Месечни архиви: октомври 2013

Google Earth потвърди библейската история!? (ВИДЕО)

Появата на Исус и дева Мария в Google Earth взриви с коментари нета

Снимките на Google Earth, направени в Швейцария, взривиха интернет пространството. Неуморните изследователи на Земята чрез онлайн ресурса Google Street View потресени откриха Исус Христос в компанията на неговата майка. Необикновената снимка е направена на една от главните пътни артерия в Швейцария, означена като магистрала А5. Близо до Валензее, всевиждащото око на камерата, освен живописния пейзаж е запечатало две странни човешки фигури, които сякаш се реят над долината.

Jesus and Mary 1 300x216 Google Earth потвърди библейската история!? (ВИДЕО)

Исус и Богородица се явиха на Гугъл

„Това е истинско чудо! Божият син се яви на Земята, заедно с Дева Мария!“ – коментира се оживено видяното от безпристрастното око на Гугъл. В по-високата и тъмна фигура може да се разпознае Месията, който изкупи греховете човешки, а вдясно от него, неясното изображение в розово несъмнено е Божията майка, разкрива британският таблоид Mirror. Може дори да забележите, как Богородица се моли – в размития силует някои виждат жена, облечена в свободно падаща дреха, която е свела глава, сключила ръце за молитва.

Ако за вярващите Божията благодат е осенила това място, то за скептиците „божествената среща“ е просто поредния бъг в оборудването. Тайнствената снимка бе огледана детайлно и стана повод за остроумни коментари. Още в началото някои забелязаха, че Исус се различава съществено от майка си и не закъсняха да поставят уместния въпрос: „Как така божият син стана чернокож, след като Богородица е бяла?“

От всевиждащото око на Google Earth нищо не може да се скрие. Комбинираните снимки по суша, въздух и вода не оставиха тайни кътчета и направиха световно достояние много куриозни преживелици.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/yPptdVf6r-Y/

Мръсно! Нова ТВ отмъкнаха поредно водещо лице от бТВ!

От медията сериозно са се заели със задачата да отмъкнат кадрите от конкурентите си

Поредна скандална рокада взриви медийното пространство по-рано днес. И отново става въпрос за размяна на кадри между бТВ и Нова телевизия. И по-точно – Нова ТВ отмъкнаха изпълнителния продуцент на конкурентите си – Дарина Сарелска. От днес тя заема поста директор на секция “Новини и актуални предавания”, който до момента беше заеман от Красимира Кръстева.

darina 215x300 Мръсно! Нова ТВ отмъкнаха поредно водещо лице от бТВ!

Дарина Сарелска премина от бТВ в Нова ТВ

Тя остава в медията, но вече като главен директор. От Нова обясниха рокадата с идеята си да завземат лидерската позиция сред зрителите по отношение на отразяването на последните новини, както и продуцирането на собствени предавания на актуални тематики. Припомняме ви, че рокадата се случва само няколко седмици след като Нова отмъкнаха водещите на сутрешния блок на бТВ Ани Цолова и Виктор Николаев.

Те станаха лица на сутрешния блок на Нова, а статистиките показват, че откакто това се случи, аудиторията, предпочитаща да започва деня си с Нова, е нараснала с 60%, предават от Марица.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/lY_4hKsD0eo/

Чуколов и сие сега показаха „среден” на всички!

Докато „свои” го отърваха по бързата процедура, той се изгаври с едно от лицата на протеста

За малко над час Комисията по парламентарна етика оневини Десислав Чуколов.

Народният избраник не се наложи да разчита на лидера си Сидеров, който аха да я председателства, но заради обществената реакция, разцепиха комисията и му оставиха само да бди над тази за борба с корупцията! Това обаче не беше никаква беля за палавите атакисти, които мине не мине време все скандали произвеждат!

