Месечни архиви: август 2014

Цветан Василев си отмъсти на Николай БарековЦветан Василев си отмъсти на Николай Бареков за скандалните разкрития, които направи за него

Цветан Василев започна своето отмъщение. Една от публичните личности, които скочиха срещу него след избухването на скандала с КТБ, беше бившият изпълнителен директор на свързаната с него телевизия ТВ7 – Николай Бареков. Евродепутатът взриви медиите със скандалните разкрития, които направи за злополучния банкер Цветан Василев.

Цветан Василев

Цветан Василев си отмъсти на Николай Бареков

В медийното пространство изтече кореспонденцията между продуцентите на телевизията на Цветан Василев и репортерите й в морската ни вчера. Поводът за тази кореспонденция е вчерашната пресконференция на лидера на „България без цензура“ във Варна.

В мейл до ръководството на телевизията репортерът докладва на шефовете си, сред които е и самият Цветан Василев, че Николай Бареков говори на конгреса си за работните местна, които ще разкрие и представя изборните листи и участниците в тях. Кореспондентът пита как да бъде синхрона, с които да се отрази събитието в новинарската емисия. Той припомня, че е поличил нареждане от Сашо да отрази събитието.

На журналистически синхрон понятието синхрон означава излъчване на част от репортажа, в които дадена личност дава изявление пред камерите на репортерите. В отговор кореспондентът получава мейл, че за Николай Бареков няма да има сихрон в новините. За сметка на това листите на Реформаторския блок бяха представени обстойно.

Вероятно зад всичко това стои Цветан Василев, който иска да си отмъсти на Николай Бареков, пише ПИК.Source Article from http://www.razkritia.com/421047/cvetan-vasilev-udrya-nikolai-barekov/

Алекс Сърчаджиева заприлича на Иван ЛаскинАлекс Сърчаджиева възмути колегите си с поведението си

Алекс Сърчаджиева доказа за пореден път твърденията, че тя прави това, което се харесва на съпруга й Иван Ласкин. Малко след като известният с пиянските си изцепки актор напусна театъра, това направи и неговата половинка. Алекс Сърчаджиева промени поведението си веднага след като напусна, коментират бившите й колеги.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева заприлича на Иван Ласкин

Симпатичната на всички в театъра Алекс Сърчаджиева се превърна в истинско копие на Иван Ласкин. Малко след напускането си тя избухна във Фейсбук. Актрисата написа, че е напуснала, тъй като й е омръзнало да работи с некадърници, видя Хот арена.

Според бившите й колеги тя много добре е преценила момента, в който да го направи, в предвид солидния хонорар, който ще получи като тв водеща на предстоящия сезон на ВИП Брадър. В типичния бунтарски стил на Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева написа в мрежата, че е напуснала, тъй като иска да бъде свободна.

Самата актриса не веднъж е споделяла, че тя е човек, който много трудно взима решения, но нейният съпруг е човекът, който винаги я подкрепя и й дава сили да продължи напред. Вероятно Иван Ласкин е бил човекът, който я е накарала да вземе решението за напускане на театъра. По всичко личи, че Алекс Сърчаджиева е започнала да подражава на любимия си, коментират колегите й.Source Article from http://www.razkritia.com/421049/aleks-sarchadjieva-zaprilicha-na-ivan-laskin/

Капризи: Лили Иванова шокира с 10-членна охрана!Лили Иванова се взе за по-голяма звезда и от Бионсе! Движи с цели 10 гарда

Вечната Лили Иванова отново показа зъбите си. Примата на българската естрада идва да закрие музикалния фестивал „Аполония” на 4-ти септември в Созопол., но претенциите й не спират. А се множат.

За 30 години за първи път Лили Иванова ще бъде посрещната на празниците на Созопол. Лили ще пее в Созопол след зашеметяващите си концерти в зала „Арена Армеец” и в Софийската опера. Припомняме, че певицата е първия и единствен български изпълнител със собствен репертоар и самостоятелен концерт в парижката зала „Олимпия”.

Лили Иванова

Лили Иванова се изживява като наистина световно величие

Лили Иванова поискала от общината яки момчета, които да пазят от нахални папараци, любопитни зяпачи и изобщо всякакви наглеци, които съпътстват подобни прояви, както и звезди от нейната величина. Вечната Лили ще бъде зорко охранявана от десетина мускуляги, които община Созопол специално ще предостави на нейните услуги.

