Месечни архиви: юни 2014

Масови уволнения в ТВ7: Вижте кои остават на улицата!ТВ7 развъртя такава метла, че на доста хора свят им се зави!

Голяма метла е на път да издуха повечето предавания в телевизия ТВ7. Катето Евро най-вероятно няма да се появи през есента с предаването, което води в момента. Затова актрисата беше в адски гадно настроение с последното си издание на женското шоу, както и с отношението си към зрителите. Те няма как да не забелязаха киселото й изражение, тъй като шефовете на телевизията ще спират предаването от началото на следващия сезон, а именно есента.

ТВ7

ТВ7 яко развъртя метлата

Напористата актриса си остави разбира се вратичка, че ще се появи на есен отново, но тава едва ли ще се случи. Катерина Евро ще отиде на трудовата борса. Катето Евро стана водеща на женското ток шоу „Усещане за жена” на ТВ7. Тя наследи стола от предшественичката си Гергана Стоянова на 10-ти март.Заедно с Катето Евро от ефира дебютира и Мис България 2013 Нанси Карайбойчева. Красавицата води самостоятелна рубрика –Мис България на село. В началото на всяка седмица очарователната блондинка запознаваше зрителите с малките населени места, които са далеч от светлината на прожекторите.

От ефира на ТВ7 ще бъдат „издухани” и други предавания. Това са „Терминал 7”, както и „Факторът Кошлуков”. Освен, че медията изпитва големи финонсови притеснения, шефовете ще извършват прочистването и заради факта, че тези рубрики не се радват на особен зрител ски интерес. Нисък е рейтингът и на папарашкото предаване на Николета Лозанова „Поверително от NL”.

Табло идното издание не провокира зрителския интерес, не накара „драгия зрител” да не сменя канала и ли да го гледа с жив интерес. Николета Лозанова може и да е добра в някоя друга сфера, но като телевизионен водещ така и не успя да се наложи. Предаването й тръгна, катастрофално надолу и накрая се оказа с унищожителен нисък рейтинг. Затова на есен то също вече ще е в историята. Ръководителите на телевизия ТВ7 не искат да наливат средства в нещо, което не си струва.Source Article from http://www.razkritia.com/414724/masovi-uvolneniya-v-tv7-vijte-koi-ostavat-na-ulicata/

Нова драма в БСПКурумбашев е бесен на лидера на БСП

Нова драма се разиграва в БСП.

Главните действащи лица са Петър Курумбашев и разбира се лидерът на БСП – Сергей Станишев.
Петър Курумбашев е отчаян, че лидерът на БСП го изигра с евродепутатството.
Обиден от случващото се, Петър Курумбашев се закани, че няма да прави повече коментари.
Бившият депутат от БСП заяви пред Economic.bg, че отказва да коментира каквото и да било по този въпрос и допълни, че и в бъдеще ще е така.

Изявлението, от което пролича дълбоката обида на Курумбашев, дойде след като Сергей Станишев обяви изненадващо решението си, че заминава за Брюксел.

Курумбашев е бесен на лидера на БСП

Курумбашев е бесен на лидера на БСП

На практика това решение на лидера на БСП остави извън борда на Европарламента Петър Курумбашев, който бе повече от сигурен, че ще стане евродепутат и дори напусна предварително редиците на БСП.
Към днешна дата бившият създател на студентското предаване „Ку-ку” остава извън Народното събрание, след като подаде оставката си като депутат в края на април и разбира се извън Европарламента.
Макар да беше повече от убеден, че ще замине за Брюксел, това така и не се случи.

Той считаше мястото си за повече от сигурно, но се оказа изигран.
Припомняме, че при подаването си на оставка от българския парламент, Петър Курумбашев не посочи конкретни причини за решението си.
Неговото място в редиците на БСП бе запълнено от пресаташето и член на управителния съвет на ЦСКА Иван Ченчев.
Неизгодното положение, в което се намира в момента Петър Курумбашев е вследствие на лошите резултати на БСП на евроизборите.
Именно заради лошите резултати, БСП успяха да спечелят само четири места в Европарламента, а сметките на червените редици бяха объркани докрай и от „любимец 15” Момчил Неков.

Макар и непланиран за евродепутат, той успя да измести от мястото й Достена Лаверн.
Курумбашев се чувства толкоз обиден и предаден от случващото се, че подчерта, че и през следващите две години няма да коментира каквото и да било пред която и да е от медиите, пише pik.bg.Source Article from http://www.razkritia.com/414720/nova-drama-v-bsp/

„Фантастико“ мами поголовно, жалват се клиенти„Фантастико” лъже с промоционалните цени на стоките си

Клиенти изреваха от хранителната верига магазини „Фантастико”.

