Месечни архиви: септември 2014

Николай Бареков се ожали: Жълт сайт ме рекетира преди изборитеНиколай Бареков твърди, че е изнудван от сайт, зад който стои известен олигарх

Николай Бареков се оплака, че е изнудван заради изборите

Николай Бареков се ожали, че само дни преди изборите е станал обект на изнудване. Лидерът на България без цензура се оплака, че жълт сайт, чието име обаче отказа да назове, се е опитал да го рекетира за пари. Причината? Резултатът от екзит пола в изборния ден.
Според Николай Бареков, въпросният сайт, зад който стои името на известен български олигарх, му е поискал баснословна сума пари, за да обяви, че България без цензура е с по-висок резултат от ДПС на първия екзит пол в 9 сутринта на пети октомври.

Николай Бареков

Николай Бареков

Николай Бареков не пожела да разкрие нито името на олигарха, нито пък точната сума, която му е била поискана. Той изтъкна обаче, че тя е наистина гигантска, особено за българските стандарти и е поне 500 пъти по-голяма от минималната работна заплата в страната.

Журналистът коментира, че в момента това е медийната ситуация в България, за съжаление. Въпреки, че днес не пожела да каже името нито на сайта, нито на олигарха, Николай Бареков заяви, че ще направи това, но утре. Бившият директор на ТВ7 определи въпросният жълт сайт като част от доста по-голям обръч от медии, които се намират под покровителството на олигарси от политиката. Чиято цел е постоянно да очернят неговото име, оплака се лидерът на България без цензура пред Агенция ПИК. Затова той е твърдо решил да разкрие тяхната самоличност. Любопитно обаче какво го е спряло да направи това днес, чудят се онлайн потребителите.

Како знаете, битката за гласовете на избирателите стана особено жестока в дните непосредствено преди вота. И нищо чудно думите на Николай Бареков да са просто опит за провокация от негова страна, коментират онлайн потребителите.Source Article from http://www.razkritia.com/423945/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B6%D1%8A%D0%BB%D1%82-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%BC%D0%B5-%D1%80/

Калканджиева подготвя отмъщение на Зорница ЛиндареваСлед напускането на Тачо, Евгения Калканджиева подготвя преврат срещу Зорница Линдарева

Евгения Калканджиева се подготвя да взриви Къщата на ВИП Брадър с отмъщението, което подготвя на Зорница Линдарева. От погледа на съпругата на Тачо не убегна факта, че когато ВИП Брадър обяви решението си мъжът й да бъде изгоден Зорница Линдарева се зарадва. На лицето й грейна ехидна усмивка, която разгневи още повече бясната Евгения Калканджиева.

След напускането на Тачо напрежението в Къщата ескалира. Тази вечер зрителите на формата ще станат свидетели на удара, който шефката на модната агенция ще нанесе на Зорница Линдарева. Жени Калканджиева изгони Зорница Линдарева от спалнята и я остави да спи на земята. Двете дами деляха една и съща постеля, тъй като Камелия Тодорова оказа да дели леглото си с когото и да било.

Калканджиева

Калканджиева с удар срещу Зорница Линдарева

В тази ситуация Тачо постъпи като истински кавалер и отстъпи мястото си до Калканджиева на Зорница Линдарева, а той спеше на земята.

Веднага след напускането на резиденцията от Тачо, неговата половинка се усамоти в двора. Разстроената Жени Калканджиева дочу разговора на съквартирантите си, които коментираха случилото се. Тя ги помоли да не говорят за Тачо, поне докато не заспи, тъй като това я разстройва още повече.

Калканджиева помоли някой да спи до нея, заявявайки, че няма намерение от тук нататък да дели една постеля със Зорница Линдарева, пише ПИК. Разгневената половинка на Тачо заяви, че ще си отмъсти на моделката за случилото. Какво ще случи между двете дами, предстои да разберем тази вечер.

Междувременно Кали и Камелия Воче обсъдиха случилото  се. Кали, която се оказа една от защитничките на Тачо, заяви, че той трябва да си намери жена на неговата възраст. Фолкаджийката допълни, че ако Тачо и Калканджиева все пак останат заедно, трябва да спрат алкохола.