Чуколов не само се разписа в дружеските им изпълнения, но си имаше и „солово мероприятие”! Протестиращите го обвиниха, че им е размахал среден пръст, докато излизал от парламента!
чуколов1 300x168 Чуколов и сие сега показаха „среден” на всички!
Той обаче се размина без наказание, макар срещу него беше подаден сигнал от представителя на протестиращите Николай Стайков. Сърдитият представител на „суверена” разполагал с 14 свидетеля на скандалния поздрав, но това не свърши работа!

Павел Шопов писна в подкрепа на съпартиеца си и заразказва как колата на Десислав била удряна и заливана с кафе, макар да не го е видял с очите си. ГЕРБерите искаха да порицаят скандалджията, но мнозинството не пожела с аргумента, че нямали етичен кодекс, който да го постановява.

Чуколов със сигурност не е загубил съня си предишната нощ. За сметка на това пък любителят на скандални поздрави се оказа особено голям ценител на „жезъли” от всеки тип!

десислав 300x282 Чуколов и сие сега показаха „среден” на всички!

Десислав не се тревожи от Комисията, знае какъв ще е резултатът и се забавлява!

Ето, дори в навечерието на Хелоуин се присети за едно от култовите лица на протеста и сподели с вълнение как ще се преоблече Асен Генов. Понеже цензурирахме снимката, сме длъжни да предупредим: Това в ръката му не е пистолет!Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/JBbvkPGuOOw/

Ванга изпрати съдбовен знак от Отвъдното

На няколко пъти се явява в съня на жена от Петрич

От няколко дни Райна Ганева от Петрич обикаля из околностите на града, за да разкаже съня си.

Тя споделя с всеки срещнат, че от известно време насам всяка нощ в съня й се появява пророчицата Ванга.
Вече няколко пъти тя й казва, че идва война, уточнявайки, че причина за задаващото се бедствие, са натрупалите се множество грехове.
Ганева вярва, че сънят й не е случаен и крие тайно послание от пророчицата, която през целия си земен път не спря да ни учи на доброта, мъдрост, смирение и търпение.

vanga1 300x209 Ванга изпрати съдбовен знак от Отвъдното

На няколко пъти се явява в съня на жена от Петрич

Всички гореспоменати добродетели, са двата основни клона на дървото на живота, отбелязва на страниците си вестник „Вяра”.
Райна отдава съновидението на масовите протести, които изригнаха с нова сила през последните няколко дни, след като студенти окупираха Софийския университет, а примерът им бе последван и от колегите им от още няколко висши учебни заведения.

Тя обаче подчертава, че вероятно пророческият й сън е един вид съвет от Ванга, която се опитва да ни накара да се отърсим от злобата, алчността и разединението, която е задушила хората.
По всяка вероятност именно тези неща са разбудили духа на великата ясновидка.
От друга страна пък пророчицата ни подсказва, че не спира да бди над народа си, дори и от Отвъдното, пише Новини.бг.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/-S872SNZ3nM/

Това 5-годишно хлапе изуми света

Не усеща никаква болка

Малчуган от Америка изуми света със способността си да издържа на болка.

Айзък Браун от щата Айова обаче не е свръхдете, имащо огромна поносимост към болката. Причината за „невероятните му способности” е генетичното заболяване от което страда, което на практика го прави напълно имунизиран срещу болката, пише Новини.бг., позовавайки се на информация на “Express”.

а 300x168 Това 5 годишно хлапе изуми света

Малкият Айзък Браун

Болезнените падания, контузии и дълбоки наранявания, които биха разплакали всяко дете от болка, нямат никакъв ефект върху 5-годишния Айзък.
Той не усетил болка дори когато счупил таза си, падайки на детската площадка.
Малчуганът отишъл при родителите си и съвсем спокойно им съобщил, че паднал, допълвайки, че нещо май не е наред, но побързал да ги успокои, че не усеща болка.
Лекарите му поставят диагнозата „вродена безчувственост към болка”.