Кметът на курортното градче е повече от доволен, че най-добрите в занаята ще пазят певицата Лили Иванова и ще бдят за нейното спокойствие. Както и от факта, че ръководството в града ще пази звезда от подобна величина. На естрадната прима е предоставена и огромна къща, където тя спокойно да се разпява и изобщо да се крие от погледа на нагли любопитковци.

Капризната изпълнителка на „За тебе бях” ще е сигурна, че никой няма да я безпокои, а достъпа до Лили Иванова ще е силно ограничен. Това обещават не само организаторите на музикалния фестивал, но и от кметската управа на морския град. Още от сега Созопол вече е гъсто населен заради традиционното събитие. Квартирите също са достигнали тройни цени, а желаещите не престават да прииждат.

Source Article from http://www.razkritia.com/421041/kaprizi-lili-ivanova-shokira-s-10-chlenna-ohrana/

Чудо: С тези 7 техники владеете изкуството на манипулацията!Това е изкуството да налагаш желанията си! Изкуството на манипулацията

Изкуство е да умееш да караш хората да правят това, което искаш, да владееш манипулацията. Някои го наричат умение да контролираш и управляваш. Но има седем прости правила, които могат да ти помогнат в това. Те не са толкова сложни и всеки би могъл да ги изпълни. Защото са повече от елементарни, но ефекта им е като лавината. Колкото по-дълго и продължително се прилагат, толкова повече стават и вършат работа. Първото или едното от тях е да направиш така, че този, който е срещу теб и спори, и се ядосва, ще „снижи гарда”.

Хватката е първо да не му си показваш в лицето, а да застанеш редом до него. Така той няма да те чувства като директна заплаха, а и няма да те вижда. В този случай ти предпазваш не само своите, но и неговите нерви.

манипулация

Тези техники гарантират съвършенство в изкуството на манипулацията

Втората техника за манипулиране е да повтаряш като рефрен, че се нуждаеш от услугата на човека срещу теб. Това те превръща в човек, на когото няма как да не изпълнят желанието му.

Стават моментално добър слушател, ако прекрояваш думите, които преди това е изрекъл човека, с който комуникираш. Методът има невероятен ефект и ти стават много близък до човека да теб. Ако се нуждаеш някой да е съгласен с твоите приказки и думи, просто кимай. Кимането засилва убеждението, че в твое лице е намерил съмишленик.

Някой не те ли харесва, поискай му примерно химикал. На тази дребна услуга никой няма да откаже, а с това печелиш първата битка, защото си скъсил разстоянието между вас.

Безотказен трик е и да повтаряш често името на събеседника си. Тогава той ще те хареса и изпълни това, което искаш от него. За да разбереш доколко те одобрява и приема, просто кръстосай ръцете си пред гърдите си. Това е също една успешна техника за манипулиране. Ако отсреща той те копира и повтори същото движение, няма никакво съмнение, че човекът срещу теб е заинтересован от твоята особа.Source Article from http://www.razkritia.com/421034/chudo-s-tezi-7-tehniki-vladeete-izkustvoto-na-manipulaciyata/

Какво става със Земята: Събудиха се още четири вулкана!Четири вулкана изригват, какво става с планетата?!

Остров Камчатка е на път да се превърне в захлаха за самолетите и полетите. Причината са четири вулкана, които са разположени на тяхна територия, „събудили” се от дългогодишен сън. Това са вулканите Шивелуч, Каримски, Безимянний и Жупановский, които създават риск от тяхната дейност. Природните феномени разпръскват над себе си вулканична пепел и застрашават полетите на самолетите и на пътниците в тях. Те се превръщат в действащи, както и вулкана в Исландия – Бардарбунга, които също като тях вече се превръща в истинска заплаха, тъй като излезе от летаргичния си сън.

вулкан

Още четири вулкана изригват, какво се случва с планетата?!

Но все пак най-вярно ще е становището на специалистите. Очаква се днес те да се произнесат дали наистина дейността на камчатските вулкани застрашава сигурността и полетите на самолетите, които прелитат над тях. Ако това е така те ще бъдат забранени с цел предпазване от застрашаване на живота на останалите.

Не е тайна, че вулканът Етна, разположен на най-високата планина в Сицилия, Италия е един от най-опасните .Той е и най-огромният активен вулкан в Европа. През годините вулкана Етна е отнел живота на стотици хора. Той е бил наричан например „Огнената планина”. Най-голямата тревога за хората си остава това, че ако вулкана избухне и си направи дупка, от която да тръгне лавата това може да отнеме хиляди животи. Въпреки че около него има пробити дупки и цели пещери, които да му отнемат налягането, той си остава непредсказуем и много опасен. Страмболи също не е от най-кротките вулкани.

