Месечни архиви: април 2014

Нов шокиращ обрат в трагедията с хубавата Валя от Бургас!Шокиращо предположение – красивата Валя продадена за бяла робиня навън!

Родителите вярват,че красивата медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова, която изчезна на 15-ти април, е била похитена и изведена извън страната. Според родителката й, която наскоро се върна от Австрия, детето й е продадено като бяла робиня, защото била красива в лице и тяло. Версията обаче не е потвърдена от разследващите. Освен това вещите на Валя са непокътнати. Тя обаче може да е похитена и заставена насила да напусне държавата, не изключват експертите, което ще се окаже шокиращо ако е вярно.

Според една от теориите, спрягани около мистериозно изчезналата 25-годишна Валя е, че тя се е самоубила. Но тялото не е открито и до днес. В същата нощ половин час преди полунощ тя е пристигнала от квартал „Лозово”, където живее до Морската градина с такси. После е влязла в едно от заведенията. Според нейния приятел Валентин тя рядко е ползвала таксита и излизала сама толкова късно през нощта. Двамата скоро щели да вдигат сватба и чакали да привършат с ремонта на къщата на пътния полицай. Дори мислили лятото да отидат при майка й в Австрия на гости.

Валя

Валя може да е била продадена за бяла робиня

Друга версия, която се спрягаше беше за любовен триъгълник. Участниците в него освен Валя и приятеля й беше и зъболекарят, при който младата жена работи от четири години. Но и тя отпадна, след като се разбра, че с Валентин двамата са от две години и са ходили на сватбата на работодателя й, на когото скоро му се е родило дете.

Любимият на Валя отрече и теорията, тиражирана от медиите, че медицинската сестра е взимала хранителни добавки и затова нямала да може да стане майка. Поради тази причина красавицата потънала в депресия и потърсила помощта на психиатър.

Една от истините е, че в семейството на красивата медицинска сестра е имало два случая на самоубийство. Като ученичка Валентина също е правила неуспешен опит да отнеме живота си. Загадките продължават, а от Валя и до ден днешен няма и следа.

Source Article from http://www.razkritia.com/407305/nov-shokirast-obrat-v-tragediyata-s-hubavata-valya-ot-burgas/

Русия и България в конфликт заради Сергей НаришкинРусия и България в конфликт, след скандал с говорителя на Държавната дума

Русия и България влязоха в остър конфликт, след като МВнР отказа да позволи на председателя на руския парламент да влезе в страната заради санкции от ЕС. Реакцията на Русия не закъсня и от там втвърдиха тона незабавно.

Заради наложените визови и икономически санкции от Евросъюза, от министерството в София се свързали с руското министерство на външните работи, за да отменят заплануваното посещение на руската делегация за 6-8 май.

Русия и България в конфликт заради Сергей Наришкин

Русия и България в конфликт заради Сергей Наришкин

В свое изявление министерството обявило, че забраната за посещението на Наришкин е свързана с появили се в медиите съобщения за предварително запланувано пътуване до България на делегация на руския парламент. Под ръководството на Наришкин депутатите трябвало да прекарат в България дните между 6 и 8 май, съобщава itar-tass.com.

МВнР също така съобщило, че на Сергей Наришкин е наложена ограничителна мярка от ЕС:  Забранява се влизането, излизането и дори транзитното преминаване на руски държавни чиновници на територията на Европейския съюз. Списък с имената на 12 руски държавни служители, които са под забрана да посещават странатау бил изпратен на 21 март и оттогава е в сила. В списъка влиза и името на Наришкин.

От Руската дума заявиха, че са „учудени и изненадани от позицията и поведението на България спрямо руски държавни чиновници“. Те също така изразиха мнение, че се надяват руското министерство на външните работи да вземе мерки в отговор на действията на МВнР България.

Руските медии пък отбелязват, че санкцията изглежда като претекст за действията на българските власти. Тъй като санкциите от 21 март не попречиха на Наришкин да посети друга страна от ЕС – Франция, където на 14-15 април бе отбелязана 60-годишнината от влизането на СССР в ЮНЕСКО и 100 години от първата световна война. По всичко изглежда, че отношенията между Русия и България се изострят. И страната ни е изправена пред сложен дипломатичен проблем.Source Article from http://www.razkritia.com/407300/rusiya-balgariya-v-konflikt-zaradi-sergei-narishkin/

Горчиво: Голяма сватба в bTV! (ФОТО)bTV ще вдигне голяма сватба – Антон Хекимян зарязва ергенлъка!

