори казал на Дърева, че след като тя го критикува, това означава, че наистина е допуснал сериозна грешка.

Журналистката сподели, че той много е страдал от негативното отношение на околните към него. Желю Желев приел много тежко клетвите и обидите, отправени към семейството му. Тя припомни, че книгата му беше изгорена пред президентството от хора, които крещяха, пожелавайки му смъртта да отнеме и другото му дете. Велислава Дърева допълни, че никога не е допускала, че обществото може да се държи по този начин с първия демократично избран президент.

Тя разказа, че често се е случвало на важни мероприятия Желю Желев да  бъде умишлено изолиран от присъстващите и никой да не разговаря с него.На въпроса какви са били отношенията на бившия държавен глава с Иван Костов, Велислава Дърева отговори, че двамата не общували, тъй като Желю Желев бил обиден от отношението на членовете на СДС към него, пише ПИК.Source Article from http://www.razkritia.com/435900/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%8E-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2/

Николета Лозанова шашна с ново амплоа!Николета Лозанова шашна Валери Божинов с ново амплоа!

Николета Лозанова вече има нова роля. Плеймейтката сее заела сериозно да се превърне в професионална готвачка. Водещата на клюкарския формат „Папараци” си е наумила да усвои тънкостите на готварството. Моделката не е известна с готварските си умения. Затова и кухнята в нейния дом е повече от чиста.

Причината е, че съпругата на футболиста Валери Божинов не се върти особено често в нея и затова тя изглежда така, сякаш човешки крак не е стъпвал там.

Николета Лозанова

Николета Лозанова става перфектната готвачка за Валери Божинов

Но накрая манекенката е решила да разбере все пак за какво служи тигана, тенджерата и тавата. Съпругата на Валери Божинов не може да се похвали с много, но все пак е възможно да се похвали с някои елементарни готварски умения. И те са, че умее да приготвя яйца на очи, да прави някои по-лесни супички и да майстори омлети.

Николета обаче пожелала да се научи да готви най-вече заради дъщеря си, която вече расте и трябва да се храни доста по-здравословно. И то с домашно приготвена храна.

Около Никулден, когато беше именния й ден плеймейтката пусна снимки в социалната мрежа, че майстори пълнен шаран. Нейна най-верна помощница се оказа очарователната й дъщеря Никол. Дали това е истина не се знае, но форумци заподозряха, че шарана просто е бил поръчан от ресторанта, а тя демонстрира готварските си умения.

Все пак моделката се е навила да се научи на изкуството да върти тенджери и тигани, и да готви умело. Тя дори усърдно търси да ес запише на курс, където освен бързо, но и да се научи да готви наистина превъзходно. С което да се превърне в още по-любима съпруга за своя футболист.

Source Article from http://www.razkritia.com/435897/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B0/