Как ли ще реагира Жени Калканджиева на тези коментари, предстои да разберем тази вечер.Source Article from http://www.razkritia.com/423936/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7/

Потрес: Виж какво направиха със задницата си Галена и Андреа!Родните пайнерки полудяха по тази най-нова мода и решиха да се направят на холивудски звезди!

Нова мода обхвана родните чалга фурии. Те в истерия тръгнаха към козметичните салони, за да си избелват не друго, а задните си части. Първи повлякоха крак едни от най-вървежните пайнерки. Андреа, Галена и Камелия. Трите са известни сред гилдията, че веднага експериментират всяка новост в козметичната индустрия. Изпълнителките на лекия жанр на музиката опитаха новото предизвикателство на Холивуд.

Модата идва от зад океана и тамошните красавици и мега звезди са полудели по процедурата. А тя се състои в избелване на задните части. Манипулацията премахва естественото оцветяване на кожата около задния отвор. С тази козметична интервенция чистотата на кожата се гарантира и няма разлика между зоната до и около отвора на задницата. Очаква се и други от чалга гилдията да последват трите пайнерки. Те са известни с това, че първи пробват всички козметични новости.

мода

Галена и Андреа полудяха по новата мода на Холивуд

Причината за тази истерия около новата мода е, че по време на турнета и в нощните клубове публиката често вижда задните части на певиците. Затова родните поп фолк фурии са решили да се подложат на тази манипулация.

Тези, които са приложили метода върху себе си гарантират, че след това няма никаква разлика между кожата и оцветяването на задните части в отрязъка около отвора на задницата.

Горещите сцени, при които певиците провокативно разкриват задните си части с новата мода категорично прави така, че те вече да изглеждат еднакво бели и без разлика.

Доста често певиците разголват задни прелести и това е повод не да се притесняват, а да намерят начин да не се естественото им тъмно оцветяване. Новата мода гарантира една добра виизя, която чалгарките може да постигнат вече перфектно и отзад.

Новата им лудост се превърна в повод за бъзици, подмятания и доста цветущи коментари из различните форуми в нета.Source Article from http://www.razkritia.com/423937/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B2-%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0/

Скандално: Виж какви ги върши Кали!Кали мъкне хлапетата си по кръчмите, при това редовно!

Поп фолк дивата Кали е взела акъла на всички със синовете си. Припомняме, че Кали има три мъжки рожби от три различни татковци. Не всеки път бабите имат възможност да й помагат в отглеждането на децата й и Кали сама решава проблемите си. Певацата мъкне по участия някое от децата си, когато и бавачката не може да поеме останалите.

Те дотолкова са свикнали с ангажиментите на майка си, че или се навъртат безпроблемно около озвучи теля й или отиват в джипа на поп фолк дивата и потъват в дълбок сън. Ангажиментите на Кали са през вечер в някой град от страната и тя често е с антураж, някой от синовете си.

Кали

Кали мъкне децата си по задимените кръчми още от толкова малки

Кали обаче е безкрайно доволна, че кариерата й не пречи тя непрекъснато да е до децата си и ежедневно да следи за тяхното развитие. Припомняме, че чалга изпълнителката е много упорита и почти единствена от гилдията има завършено висше образование и магистърска степен. Кали е дипломиран философ и магистър по психология.

Певицата на „Пайнер” не крие, че й е трудно в отглеждането на децата й, но и че е много щастлива и горда с тримата си синове. Дори и заради това, че тя непрекъснато ги мъкне по заведения и нощни клубове не й пречи да е постоянно до тях и да ги отглежда с много любов и грижи. Кали или Галина, както е паспортното име на пайнерката се старае да им отделя всеки един миг и да бди над тяхното развитие.

При една от игрите в Къщата на ВИП Брадър певицата се разплака и дори отказа да се храни и контактува с останалите, когато според измисления провокативен зрител ски вот тя бе нарочена, че е лицемерна и мърла. Това тотално срази поп фолк дивата Кали най-вече заради факта, че децата й ще видят това и навсякъде ще им се подиграват заради родителката им.Source Article from http://www.razkritia.com/423930/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B6-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B8-%D0%B3%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%88%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8/

Бомба: Драмата с Тачо се оказа пълен фарс!Напускането на Тачо във Вип Брадър бе пълен фарс!