Човек и добре да живее се жени. Тази народна мъдрост не е подминала и напористия водещ на „Тази събота” и на „Тази неделя” Антон Хекимян. Журналистът, който е наполовина арменец е решил да каже „да” на своята половинка и ще вдигне сватба. Той скоро ще надене брачната халка на своята любима, която е колежка от конкурентната Нова телевизия Василена Гръбчева. Двамата млади са заедно от около година и живеят под един покрив. Старозагорецът дори я е запознал със своите родители, които са одобрили бъдещата си кандидат-снаха. Момичето е на двадесет и три години и е редактор в предаването на Милен Цветков „Часът на Милен Цветков”.

Антон на 22 май ще навърши трийсет години и се е замислил за потомци. Бъдещата му съпруга обаче не иска толкова бързо да се спешават нещата, защото тя е доста по-млада от Антон.

сватба

Сватбата на Антон Хекимян обещава да е запомняща се

Телевизионерът вярва, че до 35-та си годишнина ще бъде баща на две хлапета. Това преди време му е предрекла врачка, като му е гледала на ръка. Той вярва, че това ще се сбъдне, защото същата ясновидка му е казала, че ще стане известен и ще го дават по телевизията. Е, първото пророчество вече е факт.

Антон Хекимян е щастлив с избраницата на сърцето си. Като млад репортер той е отказвал дори да ползва отпуската си, защото не е знаел какво да прави със свободното си време. Колеги са му подмятали, че най-продължителната му връзка е била с телевизия bTV. Но сега нещата вече са променени.

Антон Хекимян и гаджето му вдигат сватба

Антон Хекимян и гаджето му вдигат сватба

С избраницата на сърцето си обикалят страната, както и съседните страни на екскурзии и почивки. Въпреки че им остава малко време да са заедно заради натовареността на работата си, Антон признава, че е добре да се прибереш в къщи и там да те чака любим човек. Когато и кариерата върви във възходяща градация нещата може би следват правилния си ход. А сватбата обещава да е запомняща се.Source Article from http://www.razkritia.com/407293/gorchivo-golyama-svatba-v-btv/

Николай Едрев застреля човек на известен бизнесменНиколай Едрев, брат на популярния Андрей Едрев от „Островът на изкушенията“, е гръмнал от упор в сърцето жертвата си

Николай Едрев се забърка в сериозни неприятности. Братът на Андрей Едрев – един от най-популярните участници от „Островът на изкушенията“, е застрелял човек на известния арменски бизнесмен Петрос Тограмаджан.

Николай Едрев с брат си Андрей

Николай Едрев с брат си Андрей

Инцидентът се е разиграл в самия център на Бургас, пред бар-пицарията Нико. Самото заведение се свързва именно с името на бизнесмена, а екшънът се е разиграл през изминалата нощ. Тогава Николай Едрев, който според очевидци, е бил почерпен, е извадил пистолет и е стрелял срещу клиент, който в този момент е излизал от вътрешността на заведението.

Свидетелите са категорични, че стрелбата е напълно умишлена, тъй като братът на Андрей Едрев е причакал жертвата си, за да го гръмне буквално от упор в сърцето. След като мъжът паднал прострелян, Николай Едрев опитал да избяга, но в последствие бил заловен.

На мястото на инцидента незабавно пристигнала линейка, а медицинският екип установил, че простреляният мъж има сериозна рана в областта на сърцето, научиха от БЛИЦ. Според данни на органите на реда става въпрос за мъж, на име Евтим Асенов, който е известен като един от най-близките хора на Петрос.Source Article from http://www.razkritia.com/407273/nikolai-edrev-zastrelya-chovek-na-izvesten-biznesmen/

20-годишна британка спестява по 2 бона на месец с купони за храна20-годишна британка се превърна в кралица на пазаруването, спестява по 2 бона на месец с купони за храна

20-годишна британка скри шапката и на най-големите шопинг маниаци с техниката си за пазар. Младото момиче спестява по 2000 лири на месец с ваучери и купони за храна.

Благодарение на хитра система и редовно следене на промоционални оферти и безплатни предложения за ваучери и купони, Ема Мъмфорд успява да спести куп пари.

20-годишна британка се превърна в кралица на пазаруването с купони за храна

20-годишна британка се превърна в кралица на пазаруването с купони за храна

Всичко започва, когато гаджето на Ема я зарязва без пари, без работа и с дългове за 7 000 лири. Останала сама, младата жена спешно си търси работа на пълен работен ден, но без резултат. Накрая има късмет да я наемат като почасов асистент в местен супермаркет в Дорсет. И тя преоткрива света на купоните за храна, ваучерите и спестяванията.