Те се оплакват от безобразното отношение, на което са подложени от страна на веригата „Фантастико”.
Клиентите се оплакват, че почти няма магазин на „Фантастико”, в който да няма редици проблеми по отношение на обслужването от страна на персонала, както и на качеството на храните.

Един от потърпевшите клиенти на „Фанастико” споделя, че качеството на храните, които се предлагат на топлия щанд е под всякаква критика.

„Фантастико” лъже с промоционалните цени на стоките си

„Фантастико” лъже с промоционалните цени на стоките си

„Опареният” клиент споделя пред информационна агенция „ПИК” с ирония, че кюфтето, което си купил преди броени дни от топлия щанд на „Фантастико” все още лае.
Друг клиент на хранителната верига недоволства от факта, че хората са принудени да се редят с часове на опашките на топлия щанд, тъй като биват обслужвани само от един човек.
Разбира се слабата организация винаги създава предпоставка за недоволство у клиентите. Вероятно това е и причината, поради която се образуват големи опашки пред топлите витрини на „Фантастико”, а това от своя страна забавя сериозно купувачите и води до нарастване на напрежението.

Млада дама прави още по-скандално разкритие за хранителната верига магазини „Фантастико”.
Тя посочва в социалните мрежи, че служителите на веригата магазини поставят промоционални цени на някои продукти, за да примамят клиентите, но в действителност на касата тези продукти се таксуват на редовната им цена, която разбира се е по-висока от обявената на етикета.
Потърпевшата клиентка споделя, че на едно пазаруване й се е случило да вземе два от лъжливите промоционални продукти.
Тя съветва всички клиенти на „Фантастико” да следят касовите си бележки.

За капак на всичко, жената се оплаква и от арогантното отношение на служителите на „Фантасико” спрямо клиентите им.
Тя споделя, че те реагират изключително остро всеки път, когато им бъде направена забележка за поредната немарливост или неточност от тяхна страна, пише pik.bg.Source Article from http://www.razkritia.com/414715/fantastiko-mami-pogolovno-jalvat-se-klienti/

Дарина Павлова наследила над 40 млн. годишно от Илия ПавловДарина Павлова сложи край на спекулациите, че не е получила нищо от наследството на шефа на Мултигруп

Дарина Павлова е наследила над 40 милиона годишно след смъртта на съпруга си Илия Павлов. Вдовицата на разстреляния бос на Мултигруп сложи край на спекулациите, че не е видяла нищо от наследството му. „Веселата вдовица“, както я наричат доста често, е подала декларация, от която става ясно, че тя е съсобственик на компания PFHC, намираща се в Лихтенщайн, заедно с двете си деца от Илия – Илия-Калоян и Паола, както и с дъщерята от първия брак на богаташа – Венцислава.

Дарина Павлова

Дарина Павлова

Макар точните дялове на четиримата да не се споменават в декларацията, става ясно, че благодарение на офшорката, наследниците на разстреляния бос на Мултигруп, държат и мажоритарния пакет в няколко хотела, сред които Грандхотел България в София, Грандхотел Варна, хотел Интернационал в Златни пясъци, хотел Арбанаси палас, а също и хотел Рила в Боровец.

Освен това Дарина Павлова и децата й държат и ски съоръженията в Боровец, както и Перла – бившата резиденция на Тодор Живков в Приморско. Всички тези имоти функционират повече от успешно, доставяйки годишен доход на вдовицата от над 40 милиона лева на година. Единствено Грандхотел България не работи изцяло, с изключение на сладкарницата и няколко зали, намиращи се на партера му, предават от „24 часа“.

Source Article from http://www.razkritia.com/414708/darina-pavlova-nasledila-nad-40-mln-godishno-ot-iliya-pavlov/

Морето вече взе първите си жертвиСпециалисти алармират, че има опасност морето да е заразено

Макар летния сезон да се намира в самото начало, морето вече взе първите си жертви.

Само в рамките на два дни, морето е взело две жертви, разкриват очевидци.
В петък в Районното полицейско управление на Несебър е получен сигнал около 17 ч., че тялото на удавен мъж е било извадено от морето.
Случката се е разиграла на централния плаж в близост до спасителен пост №2 в с. Равда.
При извършения оглед станало ясно, че трупът, изваден от морето е на 70-годишния софиянец Владимир Божков. Той е откаран за аутопсия в катедрата по „съдебна медицина” към многопрофилната болница в Бургас.

Специалисти алармират, че има опасност морето да е заразено

Специалисти алармират, че има опасност морето да е заразено

На следващия ден (в събота), около 12 ч. на обяд е бил подаден сигнал в I-во Районно управление на полицията в Бургас, че в района на външната стена на кея е открит труп на мъж.
Трупът е открит в близост до базата на завод „Илия Бояджиев”.
Мъжът е бил легнал по гръб с разперени настрани ръце.
Органите на реда установили, че безжизненото тяло е на 72-годишния Махмуд Махмуд от квартал „Победа” в града.
Според първоначалната информация, възрастният мъж излязъл за риба в морето заедно със свои приятели.
Предполага се, че смъртта му е била причинена от инфаркт. Предстои резултатите от аутопсията да разкрият причината за смъртта му.