Най-интересният участник в Къщата на ВИП Брадър е безспорно Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева обаче бе изгонен заради шамара, който удари на бившата си любовница Зорница Линдарева. Като неоспорим фактор бе изтъкнат довода, че ВИП Брадър не търпи в Къщата да има насилие. Изгонването на съпруга на Шестата по хубост обаче бе истински фарс.

След разигралия се скандал, в който Тачо посегна на Зорница Линдарева той бе изведен от Къщата на бароковия разкош. Тачо бе оставен в трудово-възпитателното общежитие, за да се реши съдбата му от останалите съквартиранти, както и от зрителския вот.

Тачо

Изгонването на Тачо бе толкова нескопосно режисирано, че ядоса мнозина

Почти всички съквартиранти се изказаха в негова полза и пожелаха Тачо да си остане в Къщата. Това поиска дори и битата от него Зорница Линдарева. Изкусителката не престана да хвали Тачо и заяви, че заради алкохола той става по-буен, но иначе е много добър и свестен.

Жени Калканджиева също се изказа в полза на съпруга си, като го обрисува като добър и чувствителен човек, но първосигнален и не достатъчно обръгнат на живота.

Още Ники Кънчев с реакцията си показа, че има нещо гнило в цялата ситуация. Той проведе разговор с Тачо в работническото общежитие. След което каза, че ще му пусне най-хубавите моменти от престоя му в Къщата. Клипчето разбира се не можеше да се сътвори на мига, той е правено преди. Това наведе на мисълта зрителите, че Тачо е вече подготвен за елиминиране от Къщата.

В предаването на Гала „На кафе” Тачо категорично заяви, че не съжалява за шамара на Зорница Линдарева. С присъщата си откровеност той заяви, че поддържа казаното в Къщата, когато е бил пиян за казаното по адрес на съпругата си Жени. Отношенията между тях наистина не са особено добри, а жена му Жени Калканджиева от половин година непрекъснато пътува до Варна, Бургас и Рим.

Там Шестата по хубост си има любовници, при които отива. Но отворените отношения на брака им не им носят радост. А Тачо призна, че двойката още не се е развела официално заради финансов проблем.Source Article from http://www.razkritia.com/423925/%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D0%BF-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80/

Мая Манолова: Бойко Борисов налага вербален рекетМая Манолова е категорична, че предизборният популизъм трябва да има граници

Мая Манолова коментира председателя на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, държавния глава Росен Плевнелиев, служебния премиер Георги Близнашки и лидера на ББЦ Николай Бареков.

По отношение на Бойко Борисов тя бе категорична, че налага вербален рекет на хората с твърдението, че след 5 октомври страната ни няма да има стабилно правителство.
Според Мая Манолова основната цел на Борисов е да привлече повече гласове за партията си с това твърдение.
Той се опитва да насади страх у обществото, че след изборите България ще тъне в глад и мизерия, а за капак на всичко ще има и режим на тока, твърди Мая Манолова.
Червеното острие бе категорична, че стабилността на управлението се определя от парламентарната и гражданската подкрепа, които има.

Мая Манолова е категорична, че предизборният популизъм трябва да има граници

Мая Манолова е категорична, че предизборният популизъм трябва да има граници

Според нея дори и бъдещото правителство да бъде изградено чрез коалиция, то най-важното е какви политики ще провежда то и дали те ще са в интерес на монополите или на хората.
Към днешна дата обществото е настръхнало към поредното увеличение на цената на тока и заплахата от орязването на социалните им права.
Ако обаче бъдещото правителство си позволи да предприеме подобни мерки, то не само, че ще бъде нестабилно, а и ще предизвика вълна от нови протести.
По отношение на твърдението на Николай Бареков, че през 2015 г. ще свали цената на тока, Мая Манолова припомни, че той обеща и един милион работни места, както и безплатно здравеопазване, но е категорична, че популизмът трябва да има граници дори и в предизборните кампании.