Работата на половин ден вече не е изпитание за нея

Работата на половин ден вече не е изпитание за нея

Благодарение на предприемчивия си дух Ема пести по 2 бона на месец

Благодарение на предприемчивия си дух Ема пести по 2 бона на месец

Идеята й хрумва, след като гледа предаване за американски домакини, които пазаруват само и изключително с купони за храна и ваучери. Ема преглежда списанията, онлайн каталози и вестници в търсене на оферти за спестяване.ema 7_289_400 ema 6_289_400 ema 4_289_400 ema 3_289_400

Резултите не закъсняват–благодарение на факта, че пазарува умно и с въображение, Ема успява да спести повече от две хиляди лири на месец. Съумява да си върне дълговете, а в същото врем започва и да заделя пари за себе си, пише dailymail.co.uk.ema 5_350_247 ema 2_350_236

„През февруари успях да си обновя целия летен гардероб само за 60 лири“, споделя британката. „Имам същите дрехи и продукти,  ползвам същите услуги като приятелите ми, но всичко това на много по-изгодна цена“ разказва още тя.

Ема успява не само да плати сметките си и да спести, но и отиде на почивка с ваучери. Младата жена признава, че от необходимост събирането на купони за храна се е превърнало в нейно хоби, което всеки месец й спестява хиляди от заплатата.

Хитро, нали?Source Article from http://www.razkritia.com/407270/20-godishna-britanka-spestyava-po-2-bona-na-mesec-s-kuponi-za-hrana/

Константин подкрепя Николай Бареков: Вярвам му!Константин е убеден, че и Ванга е предсказала появата на лидера на България без цензура

Константин изненада всички с политически коментар за ситуацията в страната в момента. Певецът не скри, че подкрепя Николай Бареков и неговата партия България без цензура. Коцето е категоричен, че ще се довери на бившия изпълнителен директор на ТВ7, тъй като на 900% вярва, че той може да оправи нещата в България.

Константин подкрепя Николай Бареков

Константин подкрепя Николай Бареков

Константин открива потвърждения на убеждението си и в предсказание на Ванга, според което пророчицата е видяла висок човек, който ще е добър лидер. Според певеца това е именно журналиста. Константин споделя още, че се чувства много разочарован от Бойко Борисов, когото преди подкрепял. „Вярвах, че е емблематична личност. Бях убеден, че ще оправи всичко, но съм разочарован“, споделя изпълнителят.

Константин разкрива още, че се познава с Николай Бареков от доста време и затова му има доверие, научиха от blife.bg, цитирани от ПИК. Певецът коментира през смях и слуховете, че е пред фалит. Истината е, че дискотеката му е сред най-оборотните в София, а през лятото ще отвори и още една, на плажа в Ахтопол.Source Article from http://www.razkritia.com/407213/konstantin-podkrepya-nikolai-barekov-vyarvam-mu/

Прогноза за изборите: ГЕРБ вземат 17,6%, БСП втори с 15,9Прогноза за изборите през май предричат победа на партията на Бойко Борисов и четвърто място за България без цензура

Прогноза за изборите за Европейски парламент през май предрича победа на ГЕРБ. Според проучване на Алфа Рисърч партията на Бойко Борисов ще вземе 17.6% от вота на избирателите, а Коалиция за България остават втори с 15,9 на сто.

Прогноза за изборите вещае победа за ГЕРБ

Прогноза за изборите вещае победа за ГЕРБ

Според експертите социолози обаче тази разлика от 1,7% може да бъде стопена, тъй като червените в момента са максимално мобилизирани да изкарат всичките си избиратели пред урните. В същото време хората, подкрепящи ГЕРБ, са разколебани и не се знае колко от тях ще ги подкрепят. ДПС традиционно си задържат третото място, но този път се забелязва отлив на избирателите им и процентът, който вземат, е 6,2.

Партията на Николай Бареков България без цензура, очаквано или не, е на четвърта позиция с 4,9%. Според експертите от Алфа Рисърч в момента това е най-популярната политическа формация, но пък техните симпатизанти са най-непостоянни. За разлика от тях, АБВ имат твърд електорат от 4,5 на сто засега, предават от „24 часа“. Атака се сриват до 2,5% подкрепа, а НСФБ – 3 на сто.Source Article from http://www.razkritia.com/407210/prognoza-za-izborite-gerb-vzemat-176-bsp-vtori-s-159/

Никола Гюзелев лежи забравен в „Пирогов“, дори сестрите не му обръщат вниманиеНикола Гюзелев се оплака, че никой от приятелите му не се сеща за него

Никола Гюзелев лежи в „Пирогов“ със сериозно заболяване. Великият ни оперен певец е бил подложен на спешна операция на стомаха след като в последните седмици е страдал от сериозни проблеми.