Той е разположен на остров, в южната част на Сицилия. Островът се обитава от около седемстотин и петдесет жители. Избухванията му са малки и най-вече концентрирани във връхната му част. Вулканът се слави с продължителен период на дейност. Вулканът Ясур е в южната и по-към източната част на Тихия океан. Заради постоянната си активност той е известен на летците и мореплавателите като фара на Тихия океан.Source Article from http://www.razkritia.com/421029/kakvo-stava-sas-zemyata-sabudiha-se-oste-chetiri-vulkana/

Грипът-убиец се завръща в БългарияЛекари очакват грипът-убиец да вземе поне 1000 нови жертви

Специалисти алармират, че грипът-убиец се завръща с нови сили в България.

Очакванията са през новия зимен сезон грипът-убиец да вземе поне хиляда нови жертви.
Това стана ясно по време на срещата на най-големите ни светила в областта на епидемиологията със семейни лекари от цялата страна.
Организатор на форума, посветен на грипа-убиец бе Регионалната здравна инспекция София-област.
Основната цел на срещата бе да бъде изграден екшън-план срещу предстоящата заплаха.

Лекари очакват грипът-убиец да вземе поне 1000 нови жертви

Лекари очакват грипът-убиец да вземе поне 1000 нови жертви

Според прогнозите направени от Международния център за контрол и превенция на болестите, през идния зимен сезон ще върлуват същите вируси, които предизвикаха бум на смъртоносна пневмония в България в началото на тази година.
Отново ще ни мъчат щамовете А „Калифорния“ H1N1, по-известен като свински грип, А „Тексас“, H3N2 и В „Масачузетс“ на грипа-убиец.
Грипът-убиец с тези щамове бе изолиран преди две години.
Специалисти алармират, че най-застрашени от тези щамове са хората, които са над 65-годишна възраст, както и онези, които са с хронични заболявания. Разбира се бременните жени също са изложени на сериозна опасност.
Епидемиолози настояват очаквания бум на грипа-убиец да бъде предотвратен с безплатни ваксини.

Те съобщават, че всяка година заради пневмония в резултат на грипа, в лечебните заведения в цялата страна биват приети повече от 70 хиляди души.
Това сочат данните на Националния център за заразни и паразитни заболявания.
Освен възрастните хора, които според последните данни на Националния статистически институт представляват почти 20% от населението у нас, в групата на най-рисковите от развитие на тежки усложнения след грипа влизат още няколко групи. Това са хората с хронични заболявания като асма, диабет, сърдечносъдови заболявания и разбира се бременните жени, пише pik.bg.
Специалисти съветват още при първите симптоми да потърсите лекарска помощ, тъй като в противен случай бихте могли да се превърнете в поредната жертва на грипа-убиец.

Грипът-убиец взе доста жертви през миналата година и през тази зима отново ще продължи да вилнее с пълна сила.Source Article from http://www.razkritia.com/421013/gripat-ubiec-se-zavrasta-v-balgariya/

Цеци Красимирова разкрива тайните на Косьо СамоковецаЦеци Красимирова се изповядва във ВИП Брадър

Най-скандалната манекенка Цеци Красимирова е поканена за участие във ВИП Брадър. В момента продуцентите са в тежки, кървави преговори с моделката. Тя има сериозни претенции както към хонорара си, така и към условията за престоя си. „Цеци иска един чувал с пари и се прави на голяма звезда” – споделя пред „България днес” източник, запознат с кухнята на шоуто. Или манекенката ще влезе за адски много пари, или ще придобие суперзвезден статут и ще се появи само за няколко дни в къщата на ВИП Брадър – колкото да разбуни духовете в нея.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова знае цената си

Екипът на ВИП Брадър в това издание е подготвил стилистиката на соца, която ще мине под названието „Образцов дом”. Идеята на продуцентите е Цеци Красимирова най-накрая да проговори за застреляния си в Амстердам любовник – контрабандиста Косьо Самоковеца. Черната пантера, както е прякора на моделката, упорито мълчи за драмата и не разкрива подробности за връзката им.
От години Цеци Красимирова и дъщеря й Джудит живеят в Барселона.
Припомняме, че манекенката присъства на разстрела на Косьо Самоковеца в Амстердам през 2003 г. Самата тя бе улучена с изстрел в главата, при което губи едното си око. Оттогава е с изкуствено. Заради тежката рана се заговори, че тя изобщо не е получила изстрела случайно, а съвсем преднамерено, защото била доста обвързана с дейността на Косьо Самоковеца.Source Article from http://www.razkritia.com/421009/ceci-krasimirova-razkiva-tainite-na-kosio-samokoveca/