Мая Манолова се гневи на факта, че служебното правителство на Георги Близнашки рестартира изцяло кадрите на ГЕРБ на всички нива.
Тя подчерта, че служебното правителство бе назначено от държавния глава Росен Плевнелиев, който пък слугувал и изпълнявал послушно всички разпореждания, дадени му от Бойко Борисов.
В подкрепа на думите си червеното острие посочи, че има изумително големи съвпадения по възлови въпроси между позициите на ГЕРБ, Плевнелиев и служебното правителство, пише pik.bg.Source Article from http://www.razkritia.com/423817/%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80/

Очаква ли ни режим на тока?Режим на тока очаква страната ни заради стачките на миньорите и лошото икономическо състояние на България

За напълно възможен режим на тока предупреди лидерът на КТ Подкрепа Константин Тренчев

Режим на тока очаква България, ако управляващите, които и да са те, продължават с тази си политика. За това предупреди Константин Тренчев, лидерът на КТ Подкрепа. Според думите му, подобен развой на нещата е напълно реален при положение, че миньорите продължават да не получават заплатите си. „За да има ток, трябва да се добиват въглища, а за тази цел, някой трябва да ги изкопае“, иронично представи ситуацията Тренчев.

Очаква ли ни режим на тока?

Очаква ли ни режим на тока?

„Само че на миньорите не им се плащат редовно заплатите и те спират да работят, за да изразят протеста си“, изтъкна лидерът на КТ Подкрепа основната причина, която може да доведе България до режим на тока. Другата причина Тренчев открива в енергийния пръстен от централи, които се крепят една друга. Това е сериозен риск за страната ни, тъй като ако една от тези централи спре работа, пръстенът ще наруши цялостта си и произвежданият от останалите ток няма да бъде достатъчен, за да покрие нуждите на всички потребители в България. И ще се наложи режим на тока, още повече, че и работещите в момента централи са в окаяно икономическо състояние.

Тренчев беше категоричен още, че повишаването на цената на тока гарантирано ще повиши разходите на българите и то не само по отношение на потреблението. Лидерът на КТ Подкрепа е убеден, че по-скъпият ток ще се отрази на абсолютно всичко – от храната до предметите за бита. Той възнегодува срещу ненормално високата цена, по която се купува електроенергията от ВЕИ – 380 лева за мегават.

Вината за това Тренчев откри в депутатите, които са гласували и приели тази цена, предават от vsekiden.com. Затова той настоя да бъдат извадени на светло всички договори в бранша, за да се види кой е виновен за създадената каша.Source Article from http://www.razkritia.com/423805/%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0/

Жени Калканджиева изтрещя тоталноЖени Калканджиева иска алкохол и цигари

Жени Калканджиева изтрещя тотално под покрива на ВИП Брадър.

Това пролича по време на скандала, който се заформи навръх рождения ден на актьора Иво Аръков.

Повече от очевидно бе, че Жени Калканджиева е готова да извади очите на всеки, който посегне на алкохола й.

Тя бе категорична, че в тази къща няма да се готви с вино.

Всичко започна от молбата, която Камелия Воче отправи към пияната до козирката Зорница Линдарева да остави виното, тъй като ще й трябва за готвене на следващия ден.

Жени Калканджиева иска алкохол и цигари

Жени Калканджиева иска алкохол и цигари

Зорница Линдарева пък на свой ред веднага побърза да отиде да се оплаче на Жени Калканджиева, сякаш й е дружинна и скандалът бе готов.

Шестата по красота в света очевидно е доста зависима от алкохола и цигарите.

Тя бе категорична, че иска да има вино и цигари и допълни, че това е тя.

Жени Калканджиева изкрещя, че никой няма да й пипа розето и допълни, че тя също може да готви, подчертавайки, че прави манджи от бананите.

След това се обърна към Влади Въргала и изрази възмущението си, че седи на масата като някоя лелка и й дава наставления какво да пие.

Накрая Жени Калканджиева изпусна тотално нервите си и прати „поздравителен адрес” към майките на останалите съквартиранти.

Иначе кротката Камелия Воче също не се стърпя и отговори на нападките на Жени Калканджиева като заяви, че след като не може да пие, няма да пие.

Тя бе категорична, че алкохолът в къщата е в повече и посъветва Жени Калканджиева да намали виното, тъй като не й действа никак добре, пише pik.bg.

В крайна сметка целият този екшън приключи с изгонването на Стефан Манов-Тачо от къщата.