Родителите му споделят, че подозирали от доста време, че нещо не е наред, тъй като Айзък непрестанно удрял главата си в масата, при това нарочно, мислейки си, че е забавно.
Без да осъзнава за тежките последствия, той веднъж дори пъхнал двете си ръце във фурната. При друг случай пък се порязал с парче стъкло от счупена чаша.
Лекарите посъветвали родителите на петгодишното хлапе да го научат да разпознава болката, макар и да не я усеща.
Днес Айзък вече знае, че кървенето е нещо лошо. Предстои обаче да научи различните степени на болка, пише Новини.бг.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/smxG2RsfixU/

Жестока трагедия сполетя вътрешния министър Цветлин Йовчев

Министърът се върна предсрочно от САЩ

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев се прибира предсрочно от Щатите.

Причината за това е внезапната смърт на баща му, отбелязва на страниците си вестник „Телеграф”, цитиран от Блиц.
Запознати твърдят, че връзката между баща и син била изключително силна и той по никакъв начин не можел да си позволи да се сбогува за последно с нето.

Вътрешният министър прекрати визитата си в Америка още на третия ден.

cvetlin jov4ev121 300x199 Жестока трагедия сполетя вътрешния министър Цветлин Йовчев

Министърът се върна предсрочно от САЩ

Той трябваше да проведе редица срещи на високо ниво, но предвид семейната трагедия, хванал първия самолет и се прибрал в България.
Припомняме, че Йовчев замина за Северна Америка в понеделник.
Програмата му бе доста претоварена. Той трябваше да се срещне с шефовете на Сикрет Сървис, Американската агенция за борба с наркотиците – ДЕА, ФБР, както и със зам.-главният прокурор на Щатите Джеймс Коул.

На този етап не се съобщава дали след погребението, министърът на вътрешните работи ще продължи визитата си зад Океана или ще отложи важните срещи за по-късен етап.
До момента вътрешният министър Цветлин Йовчев не е потвърдил лично за трагедията, която е сполетяла семейството му.
Припомняме, че вчера бе отменена една от заповедите му, след като полицейските служители се вдигнаха на протест.
Екипът на „Разкрития” изказва своите съболезнования на семейството на Йовчев.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/tY1051YyRdM/

Дете бере душа след като лодка в увеселителен парк го премаза

Петгодишното момченце е в много тежко състояние, с опасност за живота

Ужасяваща трагедия разтърси един от най-големите детски увеселителни паркове в цял свят. Момченце на пет годинки се намира в много тежко състояние в болница след като пострада жестоко на един от атракционите в любимия на децата по цял свят “Дисниленд” Париж.

vlakche 300x150 Дете бере душа след като лодка в увеселителен парк го премаза

Дете бере душа след инцидент в увеселителен парк

Трагедията се е разиграла край една от лодките, които се движат върху релси, разположени под слой вода. Според правилника на увеселителния парк въпросното забавление е подходящо за деца на всички възрасти, тъй като е определено като безопасно. Момченцето обаче се е намирало върху самите релси по време на инцидента и буквално е било премазано от връхлетяла го лодка. Все още не е ясно какво е довело до трагичния инцидент.

Запознати издават, че малчуганът най-вероятно не е бил достатъчно добре привързан към лодката, в която се е возил и по някакъв начин е изпаднал от нея. Тепърва ще се проведе разследване, за да се установят виновните за инцидента, предават от ПИК.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/yTUg0nm7bcU/

Един милион лева за Лили Иванова за участие в Музикална академия!

Примата на българската естрада не искала да се излага пред феновете си

Лили Иванова е отказала космическия хонорар от един милион лева, за да участва в “Музикална академия”. Продуцентите на шоуто Иван и Андрей били готови на всичко, за да уредят примата на родната естрада за предаването си. Двамата нямали нищо против да се разделят с огромната сума, само и само Лили да се навие и да влезе в Академията, дори и за няколко дена като гост-звезда.