Междувременно специалисти обявиха, че съществува голяма опасност морската вода да е заразена с вирусен хепатит А.
Завеждащият отделението по хепатология в болница „Св. Иван Рилски“ в София – проф. Красимир Антонов подчерта, че за увеличаването на опасността допринасят неудачите в канализационните системи, причинени от природните бедствия, които сполетяха родното Черноморие и в частност Варна.
Специалистите алармират, че освен от замърсената вода на морето, могат да бъдат инфектирани от вирусен хепатит А и от консумацията на сурови миди.
Оказва се, че от близо 100 хиляди души в България, които са заразени с хепатит С в България 99 хиляди от тях дори не подозират, че са инфектирани с това заболяване, пише pik.bg.Source Article from http://www.razkritia.com/414709/moreto-veche-vze-parvite-si-jertvi/

Животът на Руслан Мъйнов разтресен от 6 катастрофиРуслан Мъйнов пламнал като факла при един от инцидентите

Житието на комика Руслан Мъйнов, било белязано поне от дузина перипетии – пише „Уикенд”. Освен любимец на публиката, изглежда, че роденият в украинския град Измаил актьор е с връзки и при всевишните сили. Звездата от „Столичани в повече” е излязъл жив от 6 автомобилни катастрофи и от доста битови инциденти – бил е пробождан с вилица в гърлото, ютия се е лепвала на ръката му, горял е като факла…
В първите години от живота му, освен родителите му, за Руслан Мъйнов се грижела и кака му Ирина. Сестрата, която е с 4 години по-голяма, редовно отменяла майка им в храненето на брат си. И друг път актьорът е разказвал за този инцидент, но ще го припомним отново, тъй като това е първият му житейски катаклизъм.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов преживял 6 катастрофи зад волана

Случил се по време на обяд, когато цялото семейство се било събрало около трапезата. Традиционно Ирина хранела Руслан Мъйнов с макарони, запечени на фурна. Както поднасяла следващата хапка към устата на малчугана, каката изведнъж сменила посоката и забила вилицата във врата му. И тук късметът на Руслан Мъйнов проработил за сефте – макароните попречили на вилицата да се забие надълбоко и кръвта на момчето да изтече.
При друга момчешка случка Руслан Мъйнов изгорил бузата си. Съседи запалили огън в двора, за да изгорят стари вещи. Съседчето му обаче се втурнало и изкарало от огъня горящ колан, който развъртяло над главата си като хун. Част от горящия колан обаче се лепнала на бузата на малкия Руслан.
Покрай татко си Иван Руслан Мъйнов се запалил по моторите. Като младеж имал мотоциклет Минск. „Въпреки че в кръвта ми тече бензин, явно не съм наследил уменията на татко, който е много добър състезател по мотокрос. Зад волана имам цели 6 катастрофи, но пък явно си имам ангел-пазител” – споделя Руслан Мъйнов.Source Article from http://www.razkritia.com/414624/jivotat-na-ruslan-mainov-raztresen-ot-6-katastrofi/

ПИБ с пълна подкрепа от всички банки, в понеделник ще работят нормалноПИБ е получил пълна подкрепа от всички банки в България

ПИБ има пълната подкрепа на всички банки, намиращи се на територията на България. Шефовете на финансовите институции в страната са заявили пред ръководството на Българска национална банка, че ще окажат подкрепа на Първа инвестиционна банка в настоящата ситуация.

ПИБШефовете на банките също така са обявили категоричното си намерение да отворят в понеделник и да работят с нормално работно време с клиенти, въпреки опитите да се разклати доверието в системата. Също така стана ясно, че утре се очаква Народното събрание да има извънредно заседание, на което ще се приемат промените в Закона за банките.

Според тях разпространението на лъжливи слухове за финансовото състояние на която и да е банкова и финансова институция, ще бъде класифицирано като криминално деяние, предават от „24 часа“.

Припомняме ви, че в страната е на път да се създаде сериозен хаос след поредицата от слухове, че родни банки фалират. Първоначално беше само КТБ, след което и ПИБ. Това вся паника у хората и те се юрнаха да теглят парите си от трезорите, създавайки по този начин предпоставки за финансова нестабилност в държавата.Source Article from http://www.razkritia.com/414620/pib-s-palna-podkrepa-ot-vsichki-banki-v-ponedelnik-ste-rabotyat-normalno/

Шеф на БНБ става служебен премиер?!?Гласят шеф на БНБ за служебен премиер

Един от подуправителите на БНБ – Калин Христов ще бъде предложен за служебен премиер, научи ПИК. Това ще се случи по време на консултациите в президентството, които продължават вече повече от два часа. Информацията за предлагането на подуправителя на БНБ за служебен премиер все още не е потвърдена официално.