При все, че докато бяха заедно двамата с Жени Калканджиева непрестанно се нападаха и обиждаха, след като ги разделиха, нямаше по-мили от тях. То не бяха обяснения в любов, то не бе чудо.

Ако това са родните ВИП-ове, то тогава горката ни държавица!Source Article from http://www.razkritia.com/423806/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%8F-%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/

Неподозирани разкрития за Зорница ЛиндареваСемейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Семейството на манекенката Зорница Линдарева направи неподозирани разкрития за нея.

Оказва се, че съперницата на Жени Калканджиева страда от булимия. Поради тази причина семейството й се страхува за живота й.
Семейството на Зорница Линдарева изпитва сериозни притеснения и покрай целия този цирк, който се разиграва под покрива на ВИП Брадър. Според тях той е манипулация на поведението на дъщеря им.

Родителите на Зорница Линдарева съжаляват горчиво, че е влязла в този формат и са сериозно обезпокоени за здравословното й състояние.

Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Семейството на Зорница Линдарева е сериозно притеснено за живота й

Те са сериозно притеснени и от шамара, който Тачо й удари и недоумяват как е възможно да се стигне до там, при положение, че продуцентите на ВИП Брадър постоянно тръбят, че насилието в къщата е забранено и дори има охрана, която би трябвало да реагира светкавично при подобни ситуации.
Майката на Зорница Линдарева изплака, че е възможно стресът, който преживява в къщата, безсънието, липсата на алкохол и храна да отключат отново булимията.
Виолета Линдарева е силно обезпокоена от поведението на Зорница в къщата на ВИП Брадър и според нея то е преувеличено в пъти.
В заключение Линдарева старша подчерта, че дъщеря й не била наясно, че Тачо е мъж на Жени Калканджиева, когато се запознали и допълни, че не е единствената, която е имала връзка с женен мъж.

Очевидно обаче освен булимчика, Зорница Линдарева е и шизофреничка, тъй като както стана ясно снощи, тя непрестанно си противоречи – обича Тачо, не го обича; удрял я е и друг път, не я е удрял… Специалисти определят това й поведение като шизофренично, а и зрителите се запитаха дали моделката не страда от някакви психични отклонения.
Припомняме, че големият скандал под покрива на ВИП Брадър избухна, след като Зорница Линдарева и Стефан Манов-Тачо се спречкаха под влиянието на алкохола, след което половинката на Жени й зашлеви шамар.
Първоначално Зорница заяви, че е живяла няколко месеца с Тачо и той непрекъснато й е посягал и затова са се разделили, а по-късно пък заяви, че Тачо никога не я е удрял, пише pik.bg.Source Article from http://www.razkritia.com/423800/%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F/

Заради проблем с алкохола една не изгубих детето сиИмам проблем с алкохола, който сега се опитвам да решавам. И май успявам…

problemi s alkohola

Заради проблем с алкохола една не изгубих детето си

Здравейте! Казвам се Мария. Имах проблем с алкохола преди около година. Всичко започна след развода ми. Не бях съсипана заради това, че мъжът ми ме напуска, а от това, че искаше да ми вземе и детето. Всяка майка би ме подкрепила и ще разбере как съм се чувствала.

След като получих призовката за съда и нещо в мен се пречупи. Постъпих по възможно най-глупавия начин и вместо да си стъпя на краката и да се боря за най-ценното ми, аз се предадох още преди да са ме атакували. Прибирах се от работа и хващах бутилката, спрях да ям, спрях да спя. Исках просто да изчезна от този свят и всичко да свърши.

Майка ми ми оказа невероятна подкрепа. Вместо да ми обърне гръб и да ме остави да се оправям сама, тя бе неотлъчно до мен. Проблемите ми с пиенето не продължиха дълго. Взех си капките Алкофитал, започнах и да спортувам и така малко по малко започнах да се чувствам по-добре. Вече бях готова да се боря. Доказах както на себе си, така и на останалите, че аз мога да бъда и съм достойна майка. Делото се водеше два тежки месеца, беше ми много трудно, на моменти ми се искаше да се върна пак към чашката, но показах воля и продължих да приемам Алкофитал. Накрая всичко свърши добре, сега сме заедно със сина ми и съм щастлива, че всичко е зад гърба ми.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.comSource Article from http://www.razkritia.com/423795/%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%83/