Никола Гюзелев се чувства забравен

Никола Гюзелев се чувства забравен

В момента Никола Гюзелев лежи в клиниката за гнойно-септична хирургия към „Пирогов“, а пред репортери на вестник „Галерия“ оперният ни ас се оплака, че сестрите изобщо не му обръщат внимание. „И да повикаш някоя от сестрите, никой няма да дойде“, с огорчение казва Никола Гюзелев, на който му е все по-трудно да става сам от леглото.

Оперният певец е зле с ръцете, а до преди няколко месеца е бил лекуван от паркинсон и сърце. Не болестите са това, което му тежи обаче, научиха от БЛИЦ. Никола Гюзелев е разочарован от приятелите си, които напълно са го забравили.

„Никой не си прави труда да ми звънне, просто, за да ме попита как съм, нуждая ли се от нещо“, огорчен е оперният ас. И допълва, че единственото, от което се нуждае, е просто малко внимание.Source Article from http://www.razkritia.com/407207/nikola-gyuzelev-leji-zabraven-v-pirogov-dori-sestrite-ne-mu-obrastat-vnimanie/

Мерт Мехмед се вайка: Останах без бъдеще!Мерт Мехмед не съжалява за зверското си деяние, кахъри се, че ще умре в затвора

Мерт Мехмед, двойният убиец от Джебел, се кахъри, че ще остане без бъдеще, ако влезе в затвора. Тийнейджърът, който закла зверски майка и дъщеря в малкото градче заради 300 лева и два телефона, не изпитва грам разкаяние за деянието си.

Мерт Мехмед остава за постоянно в затвора

Мерт Мехмед остава за постоянно в затвора

За сметка на това Мерт Мехмед се кахъри, че ще умре в затвора и иска от съда да смекчи присъдата му. Както знаете, малко по-рано днес Окръжният съд в Кърджали разпореди убиецът да бъде оставен за постоянно в ареста. Точно за 40 минути съдията по делото реши, че Мерт Мехмед не бива да бъде оставян на свобода, тъй като представлява опасност за околните.

Припомняме ви, че Мерт Мехмед беше задържан часове след като в Джебел бяха намерени телата на 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеричка. В хода на разследването беше установено, че убиецът е 18-годишният ученик, който е имал интимна връзка с майката. Мехмед влязъл в дома й, за да краде, но жертвата му се събудила и го хванала. Заради това тийнейджърът я убил и после откраднал парите и мобилните телефони.

След което се прибрал в дома си и най-спокойно заспал, предават от БЛИЦ.Source Article from http://www.razkritia.com/407204/mert-mehmed-se-vaika-ostanah-bez-badeste/

Баба Гуси почина, покосен от сърдечен ударБаба Гуси, както стана печално известен архимандрит Августин от Троянския манастир, е издъхнал днес следобед

Баба Гуси почина, покосен от сърдечен удар. Архимандрит Августин, който стана печално известен с пикантния скандал в Троянския манастир, е издъхнал днес следобед. Още по обяд на архимандрита му станало лошо докато чакал автобуса на спирката пред манастира. Макар, че на мястото веднага пристигнала линейка, която незабавно откарала Баба Гуси в болница, монахът е починал, съобщиха от обителта.

Архимандрит Августин стана печално известен като Баба Гуси

Архимандрит Августин стана печално известен като Баба Гуси

Архимандрит Августин е част от Троянския манастир от цели 22 години – от 20 април 1992 година. Монахът стана скандално известен през есента на изминалата година, когато един от йеромонасите в обителта – Кирил, със светско име Георги Тодоров, го обвини в срамни връзки с младите послушници в манастира. Именно Кирил разкри, че прякорът на архимандрита е Баба Гуси пред скритата камера на „Господари на ефира“.

Към скандалните разкрития се добавиха и заплахи за физическа разправа от монаси от Сливен. Само преди две седмици Баба Гуси отново беше атакуван от журналисти с въпроси за скандала от преди половин година. Запознати издават, че всичко това се е отразило на и без друго разклатеното здраве на архимандрита, научиха от „24 часа“.Source Article from http://www.razkritia.com/407197/baba-gusi-pochina-pokosen-ot-sardechen-udar/