На консултациите, на които се обсъжда ситуацията в страната ни, присъстват представители на трите на най-големи партии, както на България без цензура и Реформаторите. Сред присъстващите на консултациите са Пламен Орешарски, Михаил Миков и шефът на БНБ – Иван Искров.

 БНБ

Гласят шеф на БНБ за служебен премиер

От политическа партия ГЕРБ настояват за незабавна оставка на кабинета. Според експерти това може да доведе до нестабилност в държавата и невъзможност за успокояване на напрегнатата обстановка най-вече в банковия сектор.

Според мълвата единиият от подуправителите на БНБ – Калин Христов ще бъде предложен за служебен премиер. Напомняме ви, че той беше финансов министър по време на управлението на кабинета на Марин Райков.

Бойко Борисова заяви, че за да се успокои обществото в понеделник, когато всички банки ще отворят, е редно да имаме нов министър. Според него това е единственият изход от ситуацията. Въпреки това лидерът на ГЕРБ обяви, че няма да вземе отношение в избора на президента за служебен кабинет.

Очаква Росен Плевнелиев потвърди становището на БНБ, прочитайки декларация от партийте у нас, която ще увери гражданите, че спестяванията им са в безопасност, пише ПИК.Source Article from http://www.razkritia.com/414619/shef-na-bnb-stava-slujeben-premier/

Косьо Александров не се познавал с наследничката сиКосьо Александров има дъщеря от поп фолк фурията Пепа Секса, но никога не я виждал

Косьо Александров не се е познавал с дъщерята, която има от поп фолк певицата Пепа Петрова, по-известна като Пепа Секса. Самата тя разкри, че именно това е най-голямата й болка – че баща и дъщеря не са се срещали никога. В откровено интервю за ТВ7 изпълнителката не крие, че дъщеря й е желано дете и решението за бременността й е било нейно, а не просто случайност.

Косьо АлександровПепа споделя още, че в последните два месеца е имала много неприятно предчувствие, че нещо ще се случи с Косьо Александров. „Никога обаче не съм мислела, че ще е най-лошото“, откровеничи певицата. И допълва, че малката прилича страшно много на баща си, макар двамата никога да не са се срещали на живо.

„Много ми е мъчни, исках дъщеря ми да се познава с баща си“, разказва Пепа. Тъй като, по думите й, за детето й тепърва предстои най-трудният момент, в който ще осъзнае, че татко й вече не е между живите. Макар да не го е виждала никога, пишат от „24 часа“.Source Article from http://www.razkritia.com/414616/kosio-aleksandrov-ne-se-poznaval-s-naslednichkata-si/

Разрив между Анджелина Джоли и Брад Пит!Скандалът между Анджелина Джоли и Брад Пит е голям!

Чутовен скандал спретнала холивудската красавица Анжелина Джоли на своя любим. Брад Пит много се провинил пред половинката си и тя решила здраво да му „набие чумберите”. Красавицата го спипала в лъжа и май това няма да му се размине, клюкарят близки до звездното семейство. Чаровницата толкова му била бясна, че била решена да отмени дори предстоящата им сватба.

Това, което разярило Анджи била лъжата, която без да се замисли й хвърли в лицето неотразимият Брад Пит. Актьорът й се бил зарекъл, че повече няма да слага цигара в устата си и дори й го бил обещал тържествено, но така не успял да си спази обещанието. Не само това, но познавайки буреносния нрав на жената до себе си, той се криел като ученик от родителите си и тайно се наслаждавал на забраненото удоволствие. Обаче Анджелина Джоли го спипала и буреносни облаци се изсилали на главата на Брад. Тя била толкова яростна, че се заканила да не чуят в скоро време двамата сватбения марш.

Анджелина

Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит

Анджелина Джоли, освен че е една от най-красивите жени на планетата доказа, че има и силен характер. Превантивно красавицата легна под ножа, за да отстрани и двете си гърди. Интервенцията, на която се подложи е заради опасението, че както родителката й почина от рак на млечните жени и нея може да я застигне същата съдба. А и според лекарите рискът и тя да заболее от същата болест голям. Джоли отстрани и яйчниците си пак заради големия процент от вероятност да се разболее от коварното заболяване. Затова и сега тя е у бедена, че ще победи в борбата, която спретна на мъжа си. Холивудската легенда е поставила ултиматум на Брад Пит да избира между цигарите и нея.Причината за това е не само, че съпругът й пуши, но че се крие от нея.Source Article from http://www.razkritia.com/414611/razriv-mejdu-andjelina-djoli-brad-pit/