Подмениха историята! Вижте новата „истина“ за смъртта на Апостола в учебницитеПодмениха истината за смъртта на Апостола в учебниците по история, родители възмутени

Истината за смъртта на Апостола бе скандално подменена в учебниците по история за трети клас, а родителите скочиха възмутени. Съвременните автори на учебници решиха да не „обременяват“ детското съзнание с фактите около смъртта на Апостола и да напишат нова история на България. Резултатът бе вълна от възмущение заради подменената история и „словесен линч“ на авторите в социалните мрежи.

Според урок по история в учебник за трети клас Васил Левски не е бил арестуван от османска потеря, а за поп Кръстьо, който го предава, дори и ред не се споменава. Не се споменават и обстоятелствата около залавянето на Левски, а вместо това на децата се разказва съвсем друга история.

„Полицията заловила Апостола. Съдът го осъдил на смърт. Присъдата била изпълнена в покрайнините на София“, гласи кратко резюме от урока по история за смъртта на Левски.

Подмениха историята, пренаписват смъртта на Левски

Подмениха историята, пренаписват смъртта на Левски

Така най-общо, авторите на учебниците за трети клас обясняват какво се е случило с Левски. Няма и ред за делото на Дякона, нито за начините, по които се е налагало да се укрива, както и кой точно го е заловил, как го е заловил и кой е издал присъдата. Фактите около смъртта му, че Левски е загинал обесен край София, обаче са премълчани.

Istoria

В социалните мрежи вече се чуха първите думи на възмущение срещу подменената история. „Това не е нехайство, а целенасочено, престъпно и злонамерено унищожаване на българите като нация“, „Това е направо цинично! Кой е писал този учебник?“, „Как може подобни недомислици да се преподават на децата?!“, „Защо криете истината, на какво учите малките?“, гласят коментари. Към днешна дата родители масово се оплакват из форумите от некачественото подаване на информация в учебниците. Историята за смъртта на Апостола обаче възмути цялата мрежа.Source Article from http://www.razkritia.com/421002/podmeniha-istoriyata-vijte-novata-istina-za-smartta-na-apostola-v-uchebnicite/

Скандал! Изнесли тялото на Ванга от България?Ванга била тайно преместена от България, руски чиновници я изследват в Москва

Покойната българска пророчица Ванга е била тайно преместена в Русия, твърдят служители от родните спецслужби. Според тях тленните останки на Ванга са преместени в Москва, където уж е трябвало да се изследват от руски феноменолози – специалисти.

Скандалният слух разтресе цялата общественост, тъй като тялото й е изнесено без знанието и съгласието на семейството й. Близките й са категорични, че не вярват, да са осквернили гроба на пророчицата, нито че някой си е позволил да открадне останките й.

Смущаващият слух обаче носи, че с благословията на български власти, тленните останки на покойната пророчица е трябвало да бъдат отнесени в Москва. Имало план дори мощите й да бъдат излагани в руски църкви, ако тя бъде канонизирана за светица, твърди „ШОУ“, цитиран от „Блиц“.

Изнесли тялото на Ванга от България?

Изнесли тялото на Ванга от България?

През 1996 година десетки хиляди се стекоха на гроба на Ванга, за да я изпратят. Петричката пророчица почина след кратко боледуване, като в часовете преди смъртта й странни събития били наблюдавани в столичната болница където лежа. Лекарите и до днес не могат да си обяснят феномените свързани със смъртта й. На погребението обаче дойдоха хиляди, за да я изпратят. Слухът обаче носи че малко след смъртта й, тялото й е пренесено тайно в Русия с благословията на властите.

Празен ли е гробът на пророчицата?

Празен ли е гробът на пророчицата?

Самата Ванга от десетилетия е почитана в Русия като светица, на равна нога с местните им светци, включително и с Матрьона. След като се сбъдна предсказанието й за потъването на подводницата „Курск“ преди повече от десет години, тя е по-обичана и отпреди.

Семейството на Ванга обаче е категорично, че не са давали разрешението си тленните останки на пророчицата да бъдат пренасяни или изследвани, а още по-малко в Русия. Според тях, тялото на покойната предсказателка е в гроба й край Рупите и никой не си е позволявал да го мести от там.Source Article from http://www.razkritia.com/421001/skandal-iznesli-tyaloto-na-vanga-ot-balgariya/