Lili Ivanova 300x225 Един милион лева за Лили Иванова за участие в Музикална академия!

Лили Иванова отказа космически хонорар за Музикална академия

Певицата нямала желание да рискува имиджа, който е градила с години, заради пари, дори и за такава крупна сума. Точно заради това Лили отклонила поканата на Иван и Андрей да участва в предаването им само дни преди началото. Двамата водещи били страшно разочаровани, тъй като до последно се надявали, че участието на легендата ще привлече повече фенове пред малките екрани.

Разкритието идва от една от естрадните легенди, които вече напуснаха Академията, издават от ПИК. И макар името на звездата да не се споменава, феновете са убедени, че става въпрос за Петя Буюклиева, която беше сред първите изгонени от музикалния формат.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/ac8aK6jCHsc/

В чий болен мозък се роди идеята за пребития Божинов?

Партенката тръгва от спортните сайтове

В полицейския бюлетин в Пловдив няма отразен подобен инцидент. Идеята тръгва от спортни сайтове, които тръбят „Валери Божинов е пребит в Пловдив”, като тялото му е захвърлено в храстите край бреговете на Марица до Водната палата. В близост там има две чалготеки „Планета Пловдив” и „Билионерите”.
Спортните сайтове твърдят, че тялото било открито от таксиджии, които повикали линейка. „Това с Валери сигурно е станало в съседното заведение „Билионерите” – коментира охранител от охранителната агенция ДАИКС. Думите му дават основание на сайта да твърди, че историята е истина, като подминава подробността, че това „сигурно” може и да не е чак толкова „сигурно”. Още повече, че от самото заведение отричат да има такава история. Фейсбук обаче подсилва ефекта на недостоверната информация.

valeri bojinov 30 300x183 В чий болен мозък се роди идеята за пребития Божинов?

Валери сам опроверга грозния слух

„Валери озобщо не е стъпвал в нашето заведение” – отсичат от управата на „Билионерите”.
От ръководството на „Планета Пловдив” пък са категорични, че е имало инцидент, но става дума за друг човек.
И ето я новината на деня – „Валери пребит в Пловдив”. Чия медия или заведение си прави пиар на гърба на футболиста, сами съдете. Но информацията е доста противоречива. Още повече, че редакторите от спортните сайтове не са си направили труда да наберат Божинов по телефона, за да проверят достоверна ли е информацията. Самият Валери плаши медиите със съд и в този случаи с основание.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/mFQaFpKzZ6c/

Корабът потъва! Искра Фидосова напусна и ГЕРБ Монтана!

Въпреки скандалите с ръководството на ГЕРБ, Фидосова все още се води член на Изпълнителната комисия на партията

Бавно, но сигурно основни членове на ГЕРБ напускат партията. След като редица депутати обявиха, че отказват да се подчиняват на Бойко Борисов и обмислят да създадат собствен политически проект, Искра Фидосова все по-категорично се оттегля от бившите управляващи.

Искра Фидосова2 300x142 Корабът потъва! Искра Фидосова напусна и ГЕРБ Монтана!

Искра Фидосова напуска ГЕРБ

Фидосова е подала оставката си и като областен координатор на ГЕРБ в Монтана. Оттеглянето й все още не е било обсъждано от Комисията на ГЕРБ и самата оставка не е приета. Факт е обаче, че все повече депутати избират да напуснат потъващия кораб, наречен ГЕРБ. Любопитното е обаче, че Фидосова все още се води част от Изпълнителната комисия на партията на бившите управляващи, макар да напусна всички постове на национално ниво.

Помолени за коментар, от ръководството на ГЕРБ се оправдаха с техническа грешка, която ще бъде поправена в най-скоро време, предават от ПИК.Source Article from http://feedproxy.google.com/~r/razkritia/rBQU/~3/LVdHh5ITmCA/